-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
-
Zjunior
veterán
Melyik erősítő most a best buy?
Denon 2400 vagy a Pioneer 820x?
Le kell cserelnem a regit...
Wharfedale hangfalakat hajtana megWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
bkercso
nagyúr
válasz csocsoszán #62491 üzenetére
Remélem, azok rendes helyről lesznek!
Sinesol: Hallottad őket?
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Sinesol
veterán
válasz csocsoszán #62493 üzenetére
Amúgy, ha ki akarod maxolni az OPA témát, akkor itt egy újabb lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csocsoszán #62491 üzenetére
Minek veszel hamisítványokat? Mire jó az?
-
csocsoszán
őstag
válasz bkercso #62490 üzenetére
Holnap megfülelem azt ennyi.
A héten még jön a 2140.
Az AD797 meg kb 2-3 hét.
Így is túl sokat költöttem! (Bár ezt a douk audió dac-ot nagyon jó hangúnak tartom! Aztán szét kék bontani a Furutech-et.)
Hoppá! Köszönöm az ötletet![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
bkercso
nagyúr
válasz csocsoszán #62489 üzenetére
Az egyetlen, aminek ezzel kapcsolatban értelme lenne, hogy megpróbálod kideríteni, mi lehet benne. Mondjuk mikroszkóppal. Más értelmük nincs.
Íme az eredeti: sötét színű a kupak, arany a láb, pixeles az oldalán a felirat.
Mondd meg neki, hogy ezek hamisak, mert a fotodiódaerősítőbe berakva túl nagy a DC-offszetje, így visszaküldenéd. Majd visszaadja az ár 60%-át (elsőre csak a 30-at ajánlja fel), és még meg is tarthatod.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz bajnokpityu #62485 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
xcore usb audio 2.0- ként találta meg a dacba helyezett usb kártyát a w10.
az xmos dfu továbbra is kérdőjeles, és csak ds,wasapi felületek élnek, asio nem.van valami driver, amit érdemes kipróbálnom? amit adott az 5 percenként sipol, de lenne asioja, tehát elvileg megoldható. eladó mossa kezeit, ő csak kártyát adott, használjam a sipolós driverrel
-
-
Linde
junior tag
Hello. Asztali dac keresek, könnyen hajtható fejhallgatóhoz otthonra laptop mellé. AK70 dap van jelenleg , ez lenne a minimum hangminőség mércéje.
-
addikt
válasz alphamooncam #62477 üzenetére
Ahhoz túl realtime. Pl. van egy játék, amiben van frame limiter. 10 és 120fps között húzogatva a csúszkát, a zaj frekvenciája is ennek megfelelően változik azonnal, 10 fps-nél pl. alig hallani már.
-
bkercso
nagyúr
-
addikt
válasz bkercso #62474 üzenetére
A fülhallgató ritkán van rajta, és az RCA mindig zajos sajnos, akár van fejes, akár nincs. Mondjuk azt ki fogom próbálni, hogy rákötök valami mást az RCA-kra (ugye most csak annyit tudok, hogy a rá dugott RCA kábel másik végén ott a zaj), illetve azt is, hogy húzok egy jack-RCA kábelt a fülhallgató kimenetből a hangfalra, egy tesztre jó lesz. Ferritgyűrű jó ötlet,
valahol van is egy zacskóval, hogy ez eddig nem jutott eszembe... Szerk.: 1db-ot találtam csak, azt bárhová rakom (usb kábel bármelyik vége, RCA kábel bármelyik vége), nem hoz változást.Egyébként igen, a HDMI kábel nagyon közel van az RCA-hoz, és én is gondoltam rá, de kizárólag csak akkor van zaj, ha terhelve van a GPU. Pl. filmlejátszás közben semmi, egyszerűbb 2D játkoknál se, viszont ha valami teljesítményigényes 3D cucc húzza, akkor egyből megjelenik a probléma. Mondjuk gondolom ettől még a HDMI kábelen is kijuthat, hiszen az közvetlenül a GPU-ba van dugva. Viszont a monitor mellett van a két hangfal ugye, szóval az elhelyezéssel nem tudok sok mindent kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Fucsa lenne, de lehet, hogy a fejeserősítőnek nagyobb a tápzajelnyomása, mint a vonalkimenetet meghajtó OPÁ-nak.
Mást nem tudok elképzelni. Ha az adatvezetéken jön, akkor a DAC-chip analóg kimenetén is jelen kellene lennie, és onnantól mindenhol.Tudsz kölcsönkérni valakitől külső adapterrel táplált USB-HUB-ot?
RCA-n akkor se csinálja, ha a fejes is szól közben? Ugyanis ekkor többet fogyaszthat...
Még1 ötlet: a fejhallgató vezetéke is összeantennázhatja a zajt. Érdemes ferritgyűrűt tenni rá, közel a forráshoz; ill. a többi kábelre is. Párszor áthurkolni rajta. Bármi megszórhatja, pl. monitorkábel stb.
kicsi
nagy
Kapcsolóüzemű tápból bontott gyűrűk is jók.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Bocsi ha lerágott csont, de nagyon nehéz 65k hozzászólásban a problémámra keresni, így ha nem baj, akkor kérdeznék
Vettem még tavaly egy Scarlett Solo DAC-ot (talán még itt ajánlotta valaki). Nem nagyon szoktam játszani, inkább csak zenét hallgattam rajta eddig, a minap viszont gameltem volna egy kicsit, és azzal szembesültem, hogy rettentő zajos a hang. Szinte biztos, hogy a GPU-ból jön, mert ha változtatom a játékon belül a frame limitert, akkor a zaj frekije ezzel arányosan változik, illetve ha nem terhelem a GPU-t nagyon (normál desktop, filmek, stb..), akkor semmi zaj nincs. Vélhetően sikerült lokalizálni azt az elemet ami a zajt begyűjti, mert a Scarlett fülhallgatókimenetén még nincs ott, tehát a kimeneten levő RCA kábel szedi össze talán. Ez egyébként egy 1 méteres Klotz, és ha jól tudom nem árnyékolt. A hangfalból kihúzva az RCA-t, szintén megszűnik a zaj.
Jól gondolom a dolgot, vagy érdemes tovább tapogatózni? Ha jól, akkor van esély rá, hogy egy árnyékolt kábel teljesen megoldja a problémát? Illetve ez esetben milyen RCA kábelt ajánlanátok hozzá?
Tudom, hogy egy balanced megoldás nagyon jó lenne, de nem igazán cserélnék le e miatt mindent (DAC, hangfalak).
A rendszer ide vágó elemei amúgy az alábbiak:
- Scarlett Solo (a hozzá adott gyári USB kábellel használom)
- Klotz 1m-es RCA kábel
- Roth Audio OLi POWA-5 aktív monitorok
- MSI Gaming 4G GTX 970Előre is köszönöm!
-
bkercso
nagyúr
Ezt ismeri valaki? Mi lehet benne?
-
Bodz
nagyúr
Arra gondoltam, hogy milyen füles, fejes. Nehogy véletlenül valami szerintem nem hozzá illőt ajánljak.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz NandorHUN #62455 üzenetére
Szomorú, hogy a tiéd elromlott, de ettől még simán ajánlható továbbra is. Az elmúlt sok évben ez a második, amiről tudunk. Teljesen jó arány.
Bármivel megeshet. Nekem javítani kellett Audiolab M-DAC-ot, cserélni Nuprime DAC-9-et. ~10x annyiba kerülnek, mint a Musiland 01.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Ez óriási: NTSC-transmitterrel lehet küldeni akár 24bites SPDIF-jelet is vezeték nélkül!
https://hackaday.io/project/3156-12-wireless-lossless-digital-audiokapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz NandorHUN #62458 üzenetére
Hát akkor sajnos ez az ára az olcsó kínai ipar termékeinek. Némelyikkel így jár az ember...
Amúgy valószínűleg forrasztási hibás, mert a forraszanyag kispórolása az egyik legnagyobb gondja a kínai elektronikáknak. Nagyítóval át kell nézni és ráforrasztani, amelyik pad gyanús.
-
Dorien
veterán
válasz NandorHUN #62455 üzenetére
Nem nagyon olvastam eddig hibákról a Musiland DAC-okkal kapcsolatban, leszámítva a 04 MX / 06 MX driver problémáit. Nekem van Musiland 01 US 2012 és Fiio E10 is. A Musi hangja jobb, az E10 előnye a hangerő szabályzó potméter - ha egyikre sincs kötve dedikált erősítő.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Bodz
nagyúr
-
st1lrcod
újonc
Természetesen nem, nyitott vagyok mindenre. 3-4 napja olvasgatom a temat nagyon aktivan, szoval teljesen kezdo vagyok a termekek a teren. A mukodesi elvet ertem, viszont meg nem volt alkalmam jobb minosegu DAC, vagy hangkartya kiprobalasara, igy szivesen veszek minden ajanlast!
-
Bodz
nagyúr
válasz NandorHUN #62447 üzenetére
Szedd szét először, hátha belül van megégve valami, vagy csak elengedett egy forrasztás, stb. Segítség lehet, hogy egyáltalán van-e értelme vele foglalkozni.
Senki sem fog tudni olyan szervizt mondani, aki tuti tud/akar Musilandet javítani. Nekem csak a Totel jut eszembe, ahol van dac javítás, de kétlem, hogy bevállalnák. Ha pedig mégis, akkor az áraikat ismerve az egész nem ér annyit.
Ha külföldről van, akkor próbáld meg gariztatni.(#62448) AGE-T: Akkor közelítsük meg a szokásos irányból a dolgot. Mihez lesz, mennyit költenél?
(#62449) st1lrcod: Csak U7 vagy E10K lehet?
[ Szerkesztve ]
-
st1lrcod
újonc
válasz korpicschess #62450 üzenetére
Újonnan, bar nem igazan gondolkodtam a hasznalton eddig. 20-25 ezer forint lenne, lehetoleg itthon. Az U7 fele hajlottam, de annyi lesujto velemenyt olvastam kulfolsi hifi oldalakon a kulso hangkartyakrol / magasztalast az e10k-rol, hogy nagyon el vagyok bizonytalanodva. Az M50X et is rengeteg ajanlo es forum olvasasa utan vettem meg, hatarzotottan jo dontes volt. A kommentekbol nekem az e10k jon ki nyerteskent, viszont ha kicsi a kulonbseg, nem mondanek le az U7 extrairol. (Nem tudom az mkII eseteben mennyire stabil a driver)
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz st1lrcod #62449 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az árkategóriád, meg, hogy új kell vagy használt.
Az E10K használtan jóval olcsóbb szokott lenni, az U7-ek hamar elmennek. Ha új, és itthon, akkor az U7-et választanám, nem rossz hangú cucc, és elég sokat tud.
Ha külföld szóbajöhet, akkor biztos tudnak a többiek mondani még sok opciót.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
st1lrcod
újonc
Sziasztok!
Bocsassatok meg, ha ez a kerdes mar fel lett teve, de eloszor irok forumra, es telefonrol vagyok. Eddig meg valahogy mindig sikerult a kello iformaciohoz jutnom reszletesebb google keresesek sorozata utan de most tanacstalan vagyok.
Eletemben eloszor sikerult egy, az izlesemnek es igenyeimnek teljesen megfelelo fejhallgatot venni, az Audiotechnica ATH-M50X et. Miutan beruhaztam egy minosegibb fejhallgatora, szeretnem tovabb fokozni az elvezeteket, es valtani az alaplapi hangkartyarol. Eddig egy Asus Xonar DG vel volt dolgom regebben, illetve most egy Audigy RX-re esett a valasztas. A ket hangkartya ket kulonbozo konfigban volt, azonban mind a ketto eseteben tapasztaltam statikus zajokat, igy szeretnem a hatam mogott hagyni a PCI hangkartyakat.
A felhasznalas jatek es zene hallgatas egyarant, alkalmankent filmezes. A ket kiszemeltem a Fiio e10k, es a Xonar U7. Az Audigy RX szoftvere, es hangzasa sem gyozott meg elsore, de meg nem volt eleg idom a teszteletesre, igy a Creative is versenyben lehet az Omnival.
A kerdesem az lenne, hogy a Fiio e10k hangminosege mennyire korozi le az u7-et? Gondolok itt a zene es a jatek alatt nyujtott teljesitmenyre egyarent. A DG eseteben nem nyugozott le a virtualis surround, tehat ez ne legyen erv. Szintisztan a hangzas erdekelne. Ha minimalisan erzekelheto a kulonbseg az U7-et valasztanam, szeretek jatszadotni az EQ-val, igaz ez annak is koszonheto, hogy nem voltak ilyen minosegi fejhallgatoim szoval ez egy uj terep szamomra, amelyben remelem itt segitsegre talalok!
Bocsanat ha hosszu lett, es elore is nagyon szepen koszonom a segitseteket!!!
Ui.: Kihagytam, hogy az olvasottak alapjan a fulesem eleg konnyen hajthato, es nem is tervezek a kozeljovoben valtani, tehat mind az u7 mind az e10k AMP je eleg kene h legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
A fejes rész egy komoly problémával küzd, 30 ohm a kimeneti impedancia. Sok fejessel, fülessel így nagyon nem az igazi. Persze akad éppen olyan is, ami szereti a magasabb kimenetit, de maradjunk annyiban, hogy a 30 nagyon messze van az ideálistól.
Tiszta, pontos, de végtelenül unalmas hangja van. Szerintem semmi értelme a Benchmarkot erre cserélni. Semmilyen szempontból nem nevezhető jobbnak, élvezetesebbnek, vagy bármi egyébnek.
Ha van rá lehetőséged, akkor nyilván próbáld ki, hátha neked jobban tetszik. De vakon elég nagy esélye lenne a pofára esésnek.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Bocs, Duet 2-t hallottam.
(#62439) Ba cy lus: Természetesen nem mindegy melyiket veszed, majd linkelek párat később.
(#62440) torma1981: Ez mindenféleképpen megbeszélés kérdése. Még mindig az említettek + Z40. A DT 1770-hez egyébként már sovány lesz a Z is, szóval érik egy dac, ha belefér még a keretbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kihagyhatnám, de csak 2000 Ft bánja, hogy megismerjem a következő lépcsőfokot (mert ugye koax kábel mindenképp kell majd), annyit nekem megér már a tapasztalat is.
Amúgy ezekkel, amiket megneveztél, az a gondom, hogy konkrétan melyik darab az ajánlott? Akármelyik, vagy van valamekkora szórás a hangminőségben köztük? Tehát pl. xmoson belül.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Tudtok bármi üzletet, ahol DAC javítást vállalnak esetleg? Egy féléves Musiland 01 -em úgy fest megadta magát. Windows nem ismeri fel és telefonom se.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
Kipróbáltam az elfekvőben lévő Xonar DG kártyám optikai kimenetét. Egymás mellett sajnos nem tudom tesztelni a Xonar DG-t és a Prodigy HD2-t (nem fér el egyik sem a másik pci slotban egy vezetéktől), így csak az emlékeim alapján és az alaplapihoz képest mutatott különbség alapján állapítom meg, hogy a Xonar optikai kimenete (pedig itt ASIO-t is tudok használni) jóval rosszabbnak tűnik a Prodigy HD2-énél. Ez nekem azért elbizonytalanító kissé, mert rendeltem ebayről egy kis kártyát 2k-ért, amivel az Asuson vagy az alaplapon lévő spdif tüskét ki tudom vezetni, hogy így legyen koax kimenetem. Merem remélni, hogy a koax nyom annyit a latba, hogy jobb eredményt kapjak vele a Xonarról, mint a Prodigy HD2-ről optikain. Feltételezem, a Prodigy HD2 sem művel olyan nagy csodát optikain, csak a "kisebbik rossz".
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz torma1981 #62432 üzenetére
Szia!
Szép dolog, hogy magyar terméket vennél, de ezzel igencsak leszűkűltek a lehetőségeid. CompositeAmp, Hivox Cupropenis. Azt hiszem csak ezek vannak. Drágábban bővül a kör, más kérdés, hogy szerintem a Composite-hoz képest nem érik meg a felárat.
(#62433) Zοltta: A D03K sztereó eszköz, 5.1-et nem tudsz használni vele csak sztereóban.
(#62434) AGE-T: Hallottam. Mit szeretnél tudni?
-
AGE-T
őstag
Apogee duet-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van esetleg itt valakinek?
Üdv.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Zοltta
senior tag
SunMount3r Olvastam a cikket, ahogy Bodz írta , már egyből kerestem is , mondjuk az a +8 ezer Huf árkülönbség elég jelentős, ha csak azt nézem ,hogy egy Watson 5.1 et akarok a tv-re kötni aztán leváltom, talán egy Microlab Solo 6c-re vagy 7 re.
Bodz
Néztem amit linkeltél, de az a szállítás annyiba kerül szinte mint maga a kábel. Tudsz pár márkát mondani amit keressek, és ,hogy mire figyeljek oda pontosan ?..
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Dt770 80ohm e mellé keresek erősítőt. Tervbe van véve majd netán egy Dt1770 csere de ahhoz tuti kell egy komolyabb erősítő. PC-ről hajtva filmezéshez,játékhoz. SB Z hangkártya is lenne hozzá. Nem rossz,de gondolkozok egy minőségi feljebb lépésen. A lényeg,hogy magyar legyen és ki tudjam otthon próbálni is.
kb 60k körül. De ha van nagyon jó drágábbért is jöhet -
Zοltta
senior tag
Csákány egy ilyen tévéhez UE40MU6452U aminek csak Optikai kimenete van, annál miként tudom megoldani, hogy egy jack dugos hangfalt rá tudja kötni? köszi.
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
geza844
aktív tag
Na csak nem bírtam ki szülinapig és megrendeltem a MUSILAND 04-et Ali-s akcióban $46,87-ért (12.070 Ft). Ennyit csak megért
-
Bodz
nagyúr
válasz SunMount3r #62413 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mennyivel szól jobban, mint a lejátszóban lévő dac. A D03K belépő szintű cucc, azért csodát ne várj tőle!
Ez mondjuk jó lesz 10 körül.
-
Ear001
addikt
válasz bajnokpityu #62419 üzenetére
"sárgáék úgy találták ki, hogy terpesszenek a tüskék az xmoson" Biztos így lesz térölelő hangja a cuccnak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #62409 üzenetére
Nah, megvan a megoldás.
csomó régi dac panelen 7 aztán 10lábú csatlakozás van.
az u8 xmos panelen meg van 7 és 10láb is.hülye fejemmel azt gondoltam, hogy ez opcionális, hogy vagy a 7esre vagy a 10esre kell dugni. már csak azért is, mert nem egyforma a lábtávolság az xmos panelen, és a dac panelen. hát nem, sárgáék úgy találták ki, hogy terpesszenek a tüskék az xmoson, és minden lábat be kell dugni. grat.
-
Polllen
nagyúr
válasz bajnokpityu #62414 üzenetére
Próbálj ki esetleg másik xmos U8 driver-t. Pl. SMSL X
PuMbA
Kipróbálhatod, hogy működik-e a hw.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #62414 üzenetére
Deszar!
Ezek a demo driverek 5 percenként sípolnak egyet. Szoktak hozzá sajátot adni még a kínaiak is.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Az U7-en sincs optikai bemenet, így az is kiesett. Eddig csak a "kínai" shop-okban láttam optikai bemenetes 5.1-es DD/DTS DAC-ot, de abból van vagy kismillió, viszont hangminőségük meg eléggé kérdéses. Egyelőre az "olcsó" 5.1-es hangzás tervét félre rakom akkor (egy "jobb" Genius 5.1-et gondoltam hozzá , tudom-tudom, de akkor is izgat ez a térhangzású mozi ...)
Sztereóra meg akkor megteszi az a kis Fiio PCM DAC is. Mondjuk arra kíváncsi leszek mennyivel fog jobban szólni, mint a lejátszó DAC-ja...
Ami kérdésem most még aktív maradt: PC-hez sztereó zenére akkor most a 10K körüli SB vagy Xonar USB-sek közül melyik lenne a legjobb választás?
-
bkercso
nagyúr
Ugye a kínai BCLK-t nem tüntetett fel (ha jól emlékszem, ez az a panel), csak MCLK-t és SCLK-t, de ezek ugyan annak a kétféle nevei, szóval egyikük a BCLK.
-
bkercso
nagyúr
Hát jó kérdés. Frekvenciákat kellene mérni a kimenetein.
-
Polllen
nagyúr
Elméletileg igen.
Linux alatt volt olyan szériás xmos panel, ami pontosan így viselkedett. Első összekötés után restarig működött. Restartnál kapott egy "mute" parancsot, majd újraindítás után úgy maradt. Az OS szerint minden működött, nem volt némítva, de semmi sem jött ki belőle.A rendszer újratelepítése után újra működött, uh az volt a gyakorlati megoldásom, hogy kihúztam gép leállítás előtt. Így mindig működött, mert csak a leállításnál bugzott.
Lehet nálad is valami hasonló dolog van.
Amúgy soha sem tudtam meg, hogy a pontos okát, de az új tulaja mintha azt mondta volna, hogy firmware frissítéssel javítható volt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #62407 üzenetére
Újra leszedtem, installtam. olyan a helyzet, h a windows látja az xmost, ki is küldi a zenét, de a dac már nem kapja meg. sampling ratet se tud megállapítani.
ha a windows kiküld zenét, akkor a driverek tuti rendben vannak, ugye?
-
ribizly
veterán
Én is azt gondolnám, hogy erre van lehetőség a TV-ben is, de a srác nem annyira ért ezekhez. Én meg nem csak a szóbeli tanácsokkal (itteni kommentek linkjének átküldésével, ha már nem hajlandó megkérdezni) tudom Őt terelgetni. Köszönöm a tippeket!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #62405 üzenetére
Ezeket el kéne kérni az eladótól (lábkiosztás és driver).
-
bajnokpityu
félisten
Ehhez melyik driver kell W10 alá? a 7 vagy a 10lábú csatit használjam? van mindkettő.
Ott tartok, h valami drivert engedett feltenni, eszközkezelőn látszik, lejátszás elindul, de a dac nem ir ki sampling frekit se, és hang sincs..
-
Bodz
nagyúr
válasz SunMount3r #62394 üzenetére
Egész nyugodtan átállíthatod már a forráson sztetreó pcm-re, így könnyebb lesz dac-ot is találni. Akkor már csak 2 kérdés maradt. Mennyit költenél max, illetve milyen hangfalakról van szó?
(#62399) ribizly: Át kell állítani a tv-t sztereó pcm-re.
(#62400) SunMount3r: Nem megy mindegyik csak usb-ről tápolva. A már emlegetett X-Fi HD is ilyen pl. Omnin az optika kimenet, nem jó neked.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz SunMount3r #62400 üzenetére
Nálam úgy van megoldva, hogy a lejátszóprogram (Kodi) eleve sztereóban küldi ki a jelet HDMI-n a tévére, onnan megy tovább optikán sztereó dacba. Teljesen rendben van a hang minősége, bár így csak kétcsatornás, de úgy vagyok vele, inkább legyen jobb sztereó, mint egy gyengusz/közepes 5.1. A HD hangok is szépen átjönnek és hallhatóan szebben szólnak, mint egy DD, bár ez erősen rendszertől függő.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
s4tch
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest