Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Üdv! Van olyan esetleg, aki menedzser módban sok szimulált meccsel játszik? Nem jövök rá, miért vagyok 90%-ban esélytelen a nagycsapatok ellen. Sunderland, negyedik vagy ötödik évemben járok, elég korrekt csapatot szedtem már össze (ötcsillagos), de ettől függetlenül kb. sosem nyerek a nagycsapatok ellen (szimulálva). 4-5-1-ben játszok, a kapus és a négy védőm 84-83-85-87-82, és van négy olyan középpályásom, akik fizikailag is jók, és a védekező értékeik is rendben vannak. Erre kapok egy Arsenalt, aki fellök egy olyan kp+támadósort, hogy Tioté, David Silva, Arshavin, Gervinho, Pato, RvP (tehát van egy ember aki tud védekezni), a védősorban meg olyanok bohóckodnak, mint Jenkinson, Djourou, vagy Woodgate. És öt szimulált meccsből öt vereség, úgy, hogy sosem szereztem gólt. De ez csak egy kiragadott példa, zsákszámra van ilyen, a Chelsea szokott például felállni úgy, hogy van négy sárga, egy zöld, és öt kék pötty, szimulálva őket sem nagyon vertem még el...
Tehát akárhogy harcolok ellene, tényleg az lesz a megoldás, amibe a galaktikus Real is belebukott, hogy tele kell rakni a kezdőt kizárólag támadó játékosokkal, ha meg szimulálni akarok, játsszak FM-mel?
-
ladlac
tag
Lenne itt még pár dolog, amit nem igazán sikerül normálisan használnom, de ez valószínűleg az én hibám lesz.
Kiugratások - amint az emberemhez közel kerül a labda, az talppal maga elé húza, de ettől annyi lelassul, hogy könnyűszerrel szerelik. Ha erősebben adom, akkor meg általában eléri a kapus. (manuális kiugratások) Ezt a talppal húzogatást el lehet kerülni?
Beadások - mélységben lehet érdemben beadni? Kb. öt éve nem megy más, csak az, hogy elfutok addig a vonalig, ameddig be akarok adni, és akkor adok be (tehát a labda indulási és érkezési pontja között kb. egy egyenes van). Ha lehet, azt hogyan kell rásegített beállításnál előhozni?
Jobb analógkar - ezzel alapesetben ugye megtolja a játékos a labdát. A problémám az, hogy közel 100%-os hatékonysággal elveszítem vele a labdát, ha a védő mellettem van. Tehát kb. egy helyről indulunk, mégis hamarabb éri el a megtolt labdát. És tök mindegy ki fut versenyt kivel.
Lestaktika - normális védők, direkt odafigyelek, hogy védőre véletlenül se váltsak, hogy a gép irányítsa mind a négyet, tehát ő mozoghasson velük. Mégse sikerül lesre állítani a támadót az ellenfél meg köszöni szépen a 40 méternyi üres területet. Ennek van valami titka?
(van még pár, de mire oda kerül a sor, hogy szavakba öntsem, a felét elfelejtem )
-
ladlac
tag
Köszi, egyre jobban megy, bár a játék ostobaságait sosem fogom megszokni. Viszont a fejelés százszor jobban megy, öt év alatt nem fejeltem szerintem ennyi gólt (ami konkrétan 4 ), és már tényleg csak az ilyen Adebayor, Drogba szintű csatárok fejelnek le, de ez meg benne van.
Már csak a védekezéssel kellene kezdeni valamit, sokszor úgy futkároznak a játékosaim, mint a csirkék. Nagyon meg tud forgatni a gép.
-
ladlac
tag
Köszönöm, a fejelés mintha jobban menne.
Most a nehézségi szinttel küzdök, félprofin nagyon simán bajnok lettem a Fiorentinával, profin meg vért hugyozok a Fulhammal. Szerintem nagyon nem éreztek rá a nehézségi szintekre. Félprofin szinte nem is sprintel az ellenfél, profin meg kb. az agyérgörcs kerülget minden meccsen, 30 mp után 200-as a vérnyomásom, annyira felhúz a gép. Minden ziccerpasszt elér a gép, a lomha középhátvédet a villámléptű szélsővel sem tudom lefutni, gólt meg végképp nem tudok lőni. Ha három meccsenként véletelnül egyszer sikerül lövőhelyzetet kialakítanom, akkor vagy kapufa, vagy a kapufa külső oldalát súrolva mellé. Ez az, amikor már nem tudom jobban csinálni, ezeket már a gép dönti el helyettem.
Tényleg érdekene, hogyan tudom az a csodát elérni, hogy a játék szórakoztasson.
-
ladlac
tag
Három problémára keresek megoldást, remélem tudtok segíteni.
1., Fejelés. 150 centis 50 kilós gyerekekkel fejel le a gép. Állandóan. Profinál feljebb fel sem merem kapcsolni, mert már ezen a szinten is borzalmasan szenvedek. Jön be a labda, próbálok helyezkedni, nyomom a gombot és bumm, már le is fejeltek. Bárkivel, bárkit. Nem is számolom hányszor kaptam már ki úgy, hogy egyetlen egyszer tud csak eljönni a gép, beadja, lefejel, gól.
2., Kényszerítők. Manuális passzokkal játszok, elég nagy arányban meg is találom a csapattársakat a labdával. Amíg nem kell kényszerítőzni. Ha futok a szélsővel és bepasszolom a csatárnak, az általában sikeres. Ha ugyanebben a szituációban nyomom a gombot a kényszerítőhöz, rohadtul nem talál célt a labdám. Mintha teljesen máshogy viselkedne ilyenkor a passzolás. Miért?
3., Csapattársak mozgása, helyezkedése. Mit kell beállítani, hogy a csapattársaim helyezkedjenek? Csatárnak felpasszolom a labdát, és egyik középpályás sem meri "megelőzni", feljebb lépni, mint ő. Ha nem előrefele mozgok, a többiek is visszafordulnak. Miért?
+1: Ha ketten visszük a kapusra a labdát, mivel kell bepasszolni, hogy csapattársat találjak? A szöktetés/indítás általában túl mély, a simán passz meg sokszor a társ mögé megy. Az erőből, laposan belőtt labda is ritkán jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest