Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz banderasz77 #28783 üzenetére

    Igen, egy minimál linux kifejezetten az xbmc futtatására, mást nem is látsz belőle. NTFS-re nem lehet telepíteni, azt csak látja és tudja írni olvasni. Pendrivera érdemes telepíteni és arról futtatni. A legkisebb is elég neki.

    28784: torrentkliens van, kétféle is: rtorrent és transmission. Vagy betallózod a torrent filet/feltöltöd a megfigyelt könyvtárba, vagy rss feedből töltöd be. Szerintem ez utóbbi a kényelmesebb. Van beépített filekező, és nem egy TC, de teljesen jól használható, két ablakos. Meg megy samban keresztül is persze, csak úgy jóval lassabb pl. egy másolás.

    28786: van live verzió is (legalábbis a régebbiből tuti volt), de két pendrive kell hozzá: egy amiről telepítesz és egy másik, amire. HDD-re is lehet persze telepíteni, de felesleges, jobb a pendrive ebben az esetben.

    28789: 256MB is elég, de a telepítéshez 2 pendrive kell. Generic x64 kell neked.

    28799: próbáld ki az rtorrentet, az többet tud :) telepíteni kell az addonoknál a repository szekcióban az unofficial repositoryt, és abban lesz a servicesben az rtorrent. Ebben az rutorrent a webes felület, minden más elég egyértelmű a leírás alapján, ott a súgó. Van egy másik rtorrent is, de az inkompatibilis, a fenti útvonalon van a jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák