Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Ha ráugrasz a képre akkor nyilván látod és onnan is töltheted, de ha kint vagy a mappában akkor csak fájlokat látsz. Bár lehet változott, lassan egy éve nem nyúltam a box-hoz. Meg ha, van már desktop kliens akkor nekem értelemszerű, hogy bármennyit letölthetsz, bár akkor úgy a a gépeden van, szóval mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
A Box csak akkor jó ha fizetős részét használod. Nekem is megvan az 50 GB, de nem igazán használom. Egyszer le akartal tölteni egy mappát, aztán kiderült, hogy nem lehet csak fájlonként. Nos a mappában volt több száz kép... Tudod ki szenved vele darabonként. Egybe nem nem tudsz nagy fájl tömörítve feltenni, mert a korlát 100 MB. Vicc. Szóval ha nem fizetsz akkor szinte használhatatlan, illetve csak kimondott backup-nak használnám.
-
BossBoss
őstag
válasz atillaahun #503 üzenetére
Amikor még androidot használtam pár hónapja még gyári kliens sem volt. Azóta már latom, hogy pótolták, de a arról, hogy mit tud és mit nem sajnos nem sokat tudok.
-
BossBoss
őstag
-
BossBoss
őstag
válasz Mela Kehes #462 üzenetére
Persze, szíved joga azt használni.
Más:
Múltkor már valaki kérdezte, de most én is felteszem. Lehetséges , hogy egy mappát adok meg mondjuk a dropbox és skydrivenak?
-
BossBoss
őstag
válasz Mela Kehes #460 üzenetére
A boxot én nem ajánlom. Akkor már a skydrive, dropbox, googledrive. A box tényleg csak fizetés ellenében válik használhatóvá.
-
BossBoss
őstag
válasz atillaahun #375 üzenetére
Szerintem nincs. Megnem tapasztaltam hasonlot. Pedig vannak napok amikor tobb GB-t mozgatok.
-
BossBoss
őstag
válasz atillaahun #366 üzenetére
Jaja, nekem is adta a 3 GB-ot! KB 2 óra alatt lezajlott. Már csak pár ismerősömre akarom rátukmálni. Szeretem a dropbox-ot, de havi 10 dodót nekem nem ér...
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz adnoctum18 #361 üzenetére
Ha betolok a telóm a camera mappájába 3 GB képet vajon akkor is kapom a bónusz tárhelyet? Vagy rosszul értelmezem?
-
BossBoss
őstag
válasz adnoctum18 #361 üzenetére
Ahhaa. Értem. Akkor adok neki pár DVD-t. Ha jól láttam onnan is megy. Próbálgatom! Köszi!
-
BossBoss
őstag
Letöltöttem én az új asztali kliens. A win képek mappa tele van képekkel. Beállítottam feltöltést, viszont meg sem mozdul a kliens! Mit rontottam el??
-
BossBoss
őstag
válasz adnoctum18 #336 üzenetére
Elképzelhető, hogy iOS az iCloud miatt nem enged ilyen funkciót a dropboxnak?
-
BossBoss
őstag
-
BossBoss
őstag
válasz atillaahun #157 üzenetére
-
BossBoss
őstag
Üdv!
Most fedeztem fel ezt a topicot. Ez a kis összefoglalót másik topicba tettem, de inkább ide való!
Skydrive upload limit: webes: 300 MG
asztali kliens: 2 GBGoogle Drive upload limit: 5 GB (fizetett licensz esetén 10 GB!!! )
Dropbox upload limit: webes: 300 MB
asztali kliens: korlátlanBox.net upload limit: webes: 100 MB(előfizetéssel: 2GB)
asztali kliens: csak előfizetés eseténHa valami rosszul írtam kérlek javítsatok iiletve egészítsétek ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest