Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz dabgergo #41330 üzenetére

    A Training Statuson ne stresszelj, ez nekem minden hétvégén "unproductive"... egyszerűen idétlen az algoritmus.

    Ha az edzés terhelésed ideális, de csökken a teljesítményed, pl. kevesebbet futsz, lassan tötyögsz, stb.. akkor leszel "unproductive", ami nem teljesítmény visszaesést jelöl konkrétan, csak azt hogy az aktuális edzéssel nem növelted a teljesítményed, kb. stagnálsz. Ha tolsz egy magas intenzitású edzést, akkor újra visszaáll produktívra.

    Nekem minden szombaton bedobja, hogy unprodukív, csak mert reggel tögyögök 6-8K-t, aztán szerdán amikor jön a 20K intervall, akkor hirtelen megint produktív leszek. :D
    Amikor gumizok, akkor meg a Vo2Max konkrétan 50-re esik vissza, mert nem tudja értelmezni, miért van maxon a pulzusom 6 perces tempón. :U

    Tom már leszoktatott róla, hogy ne stresszeljek ezen, egy hét alatt se nem felejtek el futni, se nem lesz a 4 perces tempóból 3 perces.

    Szerintem amúgy érdemes összeszinkronizálni a Garmin fiókod a Runalyze-al. Sokkal hihetőbb statisztikákat ad a leterheltségedről és az adott távokra való felkészültségedről mint a Garmin Connect, nekem legalábbis mindig egybecseng az érzéseimmel. Ha olyan vagyok mint a mosott szar, az látszik a számokon és az általa ajánlott verseny tempók is +/-5 mp reálisak.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák