- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
alapz@j
tag
Ez probléma lehet szerintem, mert a szerződés ugye úgy szól, hogy a trial időszak alatt bármikor lemondhatod, de ha nem teszed, akkor ráutaló magatartással létrejön a szerződés és neked fizetési kötelezettséged keletkezik. Ha az Amazon nem tudja levonni a pénzt, akkor nyilván szól, hogy nem volt elég pénz a kártyán, tegyél rá, de attól téged ugyanúgy köt a szerződési kötelem. Nem tudom persze, hogy Amazon mennyira foglalkozik azzal, hogy Amerikából hajkurássza a nemfizető kelet-európai ügyfeleket.
-
nfsu17
veterán
Nagyon rááll az ujjam, hogy kipróbáljam az amazon cloud-ot, de a regelés csak félig megy, mert kéri a bankkártya adatait, még a 3 hónapos free idejére is. Ez a része annyira nem tetszik, miért nem elég nekik majd 3 hónap után fizetni, addig meg csak egy sima reg? Értem, hogy 3 hónapig nem vonnak le pénzt, de akkor is.
Szóval addig semmi esély kipróbálni valami módszerrel a sebességet pl.?
Az amazon prime-al dettó ez van, kártya nélkül nuku próba.Érdemes szenvednem vele, vagy nem annyira jó a hely?
60 dollár 1 évre, havi 1500 ft, korlátlan hely.a google drive 1TB 3000 pénz körül megy, annyiért nem kell, amúgy a google sebességével elégedett vagyok.
pcloud 500GB havi 1200 ft körül...még jó is lenne, de lehet hamar kinövöm, utána meg 2TB már sok lenne pénzben. Plusz itt sem tudom a sebességet, de itt legalább 20GB van free.
onedrive
Egy ilyen mellé ha tényleg van 1TB, akkor még meg is érheti, ha nem kell az office, akkor is.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Meg bízhatóak ezek a tárhelyek film tárolásnak?
-MediaFire 10GB
-Box 10GB
-Eyun.360 360GB (Ez egy kínai felhő szolgáltatás)
-Yahoo 1TBA Yahoo-hon hogy lehet tárolni filmeket? Mert azt írják 1TB ingyenes tárhelyet adnak, csak nem tudom hogy lehet ott tárolni, nem találom a fájl feltöltési lehetőséget.
Köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz Ghostman78 #4086 üzenetére
Settings - Camera uploads
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
senior tag
Az a probléma, hogy amit fotózok (Samsung S7) nem látom Mega app-ban sem. Véleményem szerint
magától nem tölti fel. Azt megtaláltam, hogy egyenként én kérem a feltöltést, tehát kijelölöm és feltöltöm.
De ez így elég "buta" , dropbox és one drive után.
Szóval nálam,üres a cloud drive mappa, camera upload mappa, minden.
És így nem megy fel pc-re sem.
Viszont, ha pcn bele teszek a Mega mappába egy képet, az rászinkronizálja magától a telefonom Mega mappájába rögtön,Mega-ban nem lehet valahol beállítani, hogy fotózás után automatikusan kérem a felhőbe a töltést ?
Dropboxba be kellett állítani külön.Turn on/off camera uploads - és csinált mindent magától[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Ghostman78 #4084 üzenetére
Nem tudom értelmezni azt, amit írtál.
A PC-s kliensben be kell állítani, hogy a felhőben lévő mappát lokálisan hová szinkronizálja.
Ennyi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
senior tag
-
air
nagyúr
válasz Ghostman78 #4082 üzenetére
A Mega tökéletesen szinkronizál PC-vel, csak be kell állítani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
senior tag
Degoo nem tudja azt hogy amit telefonon fotózok az automatikusan felmegy pcre is ?
Telefonon fent van az app, pcn is a kliens. De pl nem találom pcn, hol tudom a settingsbe beállítani a mappát ahova letölsönDropboxot és OneDriveot használtam 2-3 évig, de lejárt mindkettőn a bonus 100Gigám
Alapértelmezett tárhely meg viccesen kevés. 15 / 5gMegán hasonló problémám van, nem akar szinkronizálni pcvel
Esetleg valami ajánlást kaphatnék ? Csak fotóra kell.[ Szerkesztve ]
-
RockFonok
tag
válasz Ereshkigal #4072 üzenetére
Az jó.
És ez biztonságos lehet ez a kínai felhő?
-yunpan.360 360GB
Ha letöltöm a kliensét akkor kapok 10TB -
7s26c
őstag
válasz Ereshkigal #4074 üzenetére
Rendben, köszi!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
raskolnikoff
őstag
válasz RockFonok #4071 üzenetére
Én szoktam Googleon megosztani filmeket/appokat. De aztán le is szedem miután megvolt a transzfer. Még soha nem volt gond.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
7s26c
őstag
válasz Ereshkigal #4072 üzenetére
Degoo-ról nem tudtam eddig semmit. Ajánlod?
-
Ereshkigal
őstag
válasz RockFonok #4071 üzenetére
A Mega és a Degoo kliensoldali titkosítást használ, így senki sem tudja, mit töltesz fel, és ugye ingyen ezek közül ők adják a legtöbb helyet. De egyébként titkosíthatod a fájljaidat, aztán mindegy, hova töltöd fel...
Nem tudom, mire akarod használni a felhőt, de én nem sok értelmét látom a letorrentezett tartalmak felhőbe töltésének... ha pedig saját anyagot archiválnál, arra ott a blu-ray/backup merevlemez.
[ Szerkesztve ]
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Szerintetek Biztonságosak ezek a felhőtárhelyek film és zene tárolásra?
Csak privátként tárolnám ott őket.
-Mega 50GB
-Degoo 100GB
-Hubic 25GB
-Cloudup 200GB
-Sharechat (Ez egy új fájlmegosztó itt nincs tárhelykorlát, feltöltött fájl mérete nem haladhatja meg az 5 GB-ott.)
-Box 10GB
-MediaFire 10GB
-OneDrive 5GB
-Google Drive 15GBNem akarom hogy le töröljék a filmeket.
Nem tudom melyikbe érdemes meg bízni, mert a Megát már ismerjük ki hozta létre nem szeretném egy szép napon megint a hatóságok lelőjék szerzői jogok véget.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Beregisztráltam a Degoo-ra is. Kizárlólag backup az egész. Weben nem is lehet megnézni a fájlokat.
PC-s kliensnek kell megadni a mappákat, amiket backupoljon, ill szükség esetén elindítani a fájlok visszanyerését. Egyáltalán nem hasonlít a Dropboxra, és társaira. Szóval nem tetszik. -
betyarr
veterán
nektek szinkronizál rendesen a onedrive app mobilon?nekem csak akkor kezdi el feltölteni a fotókat/videókat,ha konkrétan megnézem a feltöltéseket.akkor szépen elindul.egyébként meg nem
-
bacus
őstag
válasz baandii #4062 üzenetére
mert nem tilt le, vagy nem mindegyik. Pár percre letilt, de utána lehet újra próbálkozni. 4.4 androidnál szerintem a végtelenségig lehet így próbálkozni, lányomnak sikerült elfelejteni a kódját. (na ja, napi 5x változtatta)
Kapott egy másik telefont, gondoltam már 3 hónapja be se kapcsolta, anyukám telefonja meghalt, adta magát az ötlet, hogy megkapja lányomét. Kb 300x próbálkoztunk, de nem sikerült.
A google fiókon keresztül egyébként távoli eszközvezérléssel sikerült feloldani, de akkor a kód nem változtatható meg. A végén factory reset lett.., csak a telefon le nem mentett adataiért harcoltunk kicsit
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
-
őstag
válasz baandii #4055 üzenetére
3 féle megosztás lehet:
- nyilvános (bárki hozzáférhet)
- link birtokában bárki (bejelentkezés nem szükséges itt sem)
- csak bizonyos személyek: itt megadod az email címeket, akiknek a saját google drive-ukba be kell jelentkezniük hogy elérjék a megosztott tartalmadat, felesleges lenne még egy bejelentkezés -
baandii
senior tag
létezik hogy a google drive-t nem lehet jelszavas védelemmel ellátni, a dropboxnál ez alapfunkció
-
baandii
senior tag
hellosztok,
van arra lehetőség hogy telefonomon egy általam kiválasztott mappába bekerülő fényképek szinkronizálva legyenek a dropbox fiókomba?...ha igen hogyan?
-
moma
őstag
Én itt láttam tőled függetlenül.
szerk: mondjuk ahogy látom ez ugyanaz lényegében. lent viszont most észrevettem egy ilyet: Refer a friend, get $10! hmm[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
Hú, szuper leírás köszi! akkor ezt az 50 gigát összerántom én is. De a fizetősnél jobb a pcloud, mert itt 50 euro lenne egy évre az 500 giga, ott meg sacc ennyiért örökre van. és a pcloud is jó helynek tűnik nekem most így olvasgatva. Na jó én előfizetem meggyőztem magam.
-
starr
őstag
25Gb alapból a Hubic, 5db (ön)meghívással lehet 50GB-od. Ha eleve meghívva regisztrász, akkor 55-ig lehet felhúzni.
Ha a meghívott accountokat törlöd, akkor újra meghívhatod ugyanazt az email címet, és regisztrálhatsz ugyan azzal az címmel.
Hátrányai:
- Übergagyi weboldal
- PC-s kliens néha vacakol. Van, hogy 2-3x feltölt egy fájlt, mire sikerül neki.
Előnyei:
- a PC-s kliensben van Backup funkció. Be lehet állítani mennyi időnként backupolja az adott mappát, és beállított mennyiségű előző verziót is tárol.
- Talán a legolcsóbb, ha fizetni akarsz érte. 100GB - 1 Euro/hó
Az OVH nevű nagy francia internet szolgáltató csinálja amúgy, tehát nem holmi szélhámosok.[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
amit előbb linkeltem arról brutál rosszakat írnak el sem hiszem, hogy ilyen van... túlszámláznak, nem adják vissza a pénzt ilyenek.... jó, hogy utána olvastam...
hubiC-t az jó? hogy lett ott 50gigád?
nekem sacc optimális lenne az az 500 giga a pcloudnál,. gondolkodom még rajta. vagy az vagy veszek egy külső vinyát... de akkor szerintem az jobb.
-
moma
őstag
Nem tudom, hogy keveredtem erre a linkre, de ez elég jónak tűnik, ha él, de csak egy év. Utána jöhet a macerás költözés... van értelme egy évre így befizetni azon agyalok.
Szerk: Mondjuk közben nem olvasok róluk jókat...
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Ugye azt jól értem, hogy ugyan feltölthető baromi sok zene a google music-ba, de azokat normálisan nem tudom letölteni. Pontosabban csak offline használatra tölthetem le, de az nem azok nem azok az mp3-ak lesznek, amivel azt csinálok, amit akarok. Ehhez a drive lenne alkalmas, de ott meg nincs alapból annyi hely. én 100 giga zenét tennék fel.
starr: ez a cég vajon mennyire stabil, nem tűnnek el pár év múlva?
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
500GB 60USD örökre
pCloud Premium Cloud Storage: Lifetime Subscription[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Neil Watts #4039 üzenetére
Google Drive havonta 690, de 1 évre 6.900 (2 hónap ingyen), nekem most német lakcím van beállítva így bruttó 19.99 euró az 1 év (kb. 6.000 forint).
-
veterán
-
őstag
válasz Neil Watts #4037 üzenetére
-
veterán
Sziasztok!
OneDrive elofizetesem (O365+1TB/acc, 5 gepre, 10 usd/ho) keresnek alternativat.
Van barmelyik cegnek hasonlo ajanlata?Koszi!
Udv. core2
-
starr
őstag
Degoo-t használ valaki? Mi a vélemény?
Februárban lejár a Onedrive-os bónuszom, helyette keresek valamit. -
7s26c
őstag
Telón működik...
-
7s26c
őstag
Kipróbáltam a Megát. Egy órán át nem másolt fel tiz jpg kepet. Dropboxnak ez másodpercekig tart.
-
nfsu17
veterán
-
törölt tag
Srácok, melyik a legnagyobb ingyenes felhőtárhely?
-
tonyrulez
őstag
Magyarán ne menjen a szinkronizálás? Egész egyszerűen zárd be a Dropbox alkalmazást. Persze ekkor azt sem fogja feltölteni amit a gépen hozzáadsz. Másik opció hogy olyan mappába töltesz fel távolról fájlokat amiket selective sync-ben kivettél a gépen. Nem tudok olyan lehetőségről hogy a letöltés tiltva legyen a feltöltés pedig engedélyezve.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
maestro87
őstag
Jó kép.
Egyébként én tegnap az imgur-t találtam megfelelőnek. Van direkt link (rövid) és album megosztás funkció is, de még annyira nem teszteltem.
Amúgy nem értem, hogy miért hiányzik a direkt link kinyerése funkció pont a legnagyobb képmegosztó oldalakról, pedig szerintem ez alap lenne.[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
azt meg tudom oldani valahogy, hogy a Dropbox telepítésekor létrejött Dropbox mappa a pc meghajtóján ne gyarapodjon? Amit feltöltök az ott is megjelenik egyből és nem mindig szerencsés.
-
maestro87
őstag
Szerintem világos voltam. Normális hosszúságú linket, mint amilyet például a ph oldala is készít képfeltöltéskor. Láttad már a google közvetlen linkjét? Áll vagy 500 karakterből így link rövidítő használata nélkül sok helyre nem lehet beszúrni normálisan. Régen az imageshack-et használtam ami bevált de az fizetős lett.
Flickr meg nem is ad közvetlen linket a képhez, ráadásul ott virít a nevem is a kép mellett ami megint nem jó ha névtelenül akarok valamit megosztani... -
maestro87
őstag
Jobb klikk -> Kép megjelenítésre tényleg ad egy baromi hosszú direkt linket, de azért így nem az igazi főleg ilyen hosszú linkkel (link rövidítőket meg kihagynám). Meg így, hogy nem .jpg-re végződik a link, nem tudom hogy elfogadja-e minden fórum motor ha képet akarok beszúrni.
-
maestro87
őstag
Képfeltöltésre melyik ingyenes szolgáltatót ajánlanátok? Olyan kellene ami ad direkt linket is a képhez (gdrive, onedrive azt hiszem nem ad) és lehet a későbbiekben törölni is a képet róla, tehát regisztrációhoz kötött. 1GB tárhely is elég lenne.
-
7s26c
őstag
köszönöm! nem illegális tartalmakra gondoltam, személyes adatokra...(nem pin kód stb... )
[ Szerkesztve ]
-
alapz@j
tag
> mily jellegű tartalmakat nem ajánlatos végképp feltölteni
Ebben szerintem elég jó viszonyítási pont a Btk. - ha valami olyasmi van a gépeden, ami ebbe ütközik, akkor azt ne töltsd a felhőbe.
Ha nem illegális, de személyes, szenzitív, stb. adatokat akarsz ott tárolni, akkor vagy zero knowledge szolgáltatót választasz vagy te magad intézed a titkosítást - erre pedig létezik egy halom ingyenes és fizetős szoftver is.
-
okiteki
tag
Kedves 7s26c!
Szólíthatlak Imrének vagy kovácsnak
A válaszodra röviden, teljesen ki vagy szolgáltatva a szolgáltatónak és a hivatalnak is ezért kell párhuzamosan használni több cloudot is. De ne izgulj ha használsz titkosítást akkor semmi gond abba nem tudnak belenézni túl nehéz lenne nekik.Egy lelkes Cloud felhasználó.
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Mivel több felhő alapú tárhelyet is használok, felmerült a kérdés : mennyire vagyok kiszolgáltatva kíváncsi hivataloknak, szolgálatoknak, illetve mily jellegű tartalmakat nem ajánlatos végképp feltölteni? Gondolom sima szülinapi tortaelfújás-fotó még oké...
-
kzs;air: Köszönöm a válaszaitokat!Így már értem!! Elnézést,hogy rossz helyen tettem fel,figyelmetlen voltam,csak megláttam,hogy dropbox stb.. és ráraboltam a témára!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
nfsu17
veterán
válasz AMD Power #4008 üzenetére
Mennyire "butítja" le a képeket ez?
16MP méretre, amennyiben a forrás nagyobb volt.
és még ezen felül a méretét is csökkenti.
olyan 50%-al minimum, de ki kell próbálni pár képpel.
az a baj, hogy még a nagyon kis méretű fájlokat is kicsinyíti, tehát nem az van, hogy az 1MB-nál nagyobb képek méretét leveszi, hanem még az 500kB-ost is kicsinyíti.néztem pár képemet
9MB > 3,6
8,1 > 3,6
8,95 > 3,3
8,78 > 3,5
29,3 > 5,7 -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Az létezik ,hogy Maestro kártyával nem tudok tárhelyet venni a Google Drivenál?
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Valaki tud olyan 3rd party cuccot ami képes OneDrive-ra csak felfelé tölteni ?
Van 1 TB os helyem onedrive-on, de én desktopról oda csak felfelé szeretnék tölteni, azt nem akarom, hogy onnan le is töltse a cuccokat.
Böngészőn keresztül ugye ez megvalósítható, de az baromi lassú és macerás.-.-
-
kzs
tag
En is hasznalok syncthing-et, bar nem vagyok profi.
Ehhez ugyebar mindenkepp van minimum 2 sajat eszközöd (amik között szinkronizalsz). Ujratelepites utan a masik (nem ujratelepitett) eszközt kel ujra hozzaadnod a Device Id segitsegevel.
Az nem fog müködni, hogy mindkettöt egyszerre telepited ujra - mert ahogy irod is, nincsenek a felhöben az adatok, hanem sajat eszközeid között szinkronizal. -
-
Sziasztok!
Előre is elnézést a lámaságomért.Szóval kerestem egy nyílt forráskódú Dropbox alternatívát.Eljutottam a Syncthing-ig,letöltöttem,beállítottam mindent,működik is királyul.Viszont egy dolgot nem értek,ha újrahúzom a rendszert akkor mi alapján érem el ezt a mappát?Mert ugye Dropbox-nak van egy kliense amin keresztül egy e-mail címmel és egy jelszóval azonosítom magam és elkezdi a szinkronizálást,de itt semmiféle regisztrált fiók nincs.Gondolom valami egyedi azonosítót kell elmentenem amit az újratelepítés után beállítok.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hopsz rossz helyre írtam,ez nem felhőalapú
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest