Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz andrisbandi #6244 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a tippeket.

    A futásról nem akarok lemondani. A héten kezdtem kedden és pénteken délelőtt futottam 2,5km-t 10 óra után kicsivel és tetszett, leginkább az hogy elég jól ment. :) A keringés feltornászása miatt is akarok futni. Most módosítottam az edzés tervem, 2 hétre bontottam A héten 3 edzés nap B héten szintén plussz edzés nap után kardió/futás nap. Most úgy szeretném variálni, hogy csak B hét legyen, de lehet hogy túl megterhelő lesz. Csütörtökön például fekvő-plank nap volt. Most nehezeítettem a rásegítős fekvőt, hogy az off handet a parketta helyett feltettem kinyújtva az ágyamra. A vállam most eléggé meg lett fektetve kicsit fáj még. Ma pihentem holnap kéne húzódzkodni remélem nem lesz baj.
    Ja futás után nem zabáltam fehérje+ch-t se ittam az után. Most rendeltem esti fogyasztásra casein complexet, ha szerencsém van holnap már nálam lesz. A kalória számolás lesz a legnehezebb az biztos, de valahogy gatyába rázom magam.
    +Kipróbáltam a kenyai technikát amit emlegetettek, hát 2-300 méterig bírtam utána vissza sarokra. Úgy hazavágta a vádlimat. :D Egész héten izomláz volt benne.
    Ui.: hát futás előtt annyit eszek, hogy legyen valami a bendőmbe. Héten délutános voltam, reggel keltem 7kor egy ébresztő tejeskávé, majd 8kor kaja és 09:30 után bemelegítés kis intervallum kardió oszt futás, majd nyújtás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák