Új hozzászólás Aktív témák
-
kissgy04
tag
40 giga azért lesz, mert gondolom tömörítetlenné alakítod át az avidat...
Compression listában vannak a különböző tömörítési formátumok.
Szvsz, feldobod a videoinspector-t, vagy gspot-ot, ezek ingyenes progik, megnézed velük milyen az eredeti avid (bitráta, felbontás), majd a virtualdub-ban beállítod u.a-t
-
kissgy04
tag
válasz
oregcsóka #233 üzenetére
kicsit manuális a dolog,de megoldás lehet.
Írtad ,hogy van japán és angol feliratod, nem ismerlek, de gondolom az angol közelebb áll hozzád, mint a japán.
Mivel időzítve van az angol felirat, megnyitod pl subtitle workshoppal, és angolból törlés, txt file-odnál ctrl c, majd a törölt helyre ctrl v, és így végig, majd a végén olyan formátumba mented amibe szeretnéd.
Én is csak azt a txt filet találtam, mit amit jeleztél sajnos, így a fentieknél jobb megoldást nem tudok jelenleg.
Üdv
-
kissgy04
tag
[L:http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=118&Itemid=48][/L]
avagy több felirat készítő progi is megcsinálja a színezést pl a fenti linken egy leírás
-
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #224 üzenetére
VLC-nél nem tudom, ha lehet hogy kellene.
Én az ingyenes BS playert használom ilyenkor. Legjobb ha a film neve és a felirat file neve a kiterjesztést leszámítva teljesen megegyezik. Ilyenkor az elinduló filmre jobb egérrel kilkk és a felirat beállítások.Ha nem azonos a név akkor először load subtitle, és utána u.a mint fent.
-
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #217 üzenetére
[link]
itt a 36.ik hozzászólásnál is ezzel foglalkoznak, az általad jelzett hibaüzivel -
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #213 üzenetére
virtualdub mod ssa-t tud felhasználni ,ezért kell srt2ssa avagysub2ssa progi, hogy meg lehessen etetni vele a feliratot
-
kissgy04
tag
-
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #206 üzenetére
Only 'Direct stream copy' is avaible for this video
ezt írtad, a hibaüzinél, ezt azt jelenti, hogy csak ugyanabban használhatod, vmi codec probléma miatt.
Megoldás szvsz, hogy videónál nem tudsz váltogatni, ezért a videónál állítsd be a direct stream copyt és úgy tedd hozzá a feliratot. -
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #202 üzenetére
„Így a VirtulalDubMod nem is tölti be, mint avi file-t.” ezt írtad a 190 hszben
Betölti, csak nem avi fileként? Vagy egyből hátast dob a virtualdubmodod? -
kissgy04
tag
válasz
soskebolond #194 üzenetére
szvsz codec probléma. Töltsd le a klm codec packet, ingyenes, és nekem eddig mindent vitt. Innen választhatsz:
[link]
Ha így sem megy a lejátszás, talán más gond is lehet ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest