Új hozzászólás Aktív témák

  • DesertDog

    tag

    Sziasztok!

    A kérdésemet már betettem az alaplapos topicba, de itt talán nagyobb eséllyel találok valakit, aki az adott alaplappal már foglalkozott korábban. Tehát a probléma:

    Abit IL-90MV alaplapom van, és képtelen vagyok feltuszakolni rá a viiv és a quick resume drivereket. Jumper és BIOS beállítások a leírás szerint (S3 suspend enable, USB wake up enable) de a viiv install programja azt mondja, a hardverem nem viiv kompatibilis. Ez persze nem igaz. Kipróbáltam az Intel kompatibilitási teszt programját is, ami azt mondja, hogy a chipsettől elkezdve, gyakorlatilag semmi sem viiv kompatibilis a gépemben, ami egy baromság. Szóval valahogy át kéne verni a drágát, vagy kitalálni azt a BIOS beállítást ami miatt ezt csinálja.
    Igazából nekem nem is a viiv a lényeg, hanem az S3 suspend (quick resume). Ha valaki esetleg azt meg tudja mondani, hogyan tudom működésre bírni viiv nélkül (XP MCE 2005), az lenne az igazi királyság. Sajnos az Inteles drivernek előfeltétele, hogy a viiv szoftver fent legyen, tehát valami kerülő út kéne, vagy a viiv-et életre hívni.

Új hozzászólás Aktív témák