Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Enszuke #10517 üzenetére

    Ezen már végigmentünk. Leírtad, tudom mire mi a válaszod. Igazából az eltérések megvannak, csak magadnak megmagyarázod a saját értékrended szerint, hgoy az a jobb választás. Mikor a valóságban ugyanaz kb. az előnye-hátránya.

    1. ...Hogy milyen jó a celeroncs meg olcsó is... csak kell bele vga is...
    2. Aztán jön, hogy az nem tud 24p-t... amin átsiklunk, mert téged az nem érdekel. Hát ez így elég egyoldalú...
    3. Ha nem siklunk át akkor kell bele külön vga, ami pénz... már nem is annyira olcsó, plussz extra fogyasztás... Itt esetleg kiszámolod, hogy mennyivel kerül többe évente, ami elenyésző összeg...
    4. És jön a használhatóság, hogy netezni jobb vele egy kicsit, ami minket nem érdekel, de ez nem számít. Jön újra a 24p, ami téged nem érdekel, így ez szintén nem számít...

    Hidd már el, hogy ezek a gépek megfelelnek a célra és alig lenne jobb valamivel egy erős procis gép. Egyszerűen leszarják a htpc felhasználók, nem nyújt nekik több plusszt. Vagy csak annyit, mint amit neked a 24p nyújtana. Apró hátránya meg legalább annyi van (2-3 apróság), mint a többinek számodra. Te foglalkozol velük? Magasról lesz*rod.

    A különbség ott van, hogy mi bármikor megvennénk egy erős procis gépet, ha arra van szükségünk, te meg soha nem vennél gyenge procis gépet. Akkor most ki a szűk látókörűbb?
    Mi azt mondjuk, hogy több helyes megoldás is van attól függően, hogy milyenek az igények. Te azt, hogy csak egyetlen van.

    Nekem is van erős HTPC-m, ami azért az, mert másra, netre is használják. Akkor most miért akarsz meggyőzni? Hülye vagyok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák