Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A Vanília Égbolt című film egyik betétdala. Sajnos még nem láttam...vagy talán csak kis koromban utoljára, de nagyon tetszik, így bemutató alapján. Jóóó, tudom, hogy egy ezeréves film, meg elég híres is és már rég látnom "kellett volna", de ami késik, nem múlik.
Meglepő módon, drága Balázs barátom öccsétől szermányoltam ezt a videót. Hát, mit ne mondjak, nem kicsit lepődtem meg, hogy ilyen filmeket is néz ez a gyerek! o.O
Hogy is mondjam,...ő(k) tipikusan az a "kemény fiú" típus, nem pont olyan ember, akiből kinéznék egy romantikus jellegű filmet. Na de hát még vannak csodák, ahogy látom... Nehéz is folyamatosan fenntartani azt a rossz fiú imidzset. Néha még a legjobbak is ellágyulnak... Vagy csak olyan, mint Balázs. Kívülről szilárd, bevehetetlen vár, belülről meg mint az olvasztott vaj felhígítva. Szerencsére, én azon kevés emberek közé tartozom, aki tudja, milyen az igazi arcuk...Amúgy az együttest magát Beám mutatta legelőször. Azóta is nagyon szeretem őket. Ezt a számukat még pont nem ismertem mondjuk...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Cyberpunk 2077
- AutoCAD
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Kalandvágyóknak! Leharcolt és hibás Genius Manticore RGB billentyűzet
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128+250gb)
- Core2 Duo E8500, 6GB RAM, Nvidia GPU, Antec Sonata házban
- AOC 24B2XDA 23,8" Full HD 75 hz IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest