-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Ismet aktualissa valt nalam a DAC vasarlas, a szamgep es egy Rotel RA 1062 erosito koze kellene (ez a maga soran Monitor Audio RX1-eket hajt meg). Most epp 130 euroert tudok venni egy HRT MS II-t (a piros verzio). Tudtok ennel job dacot ajanlani kb. ilyen arban (vagy nem sokkal dragabban), vagy nyugodtan megvehetem? Hasznaltan talalni neha pluszos verziot is 200 euro kornyeken, de nem tudom megerie a felarat.
-
pip
aktív tag
12308-ra valaki? Van jelen ido szerint 35e Ft korul a music stremer II-nel jobb opcio? Kb egy eve olvasgattam a beleposzintu dacocrol, akkor jo valasztas volt, de hat zota eltelt egy kis ido, ti itt igen sok tipust emlegettek. Netan varhato music streamer III a kozeljovoben?
kozben egy mas kerdes is eszembe jutott: az USB-s DAC-ok minden oprendszer alatt hasznalhatok? Most epp win7 van, de elkepzeles szerint a jovoben egy HTPC-rol fog menni a zene, amin fene tudja mi lesz (talan xbmc)
-
pip
aktív tag
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12354 üzenetére
nem is akartam Magyarorszagra postazni (ott toled vennem, meghallgatassal ), de most epp az olaszoknal vagyok egy ideig es 130-bol kijon postakoltseggel, ujan, garanciaban. Inkabb az erdekelt, van-e mostansag jobb alternativa, mert nem kovettem az utobbi evben a dac-piac fejlodeset. Ezert fordultam hozzatok segitsegert.
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12415 üzenetére
kosz, valami ilyesmi erdekelt, igy nyugodtabban adom ki a penzt erte. Mergesitene pl. egy oyan helyzet, hogy megveszem a MSII-t, aztan par honap mulva kijon egy MSIII, ami olyan minosegbeli ugrast hozna, mint a MSII volt az erdeti MS-hez kepset (mar ha a leirasokban bizni lehet). Az aktualisan jonak tartott megoldasokrol, illetve a varhato igeretes ujdonsagokrol altalaban tudnak a dac-os berkekben, mint ez a forum, sosem art rakerdezni.
-
pip
aktív tag
válasz schawo #12417 üzenetére
tudom, hogy van jobb, de a II+ epp duplajaba kerul, igy jelen pillanatban kiesik a kepbol. A hozzaszolasommal arra celoztam, hogy megjelenesekor a MSII-t minosegbeli ugrasnak neveztek a tesztlapok, es a inkabb a regebbi szerias MS+ szintjere tettek, mikozben azt irtak, hogy a MSII es MSII+ kozott mar nincs akkora kulonbseg, mint a MS es a MS+ kozott volt. Megtortenhet ez a kovetkezo modellujitasnal is, egy ranceflvarott/megujult verzioju termek lephet elore minoseg teren az elodjehez kepest mikozben azonos arkategoriaban marad. Eleg nagy a konkurrencia, muszaj igy lennie
-
pip
aktív tag
válasz schawo #12417 üzenetére
tudom, hogy van jobb, de a II+ epp duplajaba kerul, igy jelen pillanatban kiesik a kepbol. A hozzaszolasommal arra celoztam, hogy megjelenesekor a MSII-t minosegbeli ugrasnak neveztek a tesztlapok, es a inkabb a regebbi szerias MS+ szintjere tettek, mikozben azt irtak, hogy a MSII es MSII+ kozott mar nincs akkora kulonbseg, mint a MS es a MS+ kozott volt. Megtortenhet ez a kovetkezo modellujitasnal is, egy ranceflvarott/megujult verzioju termek lephet elore minoseg teren az elodjehez kepest mikozben azonos arkategoriaban marad. Eleg nagy a konkurrencia, muszaj igy lennie
-
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12425 üzenetére
Azért az MSII és az MSII+ között van ám különbség. Szerintem nem is kevés
En ezt neked siman elhiszem, de esetemben egy veteli dontesben (ezzel az arkulonbseggel) csak meghallgatas segitene. Nem biztos, hogy en is kihallom a ketto kozti kulonbsegeket, vagy hogy a rendszeremen egyaltalan kijonnek ( kezdo hifis vagyok, nincs tapasztalat, fulem sem gyakorlott, de a zenet szeretem). Elindulni feltehetoen a MSII szintje is megfelel, az ara pedig mar ennek is magasabb, mint amit igazabol erre akartam szanni.
Nem ide tart, de kezdetben sokkal szerenyebb tudasu rendszerben gondolkodtam, anyagiak miatt, aztan ugy adodott hogy a hangszorokat ajandekba kaptuk, a hozzajuk melto szintu erositot ebayeztem, most mar szeretnem ha a DAC is illene a lancba, kell egy minosegi forras, ha mar a tobbi komponens az.
-
pip
aktív tag
Bocs a lama kerdesert, olvasom itt a sok hozzaszolast a fejhallgato-erositokkel kapcsolatban. Az integralt erosito fehallgatokimenete nem latja el jol ugyanazt a feladatot, szukseges egy kulon ketyere ehhez? Teljesen laikuskent kerdezem, nekem nincs valamirevalo fulesem, meg kulonben sem lenne alkalmam hallgatni, de azert erdekel.
-
pip
aktív tag
Sziasztok,
egy MS2 dac es egy Rotel 1062 integralt erosito koze szeretnek analog interconnectet vasarolni. Bongeszgetve a temaban, arra jottem ra, hogy minel tovabb olvasok, annal dragabb kabelt akarok, de ez teljesen rohelyesse valik egy ido utan, ugyanis a vegen oda jutok hogy annyiba kerulne az interconnect, mint a DAC
szoval ujragondolva az egeszet, olyan dontes fele hajlok, hogy ne koltsek tobbet az inerconnectre mint a dac 30%-a, eszerint ugy 40 euro a felso hatar. Rovid kell, fel meter is eleg, ez valamelyest konnyiti a dolgot. Eselyesek a hifi magazinok budget sztarjai, kb. 30 euro a Wireworld Luna 6, illetve 40 korul a Qed perfromance audio 2, vagy a Chord Crimson Plus. Meghallgatasra nincs lehetosegem, ha lenne nem farasztanam itt a topiklakokat. Ugy gondolom, hogy ezek kozul barmelyik megfelel a DAC szintjenek, de persze ez csak megerzes, tapasztalat = 0, jelenleg a letezo legolcsobb interconnectem van.
Szerintetek jol gondolom, vagy alabecsulom a problema jelentoseget (netan a dac-ot)? Ti mit ajanlanatok egy MS2 szintu dac melle? A jovoben nincs tervbe veve dac upgrade, ha lesz is, nem erek a MS2+ szintje fole zsebileg,. A forumos MS2 hasznalok milyen interconnectet hasznalnak?
-
pip
aktív tag
válasz Deadzone41 #12910 üzenetére
hasznaltad massal is esetleg, esetleg hallottal kulonbseget a ketto kozott? Ez a GAC3 a Gotham oldalan mikorfon kabel neven szerepel, vagy csak en neztem el valamit?
Baluka26: a te velemyed is erdekelne ezugyben, volt lehetoseged a Bluejeans nyujtotta elmenyt osszevesd valami massal, legyen az olcsobb vagy dragabb kategoria?
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12912 üzenetére
tippet is tudsz adni "testesebb" kabelre? Az altalam felsoroltak kozul valmelyikre rafoghato netan a testesebb jelzo, vagy mas kategoriarol van szo?
OFF: jelenleg nalam is egy olyan interconnect szolgal, amelynek legfobb tulajdonsaga, hogy piros es feher dugasza van, no meg hogy foloslegesen hosszu Amugy nem varok rettenetes nagy valtozast egy dragabb kabeltol sem, csak meg szeretnek nyugodni hogy feler a tobbi komponenshez es nem lesz szuk keresztmetszet. A MS2 miatt cserelnem le a regit.
-
pip
aktív tag
válasz contaxg #12951 üzenetére
kosz a valaszt. Ezustben nem is gondolkodtam, olvasataim szerint a magasakat favorizalja, amire nincs szuksegem azt hiszem. A Rotel erositomet is aziranyba soroljak, a hangszorokat meg ellenkezoleg, melegnek irjak le, interconnectnek valami semleges kellene ha ezt a logikat kovetem
majd beszamolok ha valamelyiket beszereztem. Addig a MS2-rol sem merek velemenyt formalni amig nincs egy valamirevalo interconnect a vegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Milyen routert?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
- Xerox C230 színes nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest