- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Bittorrent topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nekem csak rossz tapasztalatom volt a sameday szállítással. Felénk a gls és az ExpessOne nagyon jó. Az EO hordja általában a kínai csomagjaim. Azt bírom benne, hogy a futár követhető maximálisan, hogy éppen melyik címen van. Egy két címmel előttem kiállok a kapuba aztán már jön is a kocsi. Ezt a sameday a büdös életben nem fogja elérni...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Silentfrog
veterán
Itt nincs annyira közel a box.
Elmegyek ,kifizetem, kiveszem, hazaviszem, kibontom, morgok ha nem az amit akarok, intézem a visszaküldést, elmegyek a boxhoz.
Néha csomagolni is kell mert tegnap jött egy rendelésem Osram ledes izzó, az csak fekete fóliába volt betekerve. Vissza sem tudtam volna abba rakni ha nem az van benne.
Akkor még csomagolni is kellett volna.
Pedig megfogadtam már párszor , nem veszek semmi olyat ami nem az Emag forgalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Csak nekem ilyen lassú a PH?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla