Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Uraim, sajna sikerült picit lebetegedni de 1-1 gyorstesztet 20 percre csináltam nektek mert ígértem:
Képeket itt találtok : Link
Sajna egyenlőre az O betüs vagy SHIFT+CRTL+O megoldást alkalmaztam Kodi eseténTesztgép:
Asrock J4105-ITX + 8GB ram DDR4 + WD Purple 6TB + 12as SSD (ezen van a rendszer)
Rendszer Win10 pro , hálózati megosztás, Alap Kodi 32 bites változatát használom.Fontos kihangsúlyoznom, hogy a TV-n nem hálózatról, hanem localból (HDD-ről)játszom le a fájlt mert a HTPC => erősítő => TV-vel van összekötve.
Tesztanyagok:
moderálva
Sample lement rendesen, képek között látjátok az a 0 drop-os változat. Filmet beindítottam, 3 képet lőttem ahol 3x tekertem bele és mondhatom azt, hogy szerintem jó lesz.Furcsaság az, hogy Win10 Pro x64-em van Kodi 32 bites és elég soks szar háttérfolyamatom van amit még nem lőttem ki. Proci olyan 60-70%-on van, de ebből a lényeges lejátszás kb 20-30%.
MPC-HC-rel is tesztelem , ott max 25-30%-ot evett a sample fájl lejátszása, film első 3 percét néztem, szerintem nem volt gond.
Szerintem maga a lap jó lesz 4k-ra is de mielőtt ezt kijelentem ismerősömhöz el akarom vinni ami lehet lesz 1-2 hét mire ideér a Sony 55-ös TV-je ami 4k+HDR-t lehetne tesztelnem.
[ Módosította: #45553408 ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.