Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz Tomix24 #12422 üzenetére
Árban ne sajnáld, és nem fogod megbánni amit írtam. A6-3500 65w-ra gyúrj, és semmivel nem lesz gondod. A Llano legkissebbjei nem sokkal erősebbek mit a Brazos E350 és E450, de az A6-3500 65w megeszi keresztbe hosszába, és tud mindent akadás nélkül(FullSBS3d, játékok,stb) Hubble 150.000-es bitráta:[link]
Hm. Én nem vagyok ennyire elégedett. Főleg a FullHDS 3d-vel, a mai napig nem találtam használható szoftvert, pedig féltucatot kipróbáltam időt nem sajnálva. Egyedül a Cyberlink PowerDVD 12.x az ami képes korrektül lejátszani és megcsinálni a framepacked formát, de közel sem akadás nélkül. Arról nem is beszélve, hogy kezelése sem vmi user-friendly (billentyűzet) és lassú is.
Lehet én nem csinálok jól vmit, de akkor please vki árulja el mit kell tennem, milyen beállítást használjak már a Catalyst beállításainál is... Jó lesz privátban is, ne terheljük itt a topicot...Abban bízom, előbb-utóbb xbmc is lejátszik majd korrekt gui-val 3d-t....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest