Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
graviti
csendes tag
A netröl már évek óta átlagosan havi 2-3 alkalommal jön csomagom, úgy hogy evvel nincs gond csak az ismerőseim között nincs olyan akit sikerülne rávenni kinti kártyás rendelésre.
Ráadásul ahogy olvasgatom a fórumot nem is olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő lámpát. De még ha sikerülni is ott vannak a tartozékok - akku, töltő a tuningról nem is beszélve.
Bár szerintem a tescos lámpa után még LED Lenser P7-is nagy előre lépés lenne! -
Chp
őstag
Őszintén szólva nem tudom mi ez. Egy elhagyatott épület mögött található, 2009-ben bukkantunk rá kollégámmal - imádjuk az ilyen helyeket - és megláttunk egy bejáratot a hegybe. Bent régi mappák német írással, kondenzátorok, bontatlan 70-es évekbeli fotópapírok, tervrajzok, törött zászlóallj meg hasonlók vannak, szerintünk valami légópince lehetett, bár ki tudja mi volt ott régen. Szabad időmben filmforgatással foglalkozTAM, csak egy ideje pause van.
(#2958) Winne Nagyapám szerint az ózdi kohászathoz tartozott régen!
-
CHAKITO
csendes tag
Szia! Nagyon jók a képek, köszi szépen! Ennek az STL-V2-nek szuper jó fénye van, nagyon tetszik. Ha kicsit lejjebb megy a dollár árfolyama, lehet, hogy én is beruházok majd egyre, csak legyen még akkor... Ha minden igaz, hamarosan meglesz az SR51-em. Kíváncsi lennék milyen fényük van egymás mellett, mert ahogy elnézem, az STL-V2 egyáltalán nem tűnik gyengébbnek, sőt... Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ez a Manafontos, 5 módos, 54.70$-os verzió? Mert ahogy elnézem, van ezen a néven: Sky Ray STL-V2 Cree XML T6 1000-Lumen 3-Mode Led Flashlight, de fut Fandyfire STL-V2 néven is egy lámpa...Szóval nem egyértelmű, nem tudom, mi szükség volt arra, hogy több lámpának ugyanaz a típusjelzése legyen!?
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Legtágabb blende vagyis a fényképezőtől függ. Nálam F2.8, nálad is gondolom.
Ha az össz fényerőre, fényáramra vagy kíváncsi azt "lumen"-nek hívják. Ez attól függ leginkább mennyi árammal van meghajtva a 3db xm-l led. Ezt multiméterrel sacc/kb meg tudod mérni. De rengeteg leírás van ezekről a lámpákról, úgyhogy ha minden rendben a lámpával, akkor olyan 1500-1600 valós "OTF" lument tud. Ez nem kevés.
A lux az a megvilágítás erősségét mutatja, ez adja meg, hogy milyen messzire világít a lámpa.
De itt van normálisan leírva: http://hu.wikipedia.org/wiki/FotometriaA te lámpád nagyon nagy fényerejű, viszont a lux értéke az közepes olyan 15-20000 lux körüli. A haverod lámpája csak közepes fényerejű (kb 800lumen), de távolabbra fog világítani, mert 50000 lux-ot tud a nagyobb reflektor miatt.
Az enyém az épített.
-
korn
aktív tag
A záridő kicsit sok, persze így erősebbnek tűnik.
Általánosságban 1 sec + iso 200 legtágabb bledével így kb a valóságot adja vissza. Persze a fényképezőtől is függ.viszonyításképp ez egy kicsit erősebb lámpa (kb 1/4-ed résszel), mint a 3x xm-l-es gyári lámpák
és ez 1sec iso200ha igen nagy távolságra kell világítani, akkor szoktam egy kicsit emelni a záridőn, ez 360-370 méter távolság, és 2sec iso200, és kép kivágás, hogy lehessen valamit látni a templomból
ez a 3 lencsés xr-e 150000lux körül[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Akkor ez hivatalosan is a Trabi 601 és az Enzo Ferrari csatája volt?
Szép erősen világít nagyon, nem fogtál mellé vele az biztos.
Az én akksijaimból az egyik töltött volt, egyből zöld volt a led, a másik meg kb 5 percet töltött és zöld lett.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest