-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigafun
senior tag
válasz e00dgy #20271 üzenetére
Ebben nem tudok maximálisan egyetérteni veled. Ha Power Play-ben ellenséges egy hajó, az teljesen elfogadható, én is megtettem már, és fogom is. De ennek van értelme, mert Power Play-ben ellenségem, és ellenem dolgozik.
Viszont, ha valaki Clean, és "No faction", tehát nem tartozik egy Power-hez sem, azt nem bántom. Az már trollkodás lenne, mert se közvetett, se közvetlen előnyöm nem származik belőle, ha lelövöm.
Kb, mint élelemért, vagy sportból megölni egy állatot. -
baphomet
senior tag
válasz e00dgy #20271 üzenetére
Van az emberiségnek egy aprócska részhalmaza. Naivak, jámborak, balekok, idióták, ghandik, terézanyák nevezzük őket bárhogyan, akiknek nem okoz örömet mások szórakozásának elbaszása a saját szórakoztatásuk javára, és balga módon ezt feltételezik a többi embertársukról is. Hát nem ők uralják a világot.
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #19794 üzenetére
Én bevallom, beam-eket pakoltam fel rá, és némi beosztással azt is bírja(persze a huge HP-re egy B4-es cannont(sajna a plazma már sehogy sem fért fel rá, pedig még szigszalaggal, meg + zseblámpaelemmel is megpróbáltam), ez a cucc most tényleg nagyon dögös gép lett
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
e00dgy
aktív tag
válasz e00dgy #19789 üzenetére
Erre a feltöltött képet valamiért lehagyta....
7 milla.... volt a Bounty...(#19791) gigafun : Nagyon jó! Igaz hamarabb megeszi a distributort, de hamarabb végzel időre még így is bármilyen hajóval, ha megvárod, hogy visszatöltsön!
[ Szerkesztve ]
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Altair77
tag
válasz e00dgy #19122 üzenetére
Számtalanszor vásároltam g2-ről sose volt még gond vele Köszi a választ valószínű megveszem a store-ból Mondjuk azt nem értem,hogy ha valakinek csak az alap game van meg akkor milyen opciója van a kieg megvásárlására mert semmit nem láttam a bolton belül ami erre utalna.
''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
orientcx
őstag
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #19038 üzenetére
Ha a valaszideje megkozelitene a 16ms-t (minimum jatekhoz) akkor mar 1000 pixeles betukkel hirdetnek, ugyanez igaz a kontrasztaranyra.
2014 42" LG 42LB5600 1080p 60hz LED HDTV 27ms, ez mar a kovetkezo model, 5ms vs 27ms.
Ketezres evek elejen vettem az elso TFT monitoromat, ami 16ms-es volt, azon is mar volt lag, bar a VGA nem volt annyira kielezve ra, hogy zavaro legyen.
Input lag-rol pedig meg nem is beszeltunk.
Nem azt mondom, hogy egy atlag felhasznalonak nem jo a 42" TV, de nekem nem felel meg. Xbone / PS4 ala viszont tokeletes lenne. Ez az oka, amiert dragabb a monitor mint a TV, pedig ebben tuner sincs.
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #19010 üzenetére
Szep TV, de ugye azt tudod, nagy full hd tv =/= gaming monitor Gondolok itt a valaszidore (1-5ms vs 25-40ms) amit egy TV-n nem veszel nagyon eszre, de FPS jatek alatt elegge zavaro tud lenni.
Nalam az IPS monitor alap volt, ebbol nem akartam engedni, meg kontraszban is jobb egy monitor mint a TV, ami inkabb az elmosasra van kihegyezve, ami filmen nem zavaro, szamomra jatek kozben viszont az.
Az asztalomon pedig 40cm-re a szemembtol a 42" mar kezelhetetlenul nagy lenne
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
undercover
őstag
válasz e00dgy #18299 üzenetére
Azonkívül,hogy szerintem papíron a Python erősebb mint egy FDL van egy másik oka miért nem arról kértem infót. Kívülről talán számomra a legszebb hajó az FDL, de komolyan mindent elront az a szar merevítés, amit az arcodba nyomnak. Az megöli az egész hajó szépségét
Sylc: Minden ilyen játékban a csapat a lényeg és nehéz jó embereket találni Nekem már nem igazán vannak ismerősöm akik játszanak a játékkal. CQC Elit rangot viszonylag nehéz megszerezni amugy?
+Bónusz kérdés
Hallottam egy régi legendát, bár már lehet nem aktuális. Sikerült már valakinek Combat, Trade, Explorer Elite rang egyszerre? Van olyan akinek még a CQC is?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #16241 üzenetére
"Ami itt történhetett az, hogy az előtted lévő wanted Anacond-át akarják lőni persze téged sikerül később"
-
Ez nem magyarázza a második találatot, amikor épp béke honolt szerte-szana a tájon, és pláne nem magyarázza az első esetet(videó link), ahol gyors egymásutánban két tudatosnak tűnő lövést kaptam, pedig közben még irányt is változtattam.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
válasz e00dgy #16241 üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok de ezzel csak annyi a baj, hogy a véletlen találat miatt is piros kellene legyen az aki eltalált. Úgy tudom, hogy talán az 1.2 óta nem jelent azonnali ellenséget a véletlen találat hanem valahány százalék sebzés fölé kell menni, hogy ellenségként jelöljön a gép. Most vagy a számítási rendszer teszi azt lehetővé, hogy a teljes pajzs meghámozása is frendly fire legyen, vagy a szabály nem vonatkozik az NPC-k re.
-
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #15058 üzenetére
Gratula, hogy sikerult 2 het alatt ilyen gyorsan kereskedelem nelkul, csak lovoldozessel osszehozni?
Szerencsere tartottad magad a kituzott celodhoz es sikerrel jartal (vagy nem? DD)
-
nubreed
veterán
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #14715 üzenetére
Dui, senki sem fikazta a 200 pvp killed, csupan annyit probaltam megjegyezni, hogy ebben a jatekban sajnos / szerencsere / igy alakult a PVP kepesseg nem mervado. Ha egy 99%-ban Open jatekos (mint en) el tud kerulni mindennemu pvp-t akarva - akaratlanul 3 honapon keresztul, akkor nem hinnem, hogy a PVP -ben melyik vas gyozne dontene el melyik a jobb gep a ketto kozul.
Legyen igazad a PVE-t illetoen, levonok egy pontot a Clippertol, az FDL-nel megmaradt, igy meg mindig 4:2 aranyban jobb a Clipper (szamomra, az en szempontjaim szerint, jelent tudasom alapjan, az 1.3 ban fellelheto fegyver / modul piacot ismerve).
De felejtsd el az en szempontjaimat, az alabbi kerdesre valaszolj legjobb tudasod belatasod szerint:
- Kereskedelemre jobb a FDL mint a Clipper?
- Felfedezni jobb az FDL mint a Clipper?
- Harcra jobb az FDL mint a Clipper:
- Neked?
- Localnak?
- Nekem?
- Csempeszni a jobb az FDL min a Clipper?Ha minden pontra igen a valaszod, akkor elnezest, tevedtem, ha van esetleg egy nem is a valaszaid kozott, akkor kijelenthetjuk, hogy az FDL nem jobb mint a Clipper, mert vannak szituaciok amikor a Clipper hatekonyabb v esszerubb valasztas, mellesleg a legszebbebbebb!!!!4444!!!!
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #14632 üzenetére
Lassan egy eve van kint elite, 200 playert lottel le, napi 1 se jon ki belole, ebbol vontam le a kovetkeztetest (lehet tevedek ), hogy ez nem PVP jatek, tehat az 1v1 erofoleny (amiben az FDL abban az esetben jobb, ha a Clipper hajlando harcolni, mert ugye FDL barmennyire erosebb, nem eri utol a Clippert) nem igazan mervado ebben a szinte 99.9%-ban PVE jatekban.
Mivel sokan nem PVP kozegkent tekintenek az Elite-re (CQC mas teszta) ezert nehez a PVP tudas alapjan egy gepet jobbnak beallitani.
Mellesleg ha te vagy a clipper en az FDL akkor mar nem biztos, hogy az FDL nyer (Ezert is kell nekem a T9 a te Sidey-d ellen ).
A szamomra fontos szempontok alapjan, sosem lesz jobb egy FDL, de pont ez a jo ebben a jatekban, nem lehet egy iranybol megkozeliteni a dolgokat, mert mindig szubjektiv nezopontok alapjan lesz jobb / rosszabb egy repult vasdarab.
-
-
Sylc
senior tag
válasz e00dgy #14624 üzenetére
Na jo, beleszaladok a kesbe, de kielemzem neked, miert nem jobb az FDL mint a Clipper
Erosen subjektiv leszek, sot ki fogom hasznalni a toled hallott tapasztalatokat is, kiegeszitve azzal a hatalmas jatektapasztalattal amit az elmult 3 - 4 honap alatt szereztem:
Ugrotav teli rakterrel
FDL 14.26 ly (70t)
Clipper 16.47 (248t)0:2 a clippernek
Kabin kialakitasa, szeperzekre gyakorolt hatas, zavaro dolgok a szelvedon:
0:3 a clippernekLeszallo helyek kihasznalhatosaga, medium platform,
1:3Multifunkcios kialakitas:
1:4PVE harcban full A verzio megallja-e a helyet, kell-e vele, lehet-e vele NPC-k elol menekulni?
2:5PVP harcban melyik nyerne?
3:5Mindezen felul en adnek egy "-1 pontot" a PVP csata reszre a FDL-nek, mivel az elmult idoszkban PVP szempontbol a jatek kihaltnak tekintheto, nem nyomos erv szamomra, hogy egy PVP-t ki nyerne meg, mert osszesen 2 embert lottem le tiszta PVP csataban, ezert az alapjan, melyik lone ki melyiket, nem erzem eldontottnek a kuzdelmet a FDL javara.
Tehat a kerdesedre a valasz a Clipper 2:5 aranyban jobb mint a FDL
-
baphomet
senior tag
válasz e00dgy #14458 üzenetére
A megszerzett tapasztalat rengeteget számít. Kb. 6 hete indultam újra. Azóta 55 milliós az összvagyonom (hajókkal együtt), megvan a baron és ensign rendfokozat, és 3-4. szinten vagyok a Pilot's Federation rangok mindhárom ágán, úgy, hogy jóval kevesebb időt töltöttem a játékkal, mint anno az elején kezdéskor, és még a Munfayl Labornak is besegítettem, amikor belefért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz e00dgy #14419 üzenetére
ööö... nem akarom elrontani a hangulatot, de szerintem ez felesleges volt
ha majd kijönnek a privát frakciók, én arra számítok hogy a frakciótagsággal együtt lesz majd frakció "tag" is ami alapján be lehet majd azonosítani hogy ki hová tartozik..
legalábbis eddig minden online játékban volt ilyen amivel játszottam.. és az SWG óta volt egypár.. -
orientcx
őstag
válasz e00dgy #14378 üzenetére
"Ez áll a hírlevélben.... Amit a Frontier a fejébe vesz az úgy is lesz....
Most hagytam abba a játékot...."
-
-
Jól értem, hogy a Fed Corvette váltotta ki a felháborodásod?
Mert akkor sztem picit korán temeted a játékot. Tessék megvárni, hogy tisztességgel kimúljon, és csak aztán hordani rá a termőföldet. Először is még egyszer indítványozom, hogy várjuk meg, amíg kijön a hajó, mert bármi, hangsúlyoznám bármi lehet belőle a használhatatlan borzadálytól egészen a legyőzhetetlen csatahajóig(sztem valahol a kettő között lesz a borzadály kategóriába eső harmadban)
De tételezzük fel, hogy ez egy nagyon durva gép lesz, nagyon nagyon drágán. Ez esetben valóban frusztráló lehet a gondolat, hogy egy gazdag kereskedőcsalád harcra többé-kevésbé alkalmatlan csemetéje a szalonból frissen kihozott Corvette-jével kellemetlen perceket tud szerezni a mégoly tapasztalt FDL pilótáknak is, mint amilyen te vagy. De erre két dolgot tudok mondani:
-
1.: Ha nincs dolgod a Corvette-el, akkor ne állj vele szóba - sztem még boost-ot sem kell nyomnod ahhoz, hogy másodpercek alatt mérföldek tömkelegét ékeld magatok közé
-
2.: Ez a keményebb verzió - nemrég egy e00dgy nevű kommentelő posztolt egy bájos kis videót arról, hogyan zavar vissza egy bizonyos Dui nevű pilóta másodmagával egy capital ship-et a birodalmi óljába, hogy annak közben még szűkölni sem maradt ideje. Hát ez is egy megoldás.
-
Persze végül is lehet tetris-ezni is...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz e00dgy #13658 üzenetére
Pont a 15.7.1-es Catalysttal van többeknek baja. Dolgoznak rajta: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=170946
Ha találsz 15.6 előtti Win10-es bétát, az jó lehet, illetve a 14.12-es Win8.1-es driverrel elvileg fasza. Nekem legalábbis úgy jó volt, bár azóta visszamentem Win8.1-re
-
rtitusz
őstag
-
baphomet
senior tag
-
Htibimor
senior tag
válasz e00dgy #13429 üzenetére
Istenem, de jó is lenne! A Condam 500 milliós már, passzióból RES és CZ riogató lettem. Kellene valami ami újra megmozgatna egy kicsit. Vagy pedig elindulok felfedezni vele. Főleg most, hogy több tankot is fel lehet szerelni a hajókra. Állítólag jó pénzt lehet vele keresni, plusz esetleg az ELITE rang is összejöhetne vele ebben is. Vagy rágyúrok a kereskedésre ott is van még min javítani. Ja, és rangom nincs egyik fő frakciónál sem!
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
válasz e00dgy #13257 üzenetére
Bocsi, de muszály "belédkötnöm":
Látni, hogy nem voltál katona mert ott a megszólítás "xy honvéd!" volt amit hangos "Parancs" kurjantással kellett nyugtázni.
Az eget pedig nem festettük mert az bizony nekünk kopaszoknak alaposan be volt deszkázva.Nem bántani akarlak de ha van itt katonaviselt ember akkor biztosan elmosolyodik egy kicsit ezt olvasva...
-
feldeci
tag
válasz e00dgy #12980 üzenetére
Odamész és megnézed van-e, vagy google, és szűkítesz mondjuk az utóbbi egy hétre.
Ha 15%-ra vágysz: Lembava, Jafnhau, Diaguandri és Kamito a 4 high tech Li Yong-Rui rendszer, az első 3 egykupacban, az utóbbi kicsit odébb. Egy ilyen run-on én eddig mindent össze tudtam szedni (hajót, modulokat) amit kerestem. Nem tudom mit akarsz venni, Diaguandri-n vannak nagy hajók (Konda, T9) Kamito-n pedig van Clipper 15% kedvezménnyel, jelenleg ott a legolcsóbb.
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #12897 üzenetére
Bocs, de én ebből a videóból is csak pont azt látom, amit eddig tapasztaltam - az alsó large, és huge HP-t körülményesen, és rettenetes találati aránnyal lehet használni. És közelről, ahonnan a cannon a legpusztítóbb, még ennél is borzalmasabb a statisztika. Egy fokkal jobb, mint az FDL-é, de ez még vigasznak is igencsak soványka. Egy Pythonnal(igaz, ~ 200m-ről) gyak 100%-os eredményt lehet produkálni.
-
gigafun - Nekem a kondának nem is a lassúsága a legnagyobb gondom(bár a boost-al az a 240-es tempó elég mókás), hanem ezek ahasználhatatlan- alig használható HP-k. És GYŰLÖLÖM a pulse lézereket!
A reménybeli szerdai újraindulásnál ez lesz a program, hogy kitaláljam, melyik hajó legyen az alap, mert sajnos az 1.3 óta valamelyik ujjam mindegyikben fáj.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #12879 üzenetére
A kondáé is k@ki(és nem csak a huge, de a large is), de azt azért úgy-ahogy lehet használni. Nagyon a hasa alatt kell tartani a kuncsaftot. De az FDL-é cannonnal, vagy egyéb durvább cuccal effektíve használhatatlan. És ezzel igazából ki is herélték a szerencsétlent. Márpedig egy ivartalanított tenyészbika nem tenyészbika.
-
duvi - bár már ott tartanék, hogy a szerver miatt nem tudok játszani, nekem már ez is előrelépés lenne...
amúgy a csempészés csúnya dolog, naaagyon csúúúnya![ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #12870 üzenetére
Érdekes videó, és tartalmaz sok mindent, ami példázza, hogy miért nem fogok soha openben játszani, legalábbis a mostani
eszem(tök)fejem szerint. Elég megnézni, ahogy a csörte kezdődött, és ahogy végződött. Arról nem is beszélve, hogy mit csinál ilyenkor az a pilóta, aki nem wingben játszik, és-vagy nem érkezik egy rakás szövi npc?
Azzal együtt valóban szép játék volt
-
duvi - Azokkal a retek pulse lézerekkel működik az is, de egy nyüves cannont nem lehet feltenni rá, mert nem lő. Márpedig pont a nagyobb hajók ellen ez alap lenne. Arról nem is beszélve, hogy minek huge az a HP, ha csak egy köpőcsövet rakhatsz fel rá? Így lehet tönkretenni egy amúgy remek harci gépet.
Vulture, és a többi töpszli ellen ellen viszont ideális a hajó.[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz e00dgy #12862 üzenetére
Hát ez meg milyen statisztika? Mindenesetre impozáns számokat mutat, és ha a párod még ezután sem adta be a válópert, akkor jár neki a tolerancia díj
-
duvi - Én is az FPS részt várom a legjobban. Az ED világára egy komplett, akár függetlenül is játszható FPS-t is lehetne építeni, na az lenne csak a királyság. De vissza a realitásokhoz, legalább lehetne speciális küldetéseket szerezni, vagy nyomozgatni ilyen-olyan helyszíneken, hogy legalább valami külön értelme is legyen a mászkálásnak, mert ha csak úgy lehet téblábolni a hangárban, az először jó, meg szép, meg minden, de ötödszörre már uncsi. Oda valami cél is kell.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rexsimus
aktív tag
válasz e00dgy #12560 üzenetére
Lehet. Nem si értettem, hogy miélr van ez, és annyira zavaró és idegesítő volt, hogy nem is használtam azóta. meg unalmas is volt a RESből folyton menekülni, mert véletlenül meglőttem valakit.
Azt nem tudom, hogy most jelen van-e ez még, mert a Power P megjelenése óta nem tudok játszani meló miatt.[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz e00dgy #12556 üzenetére
Viszont nem tudsz vele folyamatosan tüzelni, az apró burstokat maga lövi, és ami a legrosszab, ha egy sorozat közben fogy ki az energia, amint visszajön egy kicsi befejezi azt. Nem egyszer lőttem így már bele nem wantedes hajóba. Nem ér meg nekem ennyi macerát. A beam-el meg folyamatosan tudok tüzelni (amíg van nafta), és nincsenel véletlen sorozatok belőle.
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz e00dgy #12162 üzenetére
Bhritzamenoban újra működik a 20% kedvezmény modulokra és hajókra is. Feltételezem, hogy akkor a többi Hudson controlled rendszerben is.
Gyorsan meg is óccsósítottam a hajót.
Így EZ a konfig kevesebb, mint 430 millából kijött, 495 helyett. Azt hiszem, ez most már végleges, már csak a military páncél kell rá, de azt még tudom nélkülözni egy ideig.(#12182) kozi71
Hát igen. Az elég komoly exploit volt.
Viszont Bhritzamenoban 61 milláért kapsz T9-et.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz e00dgy #12084 üzenetére
Köszönöm, voltam már fent TS-en, de én maximum estefelé tudok felmenni. 16:00-ig meló, aztán mindig van valami, így olyan 19:00 után jutok el oda, hogy leülök a géphez. De oda is elkezdek felszokni szép lassan.
[w]: Ez egyébként egy jó ötlet lenne, vagy ED.hu-n van ilyen gyűjtés?
gigafun: 15k tonna? Nekem még 1-6 Tonnás köröket ad csak az Adderhoz. Közben néztem a Type-6-ot mozgásban videón, hát eléggé mackó mozgásúnak érződik. Remélem nem lesz gond a csempészettel ebben a teknőben.
Urby66: Még egy utolsó kérdés ezzel kapcsolatban: a deadzone csúszkán középen van a 0, jobbra az érzékenyebb, balra a nagyobb holtjáték? Akárhogy kattintgattam én nem láttam sehol hozzá leírást, hogy mi a skálázása annak a csúszkának.
A többieknek is köszönöm a részletes válaszokat, így már mindent értek. Vagyis pontosabban ezzel a témakörrel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Ch0b
tag
válasz e00dgy #11869 üzenetére
Leírom akkor megint. Az interdiction elég bugos, ott van pl. az el-eltünedező escape vector. Simán el tudom képzelni, hogy hagyta magát csak hülyeséget írt ki a rendszer de van még egy lehetőség.
Direkt hagytam magamat párszor kiszedni, mármint úgy, hogy nem submit volt, hanem harcoltam, csak nem annyira. Volt 1-2 alkalom, amikor kiértem mass lock-ból, szinte egyből lepörgött az fsd. Szóval ennyit erről. -
-
duvi
nagyúr
válasz e00dgy #11574 üzenetére
Réges régen ... készült egy "Early-Game-Designs" doksi, amiben a fejlesztők leírták a hosszútávú elképzeléseiket. Többek között szerepel az FPS-hez kapcsolódó többjátékos modul. Ilyen például a multi crew ship és a játékosok közötti kereskedelem.
Idézetek a fent említett doksiból:
"Each ship has a maximum number
of crew slots for each typeWhen crew slots are filled the commander has access to a number of
benefits based on crew type:
Gunner: turret weapons are more accurate and can switch targets to
make opportune attacks; the more gunners available, the more turret
weapons can gain these benefits at the same time
Engineer: damaged modules will be repaired; the more engineers
available the more modules can be repaired at the same time.
Pilot: the commander can initiate defensive manoeuvres, chase target
and travel to location orders
Marine: marines will automatically engage ship invaders (requires
ship internals update)""Player to Player Trading:
Players can trade directly with each other
-The player trade interface is available when both players are docked at the
same market
-The player trade interface is available when two players dock shipsThe player trade interface is a secure swap allowing players
to transfer credits/cargo
Both players must accept the trade before it occurs
-Acceptance must be redone by both parties after any change in the trade
Trading occurs in real-time and can be interrupted (for example by
being attacked) unless taking place at a space dock
Either player can cancel the trade at any time up to the point both agree"Az eddig megjelent tartalmi bővítések (Wings, Powerplay) mind követik a doksiban felvázolt jövőképet
(#11576) rtitusz
Ez elég csúnya húzás a részükről Gyanítom, hogy a Microsoft kizárólagos szerződése áll a háttérben. Valószínűleg ez is egy feltétel volt a pénzeszsák mellé... Lesz ebből még "ereszd el a hajam" ...[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz e00dgy #11574 üzenetére
Állomáson és hajón járkálás kiegészül a hajó/állomás elfoglalásának lehetőségével. Ellophatod valakinek a hajóját, etc.
Gondolom ha ellopod az 500 milliós kondát, akkor neki fizet a biztosító, te meg ha felrobbansz a lopott hajóval akkor szevasz Sidewinder.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
válasz e00dgy #11172 üzenetére
én sem értem mi történt/történik, de irreálisan megugrottak az integritás javítási költségei! én jelenleg 30%-ra amortizált pitonnal járkálok és nem akarom javítani, mert potom 4 milla lenne... szerintem valamit elcsesztek az 1.3-mal, mert így egyszerűen nem éri meg használni a csónakot
cmdr PETER W. VOLKOV
-
baphomet
senior tag
válasz e00dgy #11169 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy én egy párhuzamos dimenzióba kerültem a PP megjelenése óta.
-Péntek este 11-kor dobott le utoljára a játék, azóta nem.
-Akárhányszor High RESbe ugrottam, mindig jött folyamatosan a lőnivaló.
-A legdrágább üzemanyag költségem valami 3-4 ezer Cr volt
-3% hullra lőtt Pythonom javítási költsége 58000Cr-be fájt mindösszeRejtély, hogy másokat miért húz az ág ennyire
-
gigafun
senior tag
válasz e00dgy #11130 üzenetére
Én, de ma már nem játszom. Bocs.
(#11132) KnockOut87
Igen. Controlled rendszerbe kell vinni.
A HQ-n meg supply-t tudsz felvenni, és elvinni a pajzsos(Fortity) rendszerekbe. De érdemes megnézni, hogy melyik rendszer szorul rá legjobban a megerősítésre.
Expansion rendszerben pedig Military Strike-ot kell keresned, olyan, mint a CZ, ott minden lelőtt ellenségért kapsz egy Meritet.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz e00dgy #10848 üzenetére
AMA=Ask Me Anything=Kérdezz Tőlem Bármit.
David Braben-től lehet kérdezni bármit a játékkal kapcsolatban, ma déután 5-kor, magyar idő szerint.
Majd lesz egy topik, amiben lehet kérdezni, de az alábbi topikból is fognak választani kérdéseket.
Állítólag minden kérdést meg fognak válaszolni. -
orientcx
őstag
válasz e00dgy #10688 üzenetére
"az általad leírt energia probléma és a többi minden hajónál jelen van"
-
Félreértettél, én nem azt mondtam, hogy kevés benne a zacc. A Pythonnal sem lehet egyfolytában pásztázni a beam-ekkel az űrt, de ott csak manuális lézerek vannak, és tudok úgy spórolni, hogy amikor nagyon kell, akkor csurig legyen töltve a cucc. A kondát viszont gyak muszáj telepakolni tornyokkal, és ha azok úgy döntenek, hogy márpedig ők most lőnek(ezzel folyamatosan leszívva az erőt), akkor ez esetleg probléma lehet(ahogy írtam, ez nem tapasztalaton alapszik, hanem csak logikailag következtetek - már amennyire egy Fed bunkótól ez telik ) Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy vannak szituációk, amikor a Python a legjobb. Ez nem kérdés. De pl CZ-ben meg fogom tesztelni a kondát, mert ott látok benne fantáziát. A PvP harchoz inkább nem szólnék hozzá, mint ahogy a horgoláshoz, vagy a művészi tornához sem(soha nem csináltam ilyeneket)
Összefoglalva: biztos vagyok benne, hogy az Elite-ben nincs "A" legjobb hajó. Ahogy egyre többet játszom vele, egyre több finomságra érzek rá, és egyre jobban specializálódom az adott helyzetre(pl más jó egy RES-hez, vagy egy SSS-hez, és más egy CZ-hez, megint más a rang szerzéshez, és persze nagyon más a szatócskodáshoz.Talán van az adott feladathoz a legjobb, de még ez is ízlés dolga.
-
ooooobi - star citizen??? árulóóó!!!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
ooooobi
senior tag
válasz e00dgy #10225 üzenetére
Rendben.
Erröl jut eszembe, rémlik, hogy van valahol valami lista ahol elég sokan fent vagytok játéknévileg. Elitedangerous.hu forumában vagy hol. Tudja valaki merre van ez, meg hogy lehet felkerülni. Felveszegetném sorba az emberkéket a játékban. Közeleg a powerplay az kicsit beinditja a közöségi dolgokat
Ja ez nem csak e00dgynek, hanem mindenkinekszó a kérdés akio tudja a választ.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
baphomet
senior tag
válasz e00dgy #10214 üzenetére
Bizony, eljön az a pillanat, mikor PvE-ben már csak az SSS-ek nyújtanak némi kihívást (néha még túl sokat is ), ezért is várom már nagyon a Powerplay-t a high intesity RES-ekkel és az átdolgozott bérgyilkos missziókkal.
(#10215) Terrorista Pontosan, kösz a kiegészítést.
(#10218) tikshow A hétvégén még Alliance rendszer volt, remekül megfelelt az ottani bounty a CG-be
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
A cargo scoop-ot nem is kell folyamatosan nyitva tartanod, csak lassításnál, mint amolyan fékszárnyat, aztán mehet is vissza a fiókba. Csodát nem tesz, de valamivel hamarabb tudsz pl boost után a kék tartományig visszalassulni. Csak akkor éri meg, ha van elég gombod a hotason, vagy joyon, és nem kell külön matatni a biilentyűzeten. Pici + macera, pici előny
-
orientcx
őstag
Nem az a lényeg, hogy ki van-e kapcsolva, vagy nem, a manőverezés szempontjából ez tök mindegy. De ha hirtelen fékezni akarsz, és leengeded(mint amikor be akarsz gyűjteni valamit), akkor ezzel valamivel hamarabb lassulsz le. Viszont leengedni csak a bekapcsolt cargo hatch-al tudod. Ugyanezt a hatást érheted el, ha leengeded a landing gear-t, de az lassabban nyílik, mint a cargo hatch.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Iratkozz fel az EDHU listájára. Onnan tudsz játékosokat is invitálni, valamint van saját TS szervere is, ahol főleg esténként van élet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest