Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
nincsenek letiltva a kukik vagy vmi hasonló? (nem tudom, hogy milyen browser apin keresztül tárol az fb, lehet localstorage, de azt meg nem szokás / véletlenül nehéz letiltani)
próbáld egy másik böngészővel
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz matyi19 #24400 üzenetére
ennél azért több emberen átmegy egy frissités, hogy hasonló történjen meg én nem látom, hogy jönne egy random app update össze a felhasználói fiókok felfüggesztésével. ezek a mérnökök ilyen ie9 ig visszamenőleg minden egyes böngészőre és platformra amit el tudsz képzelni tesztelnek. abban teljesen biztos lehetsz, hogy okkal történt ez az egész macera. gondolom rátapostak a fékre, mostanában ahogy olvastam a fake newst is eléggé szűrik.
számomra az egyetlen fura, vagy meglepő dolog (nem olvastam az EULAjukat..), hogy ekkora rálátásuk van a privát beszélgetésekre. mármint jó vágom, hogy nem az üzenetváltásba néztek bele szimplán csak csekkolták a feltöltött képeket, de akkor is
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
Na kollegak en visszakaptam Belepeskor fogadott egy üzenet hogy azért 3 napig még nem oszthatok meg semmit és messengeren sem küldhetek üzeneteket, de legalább megvan minden.
Nekem es a par haveromnak akit még kidobtak a messengerben küldött a legfrissebb magyar xxx-es felfedezéseink vezethettek ide
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
tenyleg nem latod at mire hasznaljak az emberek ezen csoportokat. talalunk valamit, feldobjuk, elfelejtjuk oke le lehetett volna menteni desktopra de ki a halal gondolta volna, hogy random lebannoljak a fel csoportot
a raid szerver alatt pedig igen a redundáns arrayba kötött independent driveokat használó backup szervert értettem, de köszi h elmondtad
-
K1nG HuNp
őstag
válasz MrSealRD #24001 üzenetére
Persze, 3 külön raid szerverre kellene felraknunk azt a 30 pdf filet/kepet amit összeszedegetunk felev alatt a hasznos infokkal/konyvekkel... hát nemtudom, biztos gyökerek járnak ide a műegyetemre, hogy eddig ezt nem így csináltuk....
remelem az megvan, hogy ha barmilyen sajat megoldast alakitanank ki erre, akkor az fényévekkel szarabb es kevesbe megbizhatobb lenne mint egy facebook beszelgetes/csoport
nekem pl 10 éve, miota fiokom van ez az egyetlen orasnal hosszabb kieses
a telefonon kapcsolattartasrol meg csak annyit, szerinted azert ennyire elterjedt az összes ingyenes üzenetkuldo alkalmazas mert mindenki a voda zsebét akarja tömni 30 forint / 2sor ár mellett?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Narxis #23990 üzenetére
igen, teljesen igazad van én is függő vagyok mert minden szar egyetemmel meg tanulassal kapcsolatos hasznos anyagot egy csoportba toltuk fel es nem egymásnak küldünk postán, hogy is volt merszunk hasznalni a platformot es megbizni benne hogy nem fog random a vizsgaink kozepen meghalni rajtunk
egyszerüen nem ertem miert kell ezt idebofogni, te amikor latsz valakit az utcan pl dohanyozni akkor jol odaalsz ele es kirohogod, meg beszolsz neki? vagy csak netwarriorkodsz?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Mi az isten *********** tiltott le egy 10 éves makulátlan fiókot a facebook? De most komolyan.. úgy, hogy a személyim már hozzá volt csatolva az accohoz mert már egyszer elkérték amikor a developer platformon kellett hitelesíteni magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Külpolitika
- Steam topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest