Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Azt ertem, hogy a cegeknek igy kvazi olcsobb az adott ember - vagy epp az adott poziciora tobbet tudnak fizetni, hiszen nem adott emberrol van szo hanem kvazi szolgaltatasrol amiert akar oradijban is fizethet.
Azt nem tudom, hogy ilyen kikozvetitesnel a kikozvetitett is kvazi tobbet keres mintha ugyanarra a poziciora felvennek alkalmazottnak?
Amugy a dolgozok eseten is ugyanugy megvan a lehetoseg a rendkivuli felmondasra, foleg ilyen esetben. Vis maior, vagy epp incapacity vagy egyeb cimszoval szokott lenni valami a szerzodesekben.
A dolgozot max az vedi, hogy kap ugye az evek alapjan nemi vegkielegitest - meg ugye a szerzodottet altalaban olyan poziciok eseten alkalmazzak amit viszonylag egyszerubb betolteni.
Hotel bizniszben a kertesz/takarito/ejszakai takarito (medence es hasonlok szakszeru takaritasara) amirol hallottam kulsoskent - meg persze a SAP konzultans es adotanacsado.
FőDudu
-
-NoVa-
addikt
Mai dupla life improvement. Extrém szociális életet éltem, el camino kivittem a szemetest reggel, és behoztam miután a kukások elvitték a tartalmát. Aztán dél körül ismét jártam kint, kivittem a döglött mosogatógépet, átvettem az újat, és becipeltem. Gyanús furgonból kipattanó maszkos emberekkel cseréltem szajrét a rendőrség oldalában contactless.
A mosogatógéppel együtt rendeltem egy optikai kábelt is, így végre kijön a DAC-ba USB-n a táp meg a jel, onnan átmegy a Roland hátulján a megfelelő bemenetbe, és nem egy analóg draúton kerül bele alaplapi hangkeltőről a borzalom. Ég és föld. A felszabadult analóg belekerült a Dell dokkolóba, és mivel külön hangerőszabályzója van az analóg és digitális bemeneteknek, így ízlés szerint tudom rákeverni az Teamses notificationhangokat Igorrr-ra 2 analóg tekerővel. Úgyhogy most a gép mosogat, én hátradőlve kényelmesen, zene szól, gyerekeket meg lassan le kell szedni a fáról, és vacsoráztatni.
-
veterán
ámberek, van valakinek eladó laptopja sub10khuf kategóriában, amit holnap át tudnék venni? kb működjön, legyen rajta működő firewire vagy expresscard slot. hdd sem kell, az van.
hanyas vagy, te disznó?
-
npera
addikt
válasz FőDudu #57348 üzenetére
Nem tudom Magyarországon hogy megy az ilyen, de Svédországban tudom. Ha konzult vagy és válság alatt a kuncsaft felmondja a szerződést, akkor elvileg (!) még alkalmazásban vagy a konzult cégnél. Elvileg. De ha válság van és nincs reális esélye, hogy át tudjanak rakni hamar egy másik kuncsafthoz akkor mész haza pikk-pakk.
Ezen felül jön még a komplikáció, hogy milyen bérmodellre szerződtél. Van olyan modell, ahol nagyon magas százalékot megkapsz a kuncsaft által fizetett pénzből, amíg van kuncsaft. De ha nincs, akkor meg semmit.
A lényeg az, hogy amikor nincs szerződés, akkor nagyon ingatag az alkalmazás igazából.
-
npera
addikt
válasz FőDudu #57170 üzenetére
Jaj, ma látomásom volt. Úgy értem láttam egy dolgot.
A COOP üzletbe mentem a kislány osztálytársának szülinapi ajándékot venni. És ki volt rakva a bejáratnál egy kuka tetejére egy doboz gumikesztyű. Fakultatíve felvehettél egy párat. Senkin nem láttam...
Ja, újabb hír. A népegészségügyi hatóság szóvivője nem érti, hogy Göteborg miért nem kezd el emelkedni. Egyszerűen nem akar bedurranni a fertőzések száma a városban, még mindig csak araszolunk Stocki után. Úgy látszik Göteborg ebben is teljesen le van maradva, még fertőződni sem tudunk igazán...
-
npera
addikt
válasz blueboi69 #57131 üzenetére
Kicsit megcsúsztam a fórummal, most válaszolok.
Ezek az IKEA katalógus képei. Ma összeraktam a padot és a grillező asztalkát (szervírozót). Holnap folytatom.
Nem viccelek, az utolsó példányt sikerült megvenni az asztalból és a padból. A kis asztalkából még asszem 5 db volt. A közelebbi IKEA-ban nem is volt, csak a távolabbiban, a város déli részén. Van valami clik & collect szolgáltatás, amikor egy kiválasztott időablakban oda lehet menni és akkor kihozzák neked. Ilyet még sosem csináltam, ezért kíváncsi voltam.
Berendeled a cuccot és a megfelelő áruházban kiválasztod ezt az opciót. Aztán odamész az időablakban, majd leparkolsz egy külön megjelölt parkolóba. Asszem 10 hely volt. Onnan felhívod őket, bemondod a rendszámot, a rendelés számát és hogy melyik parkolóhelyen állsz. És valami szerencsétlen kiscsaj kitolja a cuccot egy rámpán. Aztán bepakolod a kocsiba magad.
Ahogy néztem pár svéd kiscsaj volt, a többi afrikai és ázsiai volt. Elég nehéz melónak tűnt a rámpán letolni (fékezni) a nehéz kocsikat, amikor hozták az enyémet segítettem a lánynak. Egy kedves ébenfekete kiscsaj volt, nagyon szépen beszélte a svédet, szerintem itt nőtt fel.
-
-NoVa-
addikt
-
Samott
addikt
#comic pictures
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
veterán
#filmtopik
a das boot jó, bár kissé csodálkozós volt, hogy a kodi a film hosszát imdb-ről szedi, így azzal számoltam, hogy két és fél óra, de aztán rá kellett jönnöm, hogy én a három és fél órás rendezői változatot nézem atmoszféra nagyon jó, a sztori szerintem nem volt annyira erős, de lehet nem is volt cél.
a budapest noirt meg szimplán untam. pár jó ötlet volt benne, de ennyi, a sztori semmi extra, képileg is elég semmilyen volt.hanyas vagy, te disznó?
-
Jahno
veterán
Alis bicajlámpa:
https://m.aliexpress.com/item/33026620543.html
Nekem pont megfelel és másra is. Kínai gyorsan emelt is az árán :-) 2 órája világít tesztnek.
-
JonesC
tag
válasz cyberde #57372 üzenetére
Akkor bajban leszünk, mert nem szokták díszkutyázni az iskolákban a dolgozatnál se, legalábbis azon a szinten ahol a boszorkány még szerepel a feladatban
Bár nem akkora a baj, mert végül is nem a helyes megoldás a lényeg, hanem hogy eltaláld ami a javítókulcsban szerepel
[ Szerkesztve ]
-
cyberde
tag
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #57368 üzenetére
Amúgy érdekes, Evonál első nap elég magas szintet kaptam az ADhoz, volt Wiki, megkerestem, csináltam. Működött is egész jól, pedig ott volt objektum és sok más. Akkor egyszer kilistáztuk, tán ide is írtuk a milliós számot. Aztán ahogy túrtam meg is tanultam valamit, elég gyorsan és közben ezeket a majom melókat tudták adni, majd mellé később a bonyásabbakat is. Itt még nem tudom
Leírás is. Nem kell extra, csak egy rövid címsor, hogy ez mi, de részletezzem rendesen, hogy ez mi.
-
Samott
addikt
Segitek: aki kerte meg aki megvalositotta mar reg nem dolgozik ott. Na ebbol talald ki.
Szerk: mi legutobb egy olyan penzugyi rendszerhez csinaltunk webes feluleletet ami egy osregi rendszerben (magic?) lett megvalositva, automatikus cuccal egy korabbi csapat atforditotta .net-re. Eredetileg egy nemet banknak keszult, es a funkciok egy reszet egy nagy nemzetkozi ceg a mai napig hasznalja milliardos penzek mozgatasara. Csak eppen senki nem tudja melyik resze kell meg mindig, szoval semmit nem mernek kikapcsolni belole. Es persze senki nem tudja mire valo az inkativ resz. Meg hogy pontosan mi az ami inaktiv.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Bujdy81
aktív tag
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #57359 üzenetére
Elvárják. Egy napon belül, de most már ugye két hete "csinálom" közben kaptam pár másikat, ami Onedriveosat mutattam, hogy szerintem nem is érthető, aztán egyik nap az volt a baj, hogy azok sem haladnak, most meg az, hogy az elsőt fejezzem be és haladjak.
Egy ember nem elég a sörhöz, meg akad aki vidékekln van és éppen szülnek Itt ugye eleve Win/Unix/hálózat is akad benne... Meg külön helpdesk részek, és több fajta admin, meg mit ír script és kit írunk kézzel. És nem csak egy SAPs alkalmazás van, majd jónapot
-
Jahno
veterán
válasz Samott #57357 üzenetére
Elvileg egyszerű lenne Aztán valóban jöttek ez ilyen "ezt mi sem teljesen tudjuk, maradt a múltból" konfig, akkor hümm. Napi levelezés amúgy nem sok, de szerintem többiek kapják a melót rendesen. Én meg ilyenek ügyében kiszórtam vagy 50 levelet, hogy micsoda, aztán ezért is biztos nagyon "szeretnek".
Van aki nem érti, van aki szerint ennek egy része az Ő dolga és már készül az a rész, van aki visszakérdezett, hogy mi a cél és kinek szól ez a katyvasz. Valami lesz. Csak ugye néha 2 sor infó az 3-4 óra túrás, levelezés, megfejtés. Ilyen egyszerű, amit mindenki tud, de alap kérdéssel végképp nem akarom bombázni a népet, de XY- előtagú szerverek hol vannak, mi a funkciójuk, estébé.
-
Samott
addikt
Ez milyen szemet, nalunk is csinaltak, dokumentalatlan osszehanyt, toldozott foltozott cucc aztan az uj gyerek dokumentalja mert ugy megismeri. Meg nem nekunk kell sz.pni vele.
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #57351 üzenetére
Nem biztos, hogy sokat akarnak, csak furán. E sem tudom, hogy most furcsa módszerrel tanítani akar vagy szopatni. Első feladatom a meglévő IT szerint is hetes/hónapos meló, ha ismerik a rendszert és mindenki beszáll. Na, én nem ismerem, azért kaptam, hogy dokumentáljam és megismerjem. Csak így nehéz. Nyilván k. lassan haladok, mire minden infót összekaparok, meg elején még valami vázlatról volt szó, aztán leírás de ne túl részletes, aztán most ott tartunk, az ADt az Active Directory Users and Computersen keresztül kezeljük...
-
Samott
addikt
Igen, megcsinaltak:
-
-
Gabibácsi
őstag
válasz JonesC #57333 üzenetére
Hát figyelj, ilyen feladatot nem adnék, ami nem egyértelmű. Ami meg egyértelmű, egy választ várok
ezzel a példával azt csinálnám, ha véletlenül értékelnem kéne, hogy nem venném figyelembe, kihagynám, csak a többi választ értékelnémHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
WiZARD
addikt
válasz Gabibácsi #57322 üzenetére
A NAV-tól kapott jövedelem igazolás az a 2019-es adatokat tartalmazza. (nem is teljesen világos hogy akkor mit kezdenek az egésszel, és hogy derülne ki nekik ha pl idén még munkája se lenne usernek)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #57313 üzenetére
Eszemben sincs ;)
Akkora csalad az szamomra remalom. Mar mondtam.
Azon meg nem elmelkedek mi lenne ha beteljesulne egy olyan remalom ;)Ismerek olyan embert, aki mindig azon elmelkedik mi lesz ha... es nem alszik nyugodtan, stb.
Folyamatos gyomorgorcs az elete.En nem olyan vagyok. Ha eljon a helyzet akkor reagalok. Nem tervezem elore a rosszat, nem vagyok hajlando olyanon aggodni ami nem biztos.
Sokan bevonzasrol zagyvalnak, szerintem nem errol van szo.
Miert aggodnek peldaul olyanon, hogy elveszithetem a munkamat es jajjmilesz. Majd ha megtortenik, akkor lepek. Addig miert kellene ilyesmin elore aggodni?
Tudom mennyi a felmondasi idom, tudom mennyi vegkielegites jar, tudom mennyi munkakeresesi jarulek jar, stb. Szoval kepben vagyok, csak nem vagyok hajlando ilyen miatt parazni.
Persze lehet azt mondani, hogy nem tervezek elore.
Miert pont a rosszal kalkulalnek a jovot illetoen?Bebiztositom magamat es a csaladot a jovot illetoen, ennel tobbet nem tehetek. Ne kelljen azon aggodni, hogy mo lesz holnap.
Nem en vagyok a pozitiv gondolkodas mintapeldaja, de a felesleges dolgokon nem torpolok.
Nem vagyunk egyformak.
Bevasarlast en is intezek a szomszednak, tegnap meg a laptopjat is megjavitottam az egyiknek, elotte egy nagy 3 reszes letrat vittem at a harmadiknak a tulso szomszed padlasarol (3×12 fokos kitolhatos aluminium letra).De tul kozel egyikhez sem megyek, gyerek se jar at senkihez. Es hozzajuk sem jon senki. Csak igy lehet kimaradni a fertozesbol.
Ezek olyan dolgok.amiket meg lehet tenni.
Setalni harmasban jarunk ( meg a 2 kutya), ez igazabol nem tema, mert hazunktol 10 meterre mar mezogazdasagi terulet vagy erdo van. Es oda akkor is kimehetnenk ha mar minden tiltva lenne. (szomszed mar szolt, hogy nyugodtan fogjuk ta az egyik foldjere, hogy a mienk)Pitypangot is egy seta soran szedtuk, nem kellett kulon elmenni erte.
A lenyeg az, hogy minimalizalni kell az idegenekkel torteno kapcsolatot, azt meg sikerult heti 1 alkalomra leszukiteni. Lehet tobb is menne, mostanra mar sikerult ugy feltolteni a keszleteinket, hogy tobb hetig is el tudjunk lenni tovabbi vasarlas nelkul.
Szerintem az a lenyeg, hogy most senki ne turistaskodjon. Maradjon az otthona kozeleben.
Es maszk, kesztyu. Meg az esszeru higienia.
Mar az aperitiv torzs is javasolja a ruhalecipolezsakbavelezuhanyzas procedurat hazaerkezes utan. 2 hete meg nevettetek tajta mikor leirtam..Ugy tunik itt 1-2 hettel elore jarunl az intezkedeseket illetoen. Meglatjuk mit lepnek az otthoni szabalyszegesek utan. Szerintem mar ma szigoritas jon, de legkesobb hetvegere, hogy a husveti hetvegen elejet vegyek a csaladlatogatasoknak.
Itt a hirek szerint mar nehany napja nincs uj fertozott ( a Primorska regioban), ugy tunik hatnak az intezkedesek.
Remelem, hogy igy marad!Ettol fuggetlenul meg par het hasonlo 'maradjotthon' valoszinuleg szukseges lesz, mert nem csak a mi regionk letezik es megint csak a turizmus hozhatja el a korsagot.
Egy pozitivuma van a jarvanynak: europa felett 1 felho sincs. Legalabbis remelem ez azert van.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-igu-
addikt
válasz halapidori #57285 üzenetére
2 autóm van, jó boltnak tűnik.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #57212 üzenetére
Nem három hónap a próbaidő. Aztán majd kiderül, pár művész haverom nem értem miből él. Eddig is sírt, hogy jajj nem van pénz. Most minden meloja ugrott, de amikor nem volt pénz akkor is jutott Xboxra meg mindenfélére. Most sem nagyon töri magát, hogy elhelyezkedjen. Meg persze a "nincs" az arányaiban mindenkinek mást jelent.
-
veterán
válasz halapidori #57269 üzenetére
én nem tudok így átpördülni hasról seggre a géptetőn.
hanyas vagy, te disznó?
-
Bujdy81
aktív tag
válasz WiZARD #57312 üzenetére
Én napelemet akartam EU-s támogatású kamatmentes hitelből.
Ott fogyott el a cérna, hogy a bankos nem fogadja el a munkáltató igazolást, mert közös a cég asszonnyal és asszony írta alá. Mondom, ok, de van NAV igazolásom, egy szabadszemmel is jól látható összegről, amivel bőven elég jövedelmet tudok igazolni. Plusz van NAV igazolásom, hogy tartozás mentes vagyok én is és a cég is. Ez így együtt nem elég, kell a jövedelem igazolás is.
Ok, engedjük el, kifizetem KP-ban a napelemet…
-
Bujdy81
aktív tag
válasz FőDudu #57307 üzenetére
Otthon maradsz, amennyire lehet. Csak eljársz sétálni, pitypangot szedni. Amit szabad.
Én meg itthonról dolgozom. Meg elmegyek futni. Amit szabad. Meg elmegyek a gyerekekkel bringázni, rollerezni. Amit szabad. Meg kell is, mert három gyerek egy házba összezárva hamar kicsinálja egymást (és a szüleit is). Ezen felül eljárok vásárolni heti 2-3 alkalommal, mert vásárolok anyáméknak és anyóséknak is. Ők 65 felettiek, van, aki kiemelten veszélyeztetett, jobb, ha én megyek. Meg szabad is.
Elmegyek anyámékhoz kertet rotálni gyalog/futva. Ezt is szabad. Nem megyek közel hozzájuk, de a kertet nem tudják megművelni és ha szabad, miért ne segítsek nekik?Értsd meg végre, hogy a szabályt nézve minden rendben van. A "szabályalkotó akaratát" tekintve persze nincsen, mert akkor otthon kellene maradni, csak a legszükségesebb dolgokért kimenni. Azt pedig Te (sem) tartod be.
Nem abba kötöttem bele igazából, hogy "miért létfontosságú a virág", hanem abba, hogy miközben azt pampogod, hogy "rendeljen mindent házhoz", meg hogy "csak kajáér/gyógyszerért/munka ügyben menjen el otthonról", ezt Te sem tartod be! Nem azon a 10 méteren múlik, amennyit az OBI felé kerültél, hanem az elven!
Szerintem én értem az érvrendszeredet, mert megpróbálok belehelyezkedni abba a helyzetbe, ami az általad közöltekből kirajzolódik, hogy hogyan éltek, hogyan gondolkodtok. A meg nem értés abból fakad, hogy Te meg sem próbálsz a másik fejével gondolkodni!
-
WiZARD
addikt
Belekezdtem Gabibácsi által is éppen átélt bankos hitelfelvevős sz***sba.
TB igazolást 3x igényeltem online, mire megjött a harmadik. Asszonynak is 3x igényeltünk, neki az első és a harmadik is megjött.
Online kértem banktól visszahívást időpont miatt. Azóta is hívnak. (4 napja).
Elmentünk bankba, közölték időpnt nélkül nem lehet, adnak időpontot.
Ma időpontra odamegyünk, közlik hogy nem vagyunk a listán. Kihez jöttünk és ki adta az időpontot? Mondom aki pont így itt állt, és nem mondott nevet. Kértem a felettesét. Közölte hogy az se fog tudni mit csinálni. Mondtam nem baj, azért beszélnék vele. Felettes nem jött, de 5 perc múlva lett ügyintéző, akihez mehetünk.Papírok megvannak-e? Persze, felkészültem.
Könyvelő által adott bér igazolást nem fogadja el, csak a saját nyomtatványukat. De mondja nem baj, ha náluk van a lafo számlánk, akkor azon látják a fizetéseket. Oké, nézd, azért jöttünk ide, hogy egyszerű legyen.
Nézi, erre közli hogy oda nem jött minden hónapban fizetés. Mondom nézze meg jobban mert tuti ment.
Kinyomtatja listát, szövegkiemelővel kihúzza a fizetéseket. Jéé tényleg ott vannak.
Erre közli hogy ezek a fizetések nem attól a cégtől jöttek, aki a munkáltatói igazoláson van (amit amúgy nem fogadott el! - ez csak most esett le, én hülye nem is értem miért nem kérdeztem rá erre, hogy mégis mi köze az el nem fogadott papírnak az egészhez.), hanem Transferwise Ltd.-től jött a pénz.
Nem sikerült meggyőzni arról, hogy ez egy másik pénzintézet, ő még sose hallott erről.
Itt a nyomtatvány, azt töltse ki a cég. Mondom nagyon jó, adja ide, mindjárt ki is töltöm, én vagyok az ügyvezető.
Félig megírtam, mire közli, hogy ha az enyém a cég, akkor azt nem fogadja el tőlem. Akkor NAV igazolás kell, menjek haza, kérjem online és jöhetünk vissza ha megvan.
Mondom igényelje meg ő.
Erre néz nagyra nyílt szemekkel hogy azt meg hogy gondolom.
Mondom az általuk netre kitett pdf-ben szerepel, a szükséges dokumentumok listáján, hogy a NAV igazolást ők beszerzik, ha engedélyt adok rá.
Hát ő erről még sose hallott. Telefonon megnyitom, odaadom. Nézi, majd elmegy megkérdezni.
Jön vissza, jön vele a segítség. Hát tényleg meg tudják igényelni, de ők postán igénylik, és postán kapják, és az sokkal tovább tart mintha én intézném. (azóta mondta könyvelő hogy ez baromság, mert csak online tudnak ilyet igényelni, postán már nem lehet)Folyt köv, ha megvan a nav papír.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
blueboi69
senior tag
https://index.hu/techtud/2020/04/09/ezert_kell_maszkot_huzni_ha_kohogunk/
és ezek után ne gondoljuk azt, hogy idejárnak kémkedni.
-
Gabibácsi
őstag
válasz halapidori #57285 üzenetére
Azt hiszem meg is egyeztünk....
jah, a nagyobbat viszem, tovább tartson[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #57302 üzenetére
En otthon maradok amennyire lehet. A csaladom is.
Vasarolni voltam. Azt pedig szabad. Viragot is. Foleg a helyi viszonyok tekinteteben, ahol az OBI bejarata kb 10 meter a Spar bejaratatol.
Szoval most olyanba kotottel bele amibe nem kene.Heti egyre redukaltuk a vasarlast.
Ennel tobbet nem tehetunk.Ha szerinted ennek okan nem mondhatom azt, hogy mas is siman meg tudna ezt tenni, akkor nem erted a mondandomat.
Vagy nem akarod erteni, mert a sajat dolgaid nem engedik.
FőDudu
-
-
Bujdy81
aktív tag
válasz FőDudu #57295 üzenetére
"Szoval mas szemeben a szalkat majd akkor, ha otthon maradsz. Teljesen."
Te otthon maradsz teljesen?
Képzeld el, hogy a szabályoknak megfelelően járok el. Sőt, jelenleg még leslie is a szabályoknak megfelelően jár el!
Ha pedig a "kérés" oldalát nézzük a dolognak, miszerint "maradj otthon", azt Te ugyanúgy nem tartod be, mint én. Semmivel sem vagy jobb, mégis osztod az észt! Mire fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...