-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
egyetlen igazi sci-fi fan sem tartja nagyszerű alkotásnak.
Szóval a nevükben beszélsz, értem, gondolom sokakkal konzultáltál is erről.mert teljesen tudománytalan
Ő főtrollsága legfőbb fegyvere, csak az tudományos amit ő annak tart, amit nem, az szar.Az Avatar repülő hegyei maguk a megalapozottság mementói, illetve hülye vagyok, csak el ne kezdd megmagyarázni.teljesen felesleges akciójelenetek amik nyilvánvaló hogy csak azért kaptak helyet a filmben, hogy minél szélesebb réteget fogjanak meg a filmmel.
Hogy nem akadt ki a bullshit meter, amikor ezt írtad.Az Avatar felszopójaként ez most komoly?Vagyis szerinted egyes jelenetek létjogosultsága a marketing gépezetnek köszönhetőek, amelyek a pofámba hintik, hogy gyere, vegyél el,nézzél meg, de közben az Avatarban mindenki hupilila szivárványosat fingott a faunában és a robbantások alapján joggal feltételeztem, hogy Michael Bay recskázik vmelyik cgi bokor mögött.Általában az Inceptiont az a réteg tartja lenyűgöző alkotásnak amely egy igazán bonyolult és összetett filmet nem is igazán ért meg.
Én fogyatékos vagyok, az Avatart meg művészklubokban nézik irodalmi Nobelt bezsebelő profok, evidens.Erre az ismerőseim beszámolójából jöttem rá.
Ha most arra a mondásra gondolok, hogy similis simili gaudet, akkor ez most öngól részedről, mert vagy a ismerőseid imbecilek vagy jól érzed magad csökkent képességűek környezetében, ahol játszhatod a májert és még tapsolnak is neked.Egyébként milyen eredeti ötlet volt az Inceptionban?
Mondjuk nézd végig, hogy egy átlagos évben, milyen ötletekkel rukkolnak elő a filmgyárak, lapáttal merik a fost a vászonra, az embereknek meg folyik a nyála.Egy ilyen foscunamiban értékelendő a szokványostól eltérő ötlet.A birkaeffektus inkább az Inception esetében figyelhető meg.
HáGé alád adta a lovat, bármennyire nem szerette volna, most tobzódhatsz, mert végre figyelnek rád.Látom jól ki is használod és sajnos én is barom vagyok, mert beszállok az értelmetlen sárdagonyába.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla