- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Microsoft Word topic
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Kriptovaluták és az adózás
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Most nálam rettenetesen lassú. 5 másodperc, mire betölt. Minden más oldal szélsebesen működik, csak a PH oldalai nem.
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
Igen, a napokban megint eléggé nyögvenyelős a betöltés, tempó...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
Azt hiszem kezdjük elérni a MÁV tempót
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Winner_hun
titán
Kicsit nyögvenyelősen megy most.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VinoRosso
veterán
Mostanság megint iszonyat lassú. Percek mire betölt, egy napja kb hozzászólást se tudok írni, megjelenik a textbox de nem lehet beleírni.
Mobilon váltottam régi szerkesztőre, úgy sikerült most írni. Böngésző FF.
Mi történik? -
Narxis
nagyúr
DDoS? Kb. fél órája nagyon lassú.
Szerk: most megint gyors, hol begyorsul hol belassul.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
TheMarci
addikt
-
bigdady
nagyúr
Bő egy hete rendesen várni kell mire betölt a ph itt is. Ios
-
aktív tag
Tegnap és ma is tapasztalható volt lassulás.
-
veterán
Lassú az oldal
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
aktív tag
Jelenleg nagyon lassan töltenek be a lapcsalád oldalai és a hozzászólás elküldése során is sokat “gondolkodik”.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kicsit mintha sokáig gondolkozna a ph!, hogy betöltse magát
-
canniball
nagyúr
válasz Viktor0610 #2715 üzenetére
Nem, ha a használata prémium tagsághoz lenne kötve.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
válasz erdey_a #2719 üzenetére
Pont van nálam egy Redmi 9. Tényleg borzalom. A saját "Mi" böngészőjében is szaggat, habár jóval kevésbé. De itt van mellett egy Pixel 3a, az meg vajsima.
Az a baj, hogy nem tudunk vele mit csinálni. Nem miattunk van.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
erdey_a
addikt
Vérboci
-
erdey_a
addikt
Szia, a körülmények a következők:
Redmi 9, miui12, google chrome, "régi logout" mobilos felület.Le-fel görgetés közben folyamatosan akadozik a görgetés, ha "rábökök" valamire pl. Új hozzászólás, akkor néha csak harmadikra sikerül, mert közben meg-megakad az egész oldal. Nagyobb görgetésnél néha fehér lesz részben vagy egészben a képernyő, és aztán tölt tovább.
A vodafone banneren is akadozás látható, ha azt nézem.A teló saját miui böngészőjével jól működik.
Néha egyébként szinte alig, néha nagyon bosszantóan szaggat.
Csináltam egy képernyővideót, mindjárt feltöltöm és linkelem. A videó készítésekor közepesen volt rossz. A videón elvileg folyamatosan görgetek, ha megáll, nem én hagyom abba, kivéve amikor a voda bannert lesem sokáig.Vérboci
-
erdey_a
addikt
hát én nem tudom, nálatok mi a szitu, de gyakorlatilag használhatatlan telón a ph.
most emiatt váltsak böngészőt, vagy meneküljek az appra? életemben nem haragudtam még a ph-ra, de most nagyon tele a púpom.Vérboci
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #2715 üzenetére
nem feltétlenül, mert az appban meg lehet csinálni olyat, hogy pl. megnézel 3 teljes képernyős reklámot (random play store app reklámra gondolok), és akkor aznapra nem lenne neked állandó reklám bannered a ph appban. így mindkét fél jól jár, a user és az üzemeltető is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Viktor0610 #2713 üzenetére
Mindkét fél jól járna, ha lenne hivatalos app.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
-
erdey_a
addikt
-
MODERÁTOR
-
erdey_a
addikt
visszajött a vodafone, visszajött az szaggatás.
redmi 9, miui 12.de gondolom nem csak nálam... b'szott idegesítő 2021-ben betárcsázós netest játszani.
meddig lesz velünk most ez a banner, és mikor jön újra?
Vérboci
-
mike1334
veterán
válasz Viktor0610 #2707 üzenetére
Olvastam, csak gondoltam írok feedbacket, mert más nem írt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Argos
őstag
Tudom, tudom. Korábban is írtad már velük kapcsolatban. Készen kapjátok a cuccot, nincs beleszólásotok. A reklámbevétel meg kell.
Csak tegnap már kicsit elszakadt a cérna, mert tabon egyszerűen lehalt az egész böngésző és be kellett lőnöm a PC-t.#2700 Viktor0610:
Igazad van. Pipa voltam. Egyébként volt prémiumom....elmúlik...
-
MODERÁTOR
"Tudom, prémium.. hát, majd ha lesz értelme is."
Nem tudom, mi lenne számodra az értelme, ha pl. az erőforrás-zabáló reklámok eltüntetése nem az.
Nekem pl. az volt az értelme, hogy a sok infót, amit az oldalon találtam a tizenx év alatt, mióta itt vagyok, "megháláljam", nem is érdekelt a többi prémium feature, de nyilván mások vagyunk.
Xiaomi 13T
-
-
Argos
őstag
Gyerekek, ezekkel a voda reklámokkal kezdjetet már valamit...
Tudom, nem a PH!-n múlik, de hajam ledobom, hogy mit zabál.
Megnyitok egy oldalt itt és pörög a CPU/VGA?! Ne vicceljünk már...
Ez így konkrétan egy fos.
Menni fog vissza az AdBlock.
Tudom, prémium.. hát, majd ha lesz értelme is....elmúlik...
-
Akkor tényleg a voda banner szar. Ez senkinek sem jó, hogy bizonyos mobilokat egyszerűen megöl a bannerük. Sajnos nincs mód cserélni. Elvileg még két napot kell valahogy kibírni, márciustól már nem jelenik meg a problémás banner.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Nálam szerintem a voda banner nyírja ki a telót... [kép]
-
Gerr'y
senior tag
Most van egy Reanult reklam alul, felul nincsen semmi. Igy nem laggol.
-
mvkly
senior tag
Nálam is, 2-3 napja. Cikkek alatt nem, voda bannerrel együtt sem, de a hozzászólásoknál pár mp után teljesen beakad. Az üzenetek számától függetlenül.
Huawei P Smart 2019, Android 10, EMUI 10 -
ToBeY
nagyúr
Nálam is fagy a ph vagy két napja,android 10 (honor20lite) és chome böngészővel.
horror írni bármit mert annyira laggol -
-
válasz mike1334 #2686 üzenetére
Ja, meg felül is van. Jellemezően a voda bannerek szoktak lassúak lenni néha. De nálam jó, két telefonnal is próbáltam, egyik se egy izom, gyári böngészővel:
Google Pixel 3a (Android 11)
Xiaomi Redmi 9 (Android 10, MIUI 12)Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Valószínűleg valamelyik banner okozza. Légyszi linkeljétek be a konkrét oldalt, ahol lassú. Illetve a telefon típusát is írjátok le.
[ Szerkesztve ]
-
Gerr'y
senior tag
Android 10 mobil es asztali nezetben Google chrome 88.0.4324.181 bongeszo alatt nagyon lassu az oldal. MASHOL nincsen ilyen gond.
-
wolfman
veterán
Van valami megoldás arra, hogy miért lassú a PH mobilneten keresztül? A telefonomon villámgyors, de otthon, PCn, mobilnettel, WiFin keresztül (de akár kábeles megoldással is) borzalmasan lassú. Minden más oldal frankó.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Goose-T
veterán
Tegnap óta nekem megint lassúnak tűnik a Prohardver. Másnál is ilyen? Más oldalak a szokott sebességgel mennek (Telex, Facebook stb.).
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
veterán
Na egy 504 (
debug kód: ssa0AkXrJDPidXObghsxFsk
) után most gyorsHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
titán
válasz Hegyirabló #2674 üzenetére
Biztosan foglalkoznak vele (már ha egyáltalán a ph berkein belül van a probléma) és tudnak a hibáról, hisz nem csak mi fórumozunk itt.
-
Hegyirabló
veterán
Aha, és akkor azt miért nem írja ki, hogy "- Dolgozunk a hibán, türelmet kérünk!". Mert ugye az udvariasság az egy elég fontos alaptézis embertársaink között, meg a felhasználók tisztelete, stb.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
titán
válasz Hegyirabló #2669 üzenetére
Mert ha kiírja a facebook oldalra, hogy működési problémája van, attól majd felgyorsul az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Igen, jelentem itt is lassú mint a kalózhajó!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Hegyirabló
veterán
Egyet nem értek csak. Miért nem írnak ki valamit legalább a Facebook oldalukra? Még a "degenerált" (<-- nem a saját szavaim, úgy olvastam mástól) Gyakori Kérdések is kihányja a Facebookjára, ha éppen működési probléma van. Éppen gépet rakok össze, általában megy magamtól, de ha elakadok, nagyon jól jönne a fórum.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
DS39
nagyúr
lassú az oldal, mint a dög kb. két órája.
vagy tényleg csak nálam?
(más oldalaknál nem tapasztalom) -
Locutus
veterán
Itt is döglődik... fél óra alatt jutottam el eddig a kommentig...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
veterán
Mintha lassú lenne az oldal.
-
Sziasztok,
Most nekem is be-be lassul az oldal és ilyet is kaptam.
[kép]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
Újabb 504 párszor, valaki engedje be a macskát
-
veterán
Nemrég még 504, most meg lassú
-
Winner_hun
titán
Elég nyögvenyelősen megy.
-
Thrawn
félisten
lTlkXhPO2s98oOAxV0qyGpg
uOuyBxS7eBpXNNHJjY96jdk
iL_MiaKiBbRoSx-Tqc5CE1r
mmCQq22Q2dEuvn_99PuVhzs
pVFQp6E_15nvm4RVza_iEYY
eNCemTJJFstXypZ44MLJyeS
oowtJaQRrb6KMBVMdZ-cKF1
lIC-7K-lpb5nb4N-AGV8SeN
yLyAV7Rqvpr78TfDKxIvgNOstb
Ez úgy kb 1-1.5 órája volt.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
DS39
nagyúr
Némi akadozás tapasztalható.
-
UPC felől szar a kapcsolat, dolgoznak rajta.
-
Fred23
nagyúr
Nálam halódik az oldal órák óta.
-
Popes
őstag
Pár napja kapok ilyeneket de most egész hosszan.
Deus ex machina
-
Fred23
nagyúr
csako:
Nálam is. Gondolom, az oldal reszelése miatt. Kérdés, meddig marad ez így?
Hirtelen nálam ezerszeresére nőtt a sebesség, remélem, tartós marad!
lezso6: Thx!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csigatempóra váltott (nálam) az oldal
-
Popes
őstag
Csak nálam vacakol az oldal vagy most tényleg nehezen tölt be? (van hogy többször rá kell frissítenem hogy betöltsön)
Deus ex machina
-
Frawly
veterán
Mocsok lassú a fórum. Először azt hittem, hogy csak nálam, mert külföldről érem el, de olvastam különböző topikokban, hogy másnál is lassú, és vannak emberek, akiknél a privát üzenetek sem működnek.
30-60 másodpercbe telik, mire bejön egy fórumoldal, de a legsebesebb pillanatában is beletelik 10-15 mp.-be. Próbáltam visszakapcsolni az uBlock Origint, hátha valami reklámos script fogja vissza, de aztán újra kikapcsoltam, mert blokkolással is lassan jön be. Más oldalakkal nincs baj.
-
molvany
senior tag
Jön az év vége, miért is lenne meglepö ?
PRIVÁT ÜZENETEK
Kommunikációs hiba.Nincsen Privát üzenet
WhatsApp :+491737182060
-
-
Kékes525
félisten
Mi történt? A PH! kalkulátor nem működik, pedig pár órával ezelőtt működött. Mintha nem tudná beolvasni a számításhoz szükséges adatokat. Három különböző profile-ban 3 különböző verziójú Firefoxal kipróbáltam. Másnál sem müködik. A forrásban máshol vannak a számításhoz szükséges adatok?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Most nagyon akadozik a prohardver.
-
Ottó58
senior tag
válasz molvany #2621 üzenetére
Nálam is már elég régen, bizony bosszantó, hogy sokszor több (esetleg tíz) percet is várni kell, amíg betölt, de el is megy.
Gondolkoztam, elhagyom az oldalt, ha nem változik meg.Visszaléptem, hiba: "kis türelmed kérjük, betöltés folyamatban." valaki már tehetne valamit!
[ Szerkesztve ]
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok. Nem tom, hova irjak, itt biztos nezitek. Nálam androidon mindig 2x kell bejelentkeznem, hogy be is engedjen. Elsöre is kiirja h sikeres, de vissza szokott dobni a belépéshez. A másik dolog meg h mindig lefagy az apro kb fél percre ha a kedvencekhez adokvmit. Erröl info? Köszi
-
molvany
senior tag
Másnál is jelenzkezik ez ?
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
Majd egy " bizonyos idö " után ( néha kevesebb, néha több ) csak betöltödik.
[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
502 Bad Gateway
Ùgy hiányzott mint egy falat kenyér
Bár az utóbbi idöben többször - többször be - be lassult. Elöjele volt ennek.WhatsApp :+491737182060
-
válasz Winner_hun #2618 üzenetére
Levelező-szoftver megette az inode table-t. Azért áltunk sokáig, mert későn értesültem.
-
Winner_hun
titán
Mi volt a gond?
-
Kékes525
félisten
Mi a probléma? Megint nagyon lassú. Ez most gyors volt. Javítok, változó.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Mi történt?
-
És most még gyorsabb...
-
Argos
őstag
Csak nekem ilyen gyors a PH!?
...elmúlik...
-
Kékes525
félisten
Eddig nagyon jó! Gratula!
-
jozsi252
veterán
Csak beindult, grat hozzá!
Arról esetleg van valamilyen kis írás hogy az oldal alatt milyen az új vas?
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- EA Sports WRC '23
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla