- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
válasz
atillaahun #499 üzenetére
Chromon tökéletes
-
SG3rg0
őstag
válasz
atillaahun #497 üzenetére
Rakd fel és meglátod!
-
SG3rg0
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Ahogy nézem a picassa limites (felbontás, és videó-hossz maximalizált az 1 giga free tárhely)...
Idáig mindenkinek Köszönöm!
Csak a dropbox tudja növelni az ingyenes tárhelyemet?
(a csak-box lehet, hogy kiesik, mert van 100megánál nagyobb videóm is. bár lehet, hogy szerzek egy Xperia mobilt, kölcsönnel működhetne?)
Dropbox:
Van mód hogy növeljem a tárhelyem Mennyi lehet a max tárhelyem részeken kívüli módok/infók (tárhelynövelésre, vagy maximum kitolására) vannak?
Jól látom, hogy 2 féle feltöltési mód van?(sky drive-nál is láttam valami ilyesmit...,és ott elolvastam, ugyanolyan?És még pár: milyen azonosítóket kérnek a progik/acc-ok? nem szeretnék úgy járni mint a firefoxal (mostanában, topik)
Milyen lehetőségekkel kell számítani egy esetleges w-reinstallkor?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
-
Melack
veterán
Ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, akkor a feltöltött adatok után kapsz plusz tárhelyet. Azaz 500 Mb fotó után 500 Mb plusz. A fotókat nem kell fent hagyni, azt törölheted. Ez csak automatikus feltöltéssel megy. Magyarán 4 Gbnyi DVDs adat feltöltése után 4 Gb plusz tárhelyet kapsz. Meg vannak különböző feladatok, dolgok, amikért plusz tárhelyet kapsz - kb 2-3 Gb, az is jól jön. Így gyorsan megvan a 10 GB
-
Melack
veterán
Igen, arra. Bár ha elég fotót töltesz fel oda, akkor minden gond nélkül összejön 10 Gb - meg ha vmelyikünk linkjéről regelsz, akkor eleve 2,5Gbról indulsz.
Nekem a bajom az vele, hogy nagyon be akar épülni a Windowsba - ez mondjuk alapvető, de engem zavar, meg a DropBox automatikus fotó feltöltése is nagyon hiányozna a mobilról. Leginkább ennyi - mindenkinek más jön be.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Melyik solgáltatást ajánlanátok kb 20 giga anyag megnyugtató tárolására? (Képek, és pár videó...)
(hdd topikból a pendrive-ba, onnan ide irányítottak...)
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #481 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Este fel is rakom lesz ami lesz.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #480 üzenetére
Miért nem lehet benne állítani, hogy mely mappákat szinkronizálja?
Anélkül nem lenne sok értelme. -
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #478 üzenetére
Próbáltál vele szinkronizáltatni oda vissza nagyobb állományt?
-
Mela Kehes
addikt
A box.com-ot nézegettem és találtam benne olyat, hogy Box Sync. Készít egy mappát a desktopra és azzal szinkronizál. Hasonlónak tűnik, mint a dropboxnál. Megjött végre a várva várt kliens hozzá? Valaki megerősítene ebben, mielőtt elkezdem a 35 gb anyagomat szinkronizálni?
-
adam3
aktív tag
Van 5 meghívóm a magyar fejelsztésű cubby-ra. Ha valaki szeretné kipróbálni dobja el mail címét privátban...
Kis ismertető:
http://index.hu/tech/2012/04/18/online_tarhellyel_bovit_a_magyar_logmein/ -
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Megnéztem a kolléga gépén a beállításokat, és nincs is ott az megosztott mappa.
Mi lehet a baj?
-
SG3rg0
őstag
Another layer of security for your Dropbox account.
[link] -
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Akkor az kuka.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Ne foglalkozz többet vele.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #468 üzenetére
Nah! Majd mesélj!
-
Mela Kehes
addikt
Ezt találtam box kliensnek. Most telepítem, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A BOX semmire nem való, ha nem fizetsz elő.
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #462 üzenetére
Persze, szíved joga azt használni.
Más:
Múltkor már valaki kérdezte, de most én is felteszem. Lehetséges , hogy egy mappát adok meg mondjuk a dropbox és skydrivenak?
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A boxot én nem ajánlom. Akkor már a skydrive, dropbox, googledrive. A box tényleg csak fizetés ellenében válik használhatóvá.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Családi képek és zenegyűjtemény (kb. 50Gb) többedleges tárolására keresek felhőszolgáltatást. Fontos lenne a tűrhető le és feltöltési sebesség, illetve a fájlok azonnali megnyithatósága és lejátszása PC-n és Androidon (tehát korrekt kliensprogival is rendelkezzen a service). Ha valaki használ így ingyenes, vagy normális éves díjú fizetős szolgáltatást, kérem ossza meg a tapasztalatait.
-
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Nem tudom. Már egyszer probáltam másik ismerőssel avval enem volt ilyen gond.
-
olivera88
veterán
Csináltam Dropboxon egy megosztott mappát, el is fogadta a kollega, de nem jelenik meg nála a mappa a gépjén
De ha bejelentkezik Dropboxra akkor ott van. Mi lehet a baj?
-
ayden
tag
Valaki tudna arra nekem megoldást mondani hogy akár Google Driveban vagy Dropboxban hogy lehet azt elérni hogy az androidos appban egy mappát offline elérhetővé tegyek. Mind a kettőben csak fileonként sikerülne, de az eszméletlen sok idő lenne meg kényelmetlen is. Van egyáltalán erre egyszerű gyors kényelmes megoldás?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
BoxCryptor eltörölte a 2GB titkosítási korlátját a free verzióba, így a teljes online cloud területet lehet titkosítani freebe.
[link]
Biztonság szempontjából fontos ez az alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest