-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Vaják: Szirének a mélyből | Hivatalos előzetes | Netflix
Until Dawn (film) - kedvcsináló előzetes #1[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Lehet kicsit off, de hátha tudtok segíteni.
Tudtok olyan magyar nyelvűdokumentumfilmről/youtube videóról, ami a filmgyártásban használt trükkfelvételek fajtáit éz azok fejlődését mutatja be egészen a ma használt cgi-ig? Kisfiamat érdekelte a filmkészítés háttere, de hitelen nem találtam jó összefoglalót.Ja igen, amit találtam abban elég sokszor fordultak elő horrorfilmes jelenetek amik nem kompatibilisek a 10 éves fiam lelki világával..
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Kadétnyomozók (Midnight Runners)
Cheong-nyeon-gyeong-chal
2017Meglepően jól szórakoztam rajta, pedig semmi elvárásom nem volt. A film egyszerre vígjáték meg akció is, van nyomozás, verekedés és egy kis dráma is. A történet egyszerű, de annál sötétebb, és viszonylag kevés plot armor van, végig próbál realisztikus maradni (rendőrség viszonya az ügyhöz, a kadétok erőssége, nyomozói tudása, a biznisz, stb.).
A 2 főkarakter közt remek a kémia, helyükön vannak a poénok, amikor kell vicces, amikor kell akciós-verekedős.Az is nagyon tetszett, hogy a végén megvan a dilemma a rendőrakadémián,
, illetve utána az áldozatmi legyen a sorsuk az áldozatmentő de parancs-tagadó kadétoknak (büntetés vagy jutalom?) jelenetben. Kevés ilyet látni rendőrős filmben, nem?meglátogatja őket és külön megköszöni a tettük egy megható Rég láttam már jó kifejezett buddy-cop filmet, ez sem a legjobb, de kellemes meglepetés volt. És megint meg kellett győződnöm, hogy a koreaiak látványos verekedéseket tudnak koreografálni. Míg a legtöbb ázsiai filmeknél érezhetők az ütések, valahogy a nyugatiaknál azt tapasztalom sokszor erejüket vesztik a harcos jelenetek.
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
Nagyon régen láttam egyszer tinédzserként, szerintem pár évvel a megjelenés után. Én azt mondom, hogy ezt még mai fejjel is meg lehet nézni. Teljesen kikapcsolt, szórakoztatott és nem is volt túlságosan elnyújtva. Pár poén kivételével én nem találtam benne kivetnivalót. Mindenkinek ajánlott
6/10
#értékelés
some men just wanna watch the world burn...
-
k-adi
nagyúr
válasz paatrick #170514 üzenetére
ó én igen, nekem nagyon a memóriámba égett, mert minden, akarom mondani MINDEN film előtti előzetesben benne volt, sőt volt olyan amikor a 20 perces werkfilmet is lenyomták reklámként egy másik random film előtt. Na akkor is megfogadtam, hogy még kevesebb mozi lesz
True story -
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #170511 üzenetére
Predator: Badlands? ...ugyanaz rendezi, aki a Prey-t, ami nekem kimondottan tetszett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
Amúgy van film amit érdemes várni 25-ben? Nézegetem itt a listákat de n+1. felesleges folytatások (Jurassic World, Amerika kapitány, Bridget Jones, Avatar), újabb remakek és élőszereplősített rajzfilmek (Superman, Hó
szénfehérke, Így neveld a sárkányodat, Minecraft, Lilo és Stich, Karate kölyök, Menekülő ember, Fantasztikus négyes nyóóócvanhetedjére)Talán aminek van értelme: 28 évvel később, Mickey 17 - bár leírás alapján már láttuk ugyanezt egy másik filmben de nem írom le a címét mert spoiler de H-val kezdődik , Mortal Kombat 2 - bár 0 infó és még borítóképe sincs imdb-n szóval nem hiszem hogy tényleg jön.
Igazi nagyobb cím nekem csak a Mission Impossible de abból se emlékszem már semmire hogy mi történt az előzőekben6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
...annyira nem volt rossz ...mint a madame web, vagy a venom3 ...de igazán jó sem... egynek azért le lehet tudni, de lett volna még ebben bőven potenciál
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Grave_444 #170507 üzenetére
gagyi, mint minden más, amit 40+ év elteltével fel akarnak hasonló bűvészmutatvánnyal javítani? ép eszű ember szerintem helyén tudja kezelni ezeket a filmeket: itt lehet azt értékelni, hogy cgi nélkül, egyszerű trükkökkel milyen ügyesen megoldották a jelenetek egy részét... pár hete néztem újra a true lies-t: szerintem jól öregedett ez is
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Bad Pritt #170500 üzenetére
Kár hogy ez is csak BUDAPEST "kiváltsága" hogy vidéki mozikban nem dívik az ilyesmi, de mit várunk amikor IMAX sincs máshol.
Amúgy nem szívesen nézném megy a 3 filmet egyszerre öreg vagyok én már ehhez.Nekem az is hiányzik ami az USA-ban dívik: rengeteg régi filmet adnak rendszeresen akár arra specializált mozikban.
Szívesen nézném meg újra pl. a Múmia első részét (1999-ben moziban nagy élmény volt) de a Mátrix trilógiát is. De a Jurassic Park klasszikus trilógiáját is még akkor is ha a második és a harmadik rész azért gyengébbre sikerült.De kismillió egyéb film is van: Star Wars filmek, Terminátor filmek, akár a '"Holnapután" c. filmet, vagy a Függetlenség napját.
Nyilván kicsit moderált árakon nem a premier filmek színtjén (tippre 30-50%-al olcsóbb jegyáron)
Na mindegy kihúzom a kezem a biliből. -
válasz Bad Pritt #170500 üzenetére
Én is viszonylag nemrég, nyáron néztem meg. Gyűrűk Ura és Hobbit trilógiát is. Előbbi meglepő, utóbbi meh.
A 4K restoration kapcsán amúgy:
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla