- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- Befejezi a pereskedést az IBM és a GlobalFoundries
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Bocsánat hogy csak most jelentkezem. A korábbi probléma már elhárult. Korábban tettem fel egy kérdést, ami úgy szól hogy lehet-e animált progress bart készíteni Excelben s a válasz az volt hogy igen. Mivel a projectem utolsó előtti fázisa ez lenne ezért részletezem mire is lenne szükségem:
Egy szintezőre ami valójában nem más, mint egy vertikális animált progress bar. Nehézséget az okozza, hogy ami nekem kellene az Javascriptben van írva. Sablonokat találtam is: LINK Ez persze kevés, ugyanis a sablont valahogy így kellene átmódosítani (ahol megjegyzem, az ábrán található textboxt lehetne helyettesíteni egy cellahivatkozással csak eleinte weblapos verziót képzeltem el, de jó lenne nekem Exceles is ha megoldható!)
Nem tudom mennyire érthető az ábra. Amúgy gondolkodtam azon is hogy Diagrammal megcsinálni de sztem nem lehet.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest