Új hozzászólás Aktív témák

  • dni

    őstag

    Sziasztok!

    Nagy dilemmában vagyok, nem tudom, hogy melyik lehetőséget válasszam.

    Van jelenleg egy az aláírásomban is olvasható HTPC-m, illetve m-ITX-es kis konfigom amit más projekt sikertelen kimenete miatt árulok, de a hétvégén kipattant a szikra a fejemből smile.gif ,hogy ha már össze van állítva, akkor kipróbálom a HD hangsávok bitstreamelését.

    Működik is a történek, érzékelhető is a hangzás javulása HD hangsávok esetén, viszont olvastam korábban, hogy a H55-ös chipset nem tudja 100%-os jól lejátszani a 24p-s tartalmakat. Ma néztem egy pár videót, de én nem láttam riccenést igazán a felvételeken, bár lehet, hogy nem jól figyeltem. Esetleg az Intel már kijavította a hibát az újabb driverekben.

    Tehát, az egyik lehetőség, hogy az i3-540-et és a 4GB DDR3 ramot megtartom és veszek egy m-atx lapot, amin legalább 5 sata port van a régi bélt pedig eladom (itt nem tudom mennyi bukóval számolhatok)

    A másik lehetőség, hogy megtartom a régi 730i konfigot és beszerzek egy 5570-es vga-t (kb. 18K), amit jobb bővítési lehetőségnek tartanak, hiszen jobb képet ad, bár nem tudom, hogy ez miben merül ki.

    Harmadik opció: Hagyom a fenébe a csereberét, örülök annak ami van.

    Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák