-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
SAABPEPE #86004 üzenetére
Igen, működni működni fog, de!
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy esetleges steam vizsgálatnál (pl ha meghaladtad a nemtomhány eurós tradelést, elrendelnek ilyet), igazolnod kell, hogy melyik országból vagy. Itt pl regisztrálnak tőled ez U.S beli vásárlást, amelyet igazolnod kell. Ott voltál aznap, repülőjegy, melyik államban szálltál meg, stb. Ennek utána is néznek, mert ez szimpla adóügyi folyamat.
Ha kiderül, hogy brahiztál, zárolhatják a fiókot.
Nekem is van ilyenem, és ilyennel coptam be. Nem zárolták, mert a vizsgálati kérdésekre nem válaszoltam, de ennek egyenes következménye, hogy nem is tudok x eurónál többet keresni a kártyákkal, itemekkel az adott accounton.Ha rám hallgatsz egy olyan accra regisztrálod, amivel csak ezzel játszanál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest