- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Jöttem egy kicsit Noobkodni ebbe a topicba. Szóval mióta p_adam fórumtárstól megvettem a Sennheiser HD250 Linear2-t, azóta böki a csőröm, hogy kellene egy jobb forrás a gépembe. Egy Audigy ZS-em van, amivel tualjdonképp meg vagyok elégedve, de lehetne még jobb
Van viszont egy gyengusz sztereo erősítőm, ami tesz azért zajt a körbe rendesen, meg az érzékenységnek is annyi. Érdekelne mindenféle megoldás, mit tehetnék költséghatékonyan?Tehát kellene cserélni az erősítőt, ezért DAC/erősítő kombók érdekelnének, vagy csak fejes erősítő és DAC egyben (a falak meg maradnának a régiben). A falak egyébként 4 ohmosak és elég lenne nekik 30-40W szerintem. Aztán lehet hogy a Hifi topicba is átvándorlok.
Felmerült az is, ha erősítőt nem váltok, akkor egy külső DAC helyett mennyit dobna szerintetek egy Audiotrak Maya 5.1 MK2 a dolgokon? Az 5.1-re nincs egyébként szükségem, csak sztereora, de ezt találtam kedvező áron Audiotrak-ból a fórumon. A fejhallgató erősítés miatt + - nem tudom elképzelni milyen hatása lenne, mert a hangerővel most sincs bajom. Vagy vadászni kellene egy Prodigy HD2-t inkább?
A válaszokat szeretettel várom, mentsetek meg, Noob vagyok jeligére!
Üdv!
Attila"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest