- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Synology NAS
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
Anaconda #51461 üzenetére
Mk2-höz én is néztem alis kapcsolót de engem elriasztott a szoftveres rész, láttam a videóban hogyan csinálják, le kellett menteni az ecuból mindent utána számomra teljesen érthetetlen dolgokat állítgatni és a végén működött, de még a yt videóban is volt valami probléma mert nem sikerült valami elsőre és nem indult az autó de volt mentés és lehetett korrigálni a hibát, csak az egészből semmit nem értettem mert ez egy lengyel nyelvű videóban történt .
Így nem lett utólagos tempomatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest