- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok, kicsit off topic:
Olyasvalakit keresek Budapesten, vagy közelében, akinek van HiFiMan lejátszóhoz töltője. Úgy tűnt hogy az akku adta meg magát, de rámértem a töltő-bölcső és a lejátszó pinjeire is: egyik pároson ~8.4V, a másik 0. Ez azért gyanús . A customer service-t még meg kell keressem, de gondolom látatlanba nem tudnak sok okosságot mondani.
Ha tudtok európai, vagy magyar márkaszervizt, annak is nagyon tudnék örülni.Előre is köszönöm:
Attilaszerk.: most tegyem fel a milyen mp3 lejátszót vegyek topicban? Mp3? Kikérem magamnak
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Azt nem értem USB-vel csatlakozásokkal kapcsolatban, hogy miért nem hajlandóak jó bemenetet kreálni, illetve külső átalakítókhoz képest vajon hogyan viszonyulnak a gyári megoldások.
Ha jól értem, akkor annyi a történet, hogy
- galvanikusan le kell választani a PC-ről (külső táp, a kábelen meg nem megy áram)
- kell egy puffer egy olyan órajel generátorral, ami pontosabban egyengeti el a biteket, mint a beérkező USB kábel végén kijönnek.Ennyi (?). Ha ez elfér egy Halide Bridge-ben, vagy egy M2Tech HiFace-ben, akkor egy bazi dobozba nem tudom miért ne lehetne megoldani, és mondjuk 100k felett el is várnám, hogy megoldják. A jelenlegi logikám szerint ez teljesen feleslegessé tesz mindennemű extravangáns USB kábelt, és minden hozzám hasonló egyszeri user boldogan kötheti plug&play eszközként a gépére az új külső hangkártyát. Itt a tündérmese vége.
Várom a véleményeket, csak anyagi oka van ennek, vagy máshol is elvérzik a történet?
Régi HiFi-s körökben ki adta az órajelet? CD lejátszó? Külön oszcillátor?"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
válasz krichd1 #34090 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzájuk!
Csak az eddigi hozzászólások/ nemzetközi Hype eléggé meggyőző volt (pl.: M-DAC esetében).
Továbbra is szeretettel várom a javasolt típusokat. Amiket írtál, megkeresem.Re Contaxg:
A Lavry mihez képest sötét? Tudnál valami viszonyítási alapot mondani (utóda?), hogyan érzékelted a differenciát, úgy olvastam adtál el DA10-et... sőt talán még arról hallgattam anno a DT880-at(?) a kis szeánszon."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Nos, hála a legutóbbi fejestalinak - és az audiobuzéria ördögének - megszületett az elhatározás, hogy kell egy új hangforrás. Pontosabban jelforrás.
Egy Xonar STX van a gépemben, szerintem sokan ismerik, nem ragozom. Ezt szeretném meglépni legalább egy fokkal, de akár többel is egyszerre. Jelenlegi csúcseszközöm a Focal Spirit Classic, de úgy gondoltam egy jó DAC (+AMP) kellene legyen az alapköve egy komolyabb sztereó erősítő + hangfal láncnak is (jelenleg Canton LE500 + működőképes Sharp sztereó erősítő).Kritériumaim:
- rendelkezzen használható fejhallgató kimenettel
- ha lehet legyen egyszerű PC-re csatlakoztatni (előny a használható USB interfész, mindenféle varázslat, USB-koax konverzió -járulékos költségek!- nélkül. Ami játszhat még USB-n kívül, az az alaplapi optikai kimenet).
- kábelekre való érzéketlenség előny, szintén nem szeretnék különösebben sokat áldozni pl. USB kábelre. Analóg oldalon már meggyőzhetőbb vagyok
- magasabb felbontások és DSD kezelés, távirányító, kijelző, beépített krumplihámozó nem kritérium, de előny
- minőségi alkatrészek; hang >> dizájn és egyéb funkciókÁrban nem szeretnék nagyon 150k fölé menni. Persze mindenről meggyőzhető vagyok, és annak ellenkezőjéről is. Szemezek az apró-oldalakon fenn levő Lavry DA10-zel és Audiolab M-DAC-al (ezekről olvasgattam már a nagyvilágban és itt a fórumon is). Örülnék annak is, ha valaki ezt a kettőt személyes tapasztalat alapján össze tudná hasonlítani pár mondatban.
Elvárás: levakarhatatlan vigyorral akarjam újrahallgatni a zenéimet.Üdvözlettel:
-DBAtti-"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
válasz chrisnagy13 #13675 üzenetére
Sikerült továbblépnem STX-re
Presenter helyett nem javasolnék CanAmp klónt semmi esetre semInkább az opampokkal való bűvészkedést, gyanúm szerint az ETA-ban szereplő műverősítővel jobban szól (lsd. logout/ 4. Phejestalálkozó).
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Fejhallgató topicban már jelentkeztem a problémával. Vettem itt fórumon egy Prodigy HD 2-t. A tünetegyüttes nálam a következő:
- 2 fejhallgatóval is tesztelve (csak az erősített kimenethez volt eddig szerencsém) a jobb oldal halkabban szól. Kaptam hozzá több OPA-t. Ma átraktam három másikra, és sajnos ugyanazt produkálja fejhallgatótól függetlenül
- A probléma 70%-os gain-en igazán feltűnő, feljumperelve 200-ra sokkal kevésbé, de szerintem akkor is ott van.
- RCA kimenetet még nem állt módomban tesztelni, de gondolom lehetséges, hogy az jól üzemel, és a fejes jack-el van valami probléma.
- Szoftvert újra telepítettem WASAPI-t használtamMivel megbízható fórumozótól vettem, elég kellemetlen számomra a dolog, illetve a hangja is tetszik, de fejhallgatózni szeretnék vele elsősorban.
Várok minden lehetséges megoldási javaslatot, mi az, amit ki kellene próbálnom.
Lehet szoftver, hardver, akármi.Előre is köszönöm!
Üdv!
Attila"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
válasz baluka26 #12975 üzenetére
Szén kábel... gyártanak itthon is. Hivox-tól volt a 2. találkozón azt hiszem, de én kábeleket még nem hallgatok, illetve ott sem volt róla különösebb értekezés, csak hogy jééé, szén. Én spec addig még nem láttam ilyet. Sőt, az csavart volt.
A marketinget meg vond le az oldalon látottakból, nagyon sok a bullsh*t.
Ettől persze még lehet jó.[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz laolaj #12205 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy szeretnél-e keverni is, vagy csak egy jó forrást és erősítést szeretnél a fejhallgatódnak a leggazdaságosabb módon?
Valószínűleg nem én fogom megmondani a frankót, mert DAC-okkal, erősítőkkel nincs sok tapasztalatom, csak igyekszem irányt mutatni a keresésben.Ami most nagyon megy, az a FiioE10, de már magában 21k (DAC és erősítő egyben).
alatta mobil DAC+amp-ja Behringernek van és az Asusnak, ezekről is találhatsz itt pár hsz-t.
Csak DAC-ról ebben az ársávban nem is nagyon hallottam.
Fejesek közül ha csak arra van 20, akkor egy Superlux, Beyerdynamic, AKG, vagy ami megtetszik. -> fejhallgatós topic - az első hozzászólás és a kereső a barátod.[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz laolaj #12193 üzenetére
Először definiálni kellene a "minőségi füles"-t:
Fülhallgató, vagy fejhallgató?
Milyen típus, vagy mi van tervbe véve?
Milyen felhasználásra szánod?A Behringer termékek általában belépő szintet képviselnek, webshopban ez a pult 17k HUF. Ezért az árért nekem nagyon gyanús, ezt már az anyagköltség meg kellene haladja ennyi potméter és csatlakozó esetén... szvsz nem lehet túl minőségi darab.
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz szilu7 #11549 üzenetére
6k-t az E5 sem ér meg szerintem, csak ha mobil használatra lesz, de akkor is necces. Sokáig volt fenn aprón 5-ért, de Dealextreme-ről hoztak -akkor még normális dollár árfolyamon- 4k körül. Nagy előnye, hogy nagyon kicsi.
-
DBAtti
aktív tag
válasz d0pam1n #11541 üzenetére
A DTX 910-hez én első körben egy jobb forrást ajánlanék, ergo DAC, USB hangkártya. Profitál az erősítésből, de akár mobil eszközzel is meghajtható (tapasztalat). "Családtag laptopján viszont már jó..." -> Két integrált versenye alapján egyértelműen a DAC-ra mennék rá. Szerintem bármelyik USB hangkártya képes olyan minőséget, és teljesítményt kipréselni magából, mint egy jobb fajta integrált. Rossz jelet nem kellene tovább erősíteni
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz DEJVID #11391 üzenetére
Ha minden igaz, a Creative X-Fi HD USB-n van. A link szigorúan csak a kép miatt van. A boltot nem ajánlom továbbra sem.
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Megint kacérkodom a gondolattal, hogy illene beszereznem egy DAC+AMP-ot, és a korábbi hozzászólások alapján egyre inkább a Fiio E10 és az X-Fi HD USB körvonalazódik. Külön öröm, hogy a Fiio már kapható nálunk is. Túl nagy árkülönbözet nincs köztük (3-4k a Creative drágább), kérdésem: szerintetek melyik a jobb a kettő közül? Van aki már mindkettőt hallotta, és ha igen, mi a vélemény?
A ki-bemenetek nem igazán számítanak, de most épp kisjack to 5pin DIN-el van a jel továbbítva az sztereo erősítőmbe, így a Fiio-hoz még új kábelekre sem lenne szükségem -mert RCA-m jelenleg nincs, így ebben is kedvezőbb.
De olvastam már róla rengeteg ömlengést, hogy mennyire jó, meg néhány olyan értékelést is, akik szerint abszolúte túl van hipeolva, és még tán zajos is, illetve potméter állítási probléma.Vélmény? Lehet hirdetni egy abszolút győztest a kategóriában?
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz DBAtti #11124 üzenetére
Arra még nem kaptam választ, hogy mennyire használható a fejhallgató kimenet, erősítő.
Olvastam pár tesztet, de többnyire számítógépes magazinok foglalkoznak vele, hogy szép meg jobban szól az alaplapinál XD
Szóval zajosodás? Elég nekem a szimpla USB tápellátás?Mod: közben megtaláltam a keresősávot, csak kérdezni még gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
Hmm. kicsit elkapott megint a szíj, ez a X-fi HD mivel hasonlítható össze, mennyire használható a fejhallgató kimenete, stb.
"Az X-Fi HD beszerzése valóban problémás lehet, "
Nagyon sok helyen hirdetik most is 25k alatt, de lehet hogy csak elavult listák alapján
Mondjuk ezek közül sok egyszemélyes vállalat van, meg PixMania... de O*zis-nál azt írják két napon belül. ráadásul fenn vannak fórumon, rendes bolt is van ->[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
-
DBAtti
aktív tag
válasz bkercso #7489 üzenetére
Szerintem sem rossz ár/értékben az E5. Dealextreme-n rendeltem kb 3500HUF-nak megfelelő USD-ért, de láttam már PH!-n is 3k-ért. Annyit szerintem megér.
Igaz, ami igaz, kontaktos tud lenni a kimenet, meg a +Bass gomb is, de a gombot nem húzkodom, a kimenetet nem bizgetem, és már jó isAzért tetszik főleg, mert ennél jobbat lehet csinálni, de kisebbet nem nagyon...
Felcsíptetem az övemre, és már húzom is a Beyerrel, azt szépen kiszolgálja, nagyobb lesz tőle a dinamikája, mint üresen a D2 kimenetén. Magasban kicsit "csettegőssé" válik (cst, csszt, ...), szerintem mégis élvezetesebbé teszi séta közben a zenehallgatást.Otthon soha nem kötöm be, csak mobil használathoz ajánlom, és csak kipróbált állapotban az említett minőségi problémák miatt.
Amúgy nagyon várom, hogy legyen egy jó minőségű, de zsebben/ normálisan hordozható megoldás. Ahogy korábban már láttuk, a K1000-et is lehet utcán hallgatni , csak nem praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
ééés tényleg a google a barátom, csak nem tudtam a varázsszavakat összekombinálni
Úgy látom azért nem teljesen reménytelen, mert vannak akik csinálják, nyilván mezei pórnépnek és kisebb hangfalakra optimálva. A plakett szerint 55W-os falam szerintem eldöcögne úgy 20-30W-on.Most látom, ment el nem is olyan rég egy MX1 itt az aprón 29k-ért... + később egy normálisabb sztereo erősítő már nem fája annyira (20-30k) és addig is már lenne egy jó (jobb) fejes láncom. Azt hiszem ez lesz az út. (kollégistaként, albérlőként nem nagyon lehet kakaózni a hangszórókat )
A gond az, hogy amikre verem a nyálam mostanság (Audiotrak Prodigy HD2, HUD MX1) nem nagyon léteznek Magyarországon - újonnan semmiképp.A Creekről beszélhetünk (írj egy típust pls!), de gyanítom, a reális ára magasabb annál, minthogy annyit adjak most hangcuccra.
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Időről időre kicsapongok kicsit, hogy most nekem kell egy erősítő a két hangfalamhoz (elég úgy 30-40W körül @4Ohm), meg USB DAC, meg fejhallgató erősítő.
Ilyen all in wonder megoldásként ajánlottátok már az Audinst HUD MX1-et. A kérdés az, meg tudja-e hajtani az Audinst közvetlenül a hangfalaimat (USB tápról nem hinném), illetve a gyarapodó T class erősítős világban nem készülnek/készültek-e az igényeimnek maradéktalanul eleget tevő eszközök.Amellett hasonló cuccokat honnan érdemes beszerezni? e-Bay, és egyéb online shopok, vagy van esetleg magyar disztribútor? Low-endben utazom , de az érdekel létezik-e egyáltalán ilyen mindenes cucc.
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
"Nem konkrétan felszorozzák a jelet megint 2-vel. Értelmetlen is lenne, hiszen lehetne alapból x+6 dB -re állítani az erősítést."
No, ennyire azért nem vagyok elveszett lélek
Értem már az egészet, azt is miért, és már azt is hogyan lesz dupla jel mint mellékes.
schawo-nak riszpekt, mert tud elektro noob-ulA "vicces" egyébként az, hogy hasonló dolgokról tanultam -tanítottak- egy csomót, de gyakorlati példák híján általában az egész maszlagot nem tudom mihez kapcsolni - lásd tekercs és annak működésével nem tudtam összekötni az elméleti kivonást- és porba hull az egész maszlag értelmetlenül.
Mondjuk nem az elektro a szakterületem, de érzek néhány tárggyal kapcsolatban még így...[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
Köszönöm, valamivel ismét előrébb jutottam
Csak így tovább, a következő kérdéseim állnak momentán megválaszolatlanul:
...Szerk: meg kell tanulnom az értő olvasást... feszkülönbség = kivonás, ergo zajra nem mozdul, mert nincs különbség, a jelre pedig az eredeti dupláját adja. Jee, azt hiszem értem, szuper.
Akkor már csak egy: az elektronikával hogyan művészkedik el azt a kétszeres szorzást zajmentesen?
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz baluka26 #4639 üzenetére
A jobb és bal csatornát is megkapja +, -, és föld. Tehát 3 ér kell neki csatornánként, a csatlakozó típusa részletkérdés. Ezt tudja két 3-tűs XLR és két jack-is.
Itt nem sztereo megy rajta, hanem mindkét oldalon az adott csatorna jele, annak inverze, és a föld.
Szóval:
Bal: +bal, -bal, föld
Jobb: +jobb, -jobb, föld[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz bigmasterg #4637 üzenetére
Köszönöm!
Na, lassan képben vagyok , de ezen a téren Noob vagyok, és szeretnék tanulni kicsit.
Akkor a 4 tűs XLR egyben (egy négyeres kábelen) meg tudja csinálni, amit a 2*3 tűs XLR összesen 6 éren? Hogyan van megoldva a föld a 4 szálon?
A 3 tűs XLR (+ jel)+zaj; (- jel)+zaj; föld. Ha ezeket összeadom, akkor a 2*zaj jelenik meg. Kivonni kellene, ezt hogyan csinálja a fejhallgató? Ekkor zaj nélkül megjelenik a jel 2*-ese.
- Hogyan von ki a fejhallgató?
- Az elektronikában van egy 2-es "osztó" valahol, ami kiegyenlíti ezt a duplázódást?Nyilván vannak ebben elektrotechnikai trivialitások, de még soha nem foglalkoztam hasonlóval a GYAKORLATBAN, már azon túl hogy sima 3 eres kábeleket forrasztgattam.
Nyugodtan jöhet link, ha valahol le van írva, és akkor nem írok annyit ide, csak elnyammogok rajta.
-
DBAtti
aktív tag
válasz baluka26 #4633 üzenetére
Na jó-jó, de miért fityeg belőlük olykor XLR csatlakozó, mondjuk két darab. Miért nem sima Jack, ha már a forrás szimmetrikus? Ez már csak ilyen igényességi faktor, hogy a jack az smafu, inkább csatornánként legyen ott egy XLR, mert az vastagabb, meg drágább, meg fajntosan néz ki?
pl: http://www.headphone.com/learning-center/balanced-drive.phpPl itt úgy látom hogy egy-egy ér jön ki a két bazi csatlakozóból, aminek tökéletesen megfelelne egy jack is. "Ipari", stúdió környezetben pl. azért van értelme, mert a célhardvereken szabványos csatlakozó, de otthoni használathoz nem látom értelmét, ha van más lehetőség is - egy kisjack-nél mondjuk könnyebb forrasztani.
Ha így nézem akkor a 4 pines azért jobb, mert egyel több tűt nem kötök be, meg ritkábban fordul elő, és így egyedibb. Majd forrasztok egyet a Philips SPH1900-asunkra -egy fekete Neutrikot, ami drágább mint a fejes- és nagyon zsírul fog kinézni , meg úgy szól majd mint atomTovábbra is várom a válaszokat a 4pin 3pin kérdésre, mire vannak kihasználva? Ha a forráson múlik minden, minek a balanced fejesekre a két szeparált csatorna XLR véggel? Miért nem sima Jack?
Szerk:
ééés elkezdtem olvasni, amit linkeltem , és kezd világossá válni a 2*3 pin XLR, csatornánként egy jel, egy inverz, és közös föld, így megoldódik a zavarszűrés, ki van használva a 3 pin, és kell a két csatorna.
A 4 pin továbbra sincs meg.[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz baluka26 #4625 üzenetére
"Egyébként a 3pines XLR-nek mi előnye van a 4pineshez képest?!"
http://www.head-fi.org/forum/thread/445603/use-3-pin-or-4-pin-xlr
Tök aranyos, ahogy mindenki írogat hogy mit preferál, 3 vagy épp 4 pinest, de hogy melyik típus mire jó, illetve érkiosztásról egy szó sem esik - talán nekik egyértelmű . Egyet tudok, az amatőr stúdióban, ahol többször forgolódom 3 tűset használunk a fejeseken, én úgy látom ez az elterjedtebb megoldás, de nem ástam bele magam, momentán azt sem tudom hogy balanced-e a cuccunk. 4 tűset tudtommal csak mikrofonokhoz használunk.
Még egy ilyet találtam: 4 pin XLR pinout
Úgy érzem, itt egy kábelen meg lehet csinálni a két csatornát balanced-ra, míg 3 pinesből kell csatornánként egy 3 pines kábel?Kérném egy rutinróka igazítson ki a kábelezések sűrűjében
Arról is olvasnék valami anyagot hogyan válik egy fejes balanced-á. Az elméletével azt hiszem tisztában vagyok, de az átkábelezés érdekelne, illetve, hogy mit hogyan kell adni az eszköznek (érkiosztások, csatornák, stb)."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
DBAtti
aktív tag
Köszönöm!
Neutrik
Eddig leragadtam a hagyományos csatlakozóiknál... Látszik, hogy itt legalább nem spóroltak az anyaggal. Nájsz.
A bekötési módjára (forrasztás) kíváncsi lennék. Még ha ugyanaz is a három ér (?), azért fizikailag van távolság az érintkezési pontok között.BTW - XLR jack? Nálam az XLR az XLR, max 3 vagy 4 tűs. Ez a hivatalos neve?
-
-
DBAtti
aktív tag
"Bár én speciel előbb tenném rendbe a hangsugárzós rendszert, de ez én vagyok."
Én is azt tenném, ha állandóan hallgathatnám normális hangerőn a rendszert, de nem teljesen azonos az ízlésünk a szobatársammal
Jó lenne egy olyan erősítő, amin direkt jön a phones, csak erősít (nem állítható treble, bass, balance), gondolom kevesebb zaj rakódna rá.DAC + amp kombókat szívesen tanulmányoznék, ha küldenél esetleg linkeket "elérhető" árkategóriában. elérhető legyen mondjuk 50-60k nagyon max. Egyelőre csak felmérem a lehetőségeim, a legolcsóbbtól érdekel minden, eddig a kategóriáig, mert felette biztosan nem járok még egy darabig.
-
DBAtti
aktív tag
Valóban elég zagyva lett végül a dolog , mert magam sem tudom igazán mit akarok XD
Akkor először ehhez kérnék útmutatást:
Van a hangszórópár és a HD250 egy Audigy ZS-el. Az erősítőmmel nem vagyok elégedett, mert a hangfalak is többet tudnak. DE, ha már cserélném, olyan megoldást szeretnék találni, ami pozitív hatással van a HD250-re is, tehát legyen egy jó Phones kimenet legalább.Vagy: megmaradok a hangszórókkal ezen a szinten, és inkább beszerzek csak fejhallgatóhoz való cuccokat, talán olcsóbban kijövök jobb minőséggel.
Jótanácsokat várok, merre kellene indulni (árban minél alacsonyabban maradva, aztán ha kell gyűjtögetek a jó cuccokra).
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Jöttem egy kicsit Noobkodni ebbe a topicba. Szóval mióta p_adam fórumtárstól megvettem a Sennheiser HD250 Linear2-t, azóta böki a csőröm, hogy kellene egy jobb forrás a gépembe. Egy Audigy ZS-em van, amivel tualjdonképp meg vagyok elégedve, de lehetne még jobb
Van viszont egy gyengusz sztereo erősítőm, ami tesz azért zajt a körbe rendesen, meg az érzékenységnek is annyi. Érdekelne mindenféle megoldás, mit tehetnék költséghatékonyan?Tehát kellene cserélni az erősítőt, ezért DAC/erősítő kombók érdekelnének, vagy csak fejes erősítő és DAC egyben (a falak meg maradnának a régiben). A falak egyébként 4 ohmosak és elég lenne nekik 30-40W szerintem. Aztán lehet hogy a Hifi topicba is átvándorlok.
Felmerült az is, ha erősítőt nem váltok, akkor egy külső DAC helyett mennyit dobna szerintetek egy Audiotrak Maya 5.1 MK2 a dolgokon? Az 5.1-re nincs egyébként szükségem, csak sztereora, de ezt találtam kedvező áron Audiotrak-ból a fórumon. A fejhallgató erősítés miatt + - nem tudom elképzelni milyen hatása lenne, mert a hangerővel most sincs bajom. Vagy vadászni kellene egy Prodigy HD2-t inkább?
A válaszokat szeretettel várom, mentsetek meg, Noob vagyok jeligére!
Üdv!
Attila"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest