- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az U7-en sincs optikai bemenet, így az is kiesett. Eddig csak a "kínai" shop-okban láttam optikai bemenetes 5.1-es DD/DTS DAC-ot, de abból van vagy kismillió, viszont hangminőségük meg eléggé kérdéses. Egyelőre az "olcsó" 5.1-es hangzás tervét félre rakom akkor (egy "jobb" Genius 5.1-et gondoltam hozzá , tudom-tudom, de akkor is izgat ez a térhangzású mozi ...)
Sztereóra meg akkor megteszi az a kis Fiio PCM DAC is. Mondjuk arra kíváncsi leszek mennyivel fog jobban szólni, mint a lejátszó DAC-ja...
Ami kérdésem most még aktív maradt: PC-hez sztereó zenére akkor most a 10K körüli SB vagy Xonar USB-sek közül melyik lenne a legjobb választás?
-
ribizly
veterán
Én is azt gondolnám, hogy erre van lehetőség a TV-ben is, de a srác nem annyira ért ezekhez. Én meg nem csak a szóbeli tanácsokkal (itteni kommentek linkjének átküldésével, ha már nem hajlandó megkérdezni) tudom Őt terelgetni. Köszönöm a tippeket!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest