Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz FBLLMAG #76513 üzenetére
+@ #76514 z123456z : Ez a kérdés már nem fejlámpa, lehet kézben, csak ne legyen túl nagy/nehéz, de cserébe legyen bika.
@ #76518 Cyborg : köszi a felajánlást, kitalálom mi legyen ezzel, aztán, ha ezt el lehet adni, lehet váltanék egy olyanra, akkor rádírok mindenképpen. Még megyek vele pár estét, aztán meglátom mi legyen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz z123456z #76509 üzenetére
Ez az, aha. Nem mondanám rossznak, de hozzá nem értőként a lumenből indultam ki és a másik lámpám, amit írtam az sok év után is bika és messzire is nagyon jó.
Apropó van nem drágán hasonlóan erős, csak nem szúró, inkább terítő lámpa?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap este használtam először az ACEBEAM H16 Super 6500K 1000LM-t a vaksötét kutyasétáltatáshoz.
Elsőre csalódás, gyenge, vittem magammal egy FandyFire C8 LED Handheld Torch, XM-L2 1000 Lumens lámpát is, ami megvan régóta, na az elvileg ugyanazzal a lumennel bevilágítja a domboldalt, míg az új fejlámpa kb 30 méterig jó.
Ennyit tud egy ilyen?
Bocs a képminőségért.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz FBLLMAG #76153 üzenetére
A pánt szélesebb, ami a homlokom van. 😁 Abból az 1000 lumenes változat, a nem a highcri.  A vadak miatt csak azért mert a kettyos kutyák lehet üldözőbe veszik és nem tudom olyankor hallgatnak e a szóra, menhelyrol befogadott felnőtt kutyák. Ha látod a vadat inkább visszaakasztom őket. A :)
#76153 Köszi megnézem azokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Szűkítettem kettőre a fejlámpák körét, a kettő közül az ACEBEAM fejpántja zavaró lehet már amiért szélesebb? A másik könnyebb változat tényleg könnyű és vékony is, csak fele fényereje van kb, sötétben kutyasétáltatáshoz nem lenne baj, ha messzebb is látok, mert elengedem a kutyákat és sok a vad errefelé.
-
Winne
nagyúr
válasz Digitalpimp #75896 üzenetére
Nem szoktam innen rendelni, így nincs gondolom coinom.
Köszi az ajánlást.
-
Winne
nagyúr
válasz Digitalpimp #75888 üzenetére
Nálam így hozza: HUF11,989.50HUF34,253.0065% off
Akksim van egy fölös, anélkül uez lehet olcsóbban? Elsőre nem találtam.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok mondani valami olyan mobil világítást, ami tud napelemmel töltődni és a napelemes részét kábelen is ki lehet lógatni egy ablakon mondjuk? 😬😬😬😬
-
Winne
nagyúr
Ha már látom miről van szó, olcsó 10k körüli jó fejlámpa, ami 18650-el megy lenne valami?
-
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Rég nem töltöttem a zseblámpáimban az akksit, most megtaláltam a töltőt, feltettem, egyet pukkant és vége.
TrustFire TR18650 250mAh 3.7V az akksi.
Tudtok ajánlani egy töltőt hozzá légyszi?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok nekem ajánlani légyszi vmi olcsó de jó fényű, könnyen fel és lepattintható lámpapárt bicajra?
Köszi
-
Winne
nagyúr
Köszi szépen az infókat!
-
Winne
nagyúr
válasz WestBam #52350 üzenetére
Külföldről maximum aliexpressről rendelném, ha ott nem kapható akkor itthon szeretném. Alakra ami itt összefoglalóban volt írva Convoy C8 az ami tetszett, ez remélem elég jól mutatja mi az elképzelésem. Távolság Az elég változatos, kell közelre és távolra is, és kültérre meg beltérre is. Kültérre túrázáshoz kell, tehát azért szeretném ha viszonylag erős fénye lenne, és nagy szögben világítana.
Ami nagyon fontos, kábelesen tölthető legyen. Semmiképp se akarok "elemekkel játszani", és semmiképp se külön töltős legyen.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy ajánlást szeretnék kérni. Amik az elképzelések: max 10e pénz, nem kell csicsa, világítson erősen, állítható fényerővel, kábelesen tölthető legyen. Az akksi ha az árban van az külön jó.
Hobbi célokra kell.
Köszi
-
Winne
nagyúr
válasz Auratech #22622 üzenetére
Köszi szépen!
Jó megoldásnak tűnik ez a kettő, az ára sem veszélyes a nálunk biciklis boltban kapható akármilyen biciklis lámpához képest. Lehet venni amúgy hozzá való tartót is, vagy akkor már érdemes olyan csomagot venni, ami tartalmazza azt alapból?
Ami még felmerült bennem, hogy hogyan tudom egy hirdetésből kiszűrni, hogy az vajon gagyi, jóval a névleges alatt teljesítő darab lesz, vagy valós értékek vannak rajta? Alit és társait el is kell felejteni?
-
Winne
nagyúr
Köszi szépen, átnézem őket.
@(#22614) -westbam-: ennél valami erősebb azért, ami szórja inkább a fényt a bicajon?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Vertigo18 #22611 üzenetére
Igazából nem is kell annyi, már az is sok, ha a felét tudja, főleg ennyiért.
Mit ajánlasz akkor ami kis méretű és cserébe olcsó és jól világít?
Az se hátrány, ha bicajra fel lehet tenni és a már említett akksival elmegy.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Ezek a lámpák mennyire lehetnek jók? [link] és [link]
Tetszik, hogy ilyen pici és mellette bika.
Van itthon két másik lámpám, amikhez vettem anno akksit is töltővel, azt hiszem 18650, vagy valami ilyesmi a neve. Annak a töltőjével nem lehet ezt tölteni, ugye?
-
Winne
nagyúr
válasz Magnat #10350 üzenetére
Megérkezett a lámpa, először fura volt, hogy nincs rajta semmilyen felirat, aztán megnéztem, hogy csak a hirdetésben szereplő képek a félrevezetőek, de oda van írva, hogy nincs logó, tuti valami copy, de működik végülis. A két lámpám közül melyiknek kellene erősebben/messzebbre világítania papírforma szerint?
A másik egy FandyFire C8.
-
Winne
nagyúr
Köszi.
Gondolkodtam, hogy a kocsiba azt kellett volna az 501 helyett, de egyelőre tárgytalan így, most az kerül oda. Volt egy plusz 18650-em, meg az új teló miatt a C8-at a szobában használom sokat, ezért rendeltem az 501-et, de jó ára is volt.
-
Winne
nagyúr
válasz Magnat #10356 üzenetére
Köszi, akkor szerintem este rendelem is, még anno is ezt ajánlotta valaki, amikor az elsőt vettem, most akkor jut is rá.
Ezt a paypalos dolgot nem tudtam, ez hogy működik? Nekem nem bankkártya van mögötte, hanem internetkártya, tehát a paypalon nem látszik sose pénz, csak húzza a kártyán keresztül. Nem tudom ez nálad is így van-e.
-
Winne
nagyúr
válasz Magnat #10350 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy ránéztél. Erről az oldalról még nem rendeltem, paypalom van, ha ti már rendeltetek innen és megbízható, akkor lehet bepróbálom este. Nem magyar netről vagyok most, nem látom, hogy ingyenpostás-e, ezt még megköszönném, ha ránéznétek nekem.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van egy felesleges 18650-es akksim, ezért arra gondoltam, hogy szeretnék hozzá egy zseblámpát, amiben segítséget kérnék.
Néhány dolognak feleljen meg:
- olcsó legyen
- Dealextreme-ről legyen
- erősen világítson, de inkább szórja a fényt, mint inkább egy pontba tolja.Egy Fandyfire C8-asom van most, ehhez képest is valami kisebbre gondoltam.
Köszi a segítséget!
-
Winne
nagyúr
Urak bicajra valami bitang kis lámpát tudtok ajánlani, ami nagyon szórja a fényt és erős? 18650-es akksim maradt egy a szettből, tehát azzal kellene mennie. Lehetőség szerint DX-ről.
-
Winne
nagyúr
Ti aztán elhivatottak vagytok!
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Urak ezzel mit tudok csinálni? Amit mellette rendeltem gyk együtt vele az már rég megjött. RA151836489CN
-
Winne
nagyúr
Akkor ez hivatalosan is a Trabi 601 és az Enzo Ferrari csatája volt?
Szép erősen világít nagyon, nem fogtál mellé vele az biztos.
Az én akksijaimból az egyik töltött volt, egyből zöld volt a led, a másik meg kb 5 percet töltött és zöld lett.
-
Winne
nagyúr
Na megjött végre a lámpám nekem is. Első tapasztalatok: szépen össze van rakva, kicsit karcos, de szerencsére nem az "üveg", kezes, elég erősen világít a nagy fokozaton még most is nappali fénynél, viszont sípol eléggé.
FandyFire C8.
-
Winne
nagyúr
válasz macikos #2721 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor dugjam fel rá mielőtt beleteszem a lámpába.
12 órás töltést itt is tartsak, vagy csak feltöltve "érzi" magát a töltő által, akkor úgyis kikapcsol?
Ezek az akksik tartják állásukban a töltöttséget, mint pl az Eneloop akksik?
-
Winne
nagyúr
Urak megjött ma végre az akksi, de a lámpa még mindig nem, holott ugyanakkor küldték. Na a lényeg, kell ezeket az akksikat elsőre tölteni, vagy előbb pattintsam majd bele és használjam amíg tart a kraft?
-
Winne
nagyúr
Uraim, off lesz, de ti képben vagytok a külföldi rendelős oldalakkal, én bármennyire is keresek, nem találok nem csak, hogy nekem valót, de semilyen sem.
Amit keresek, az egy 10 méteres optikai kábel, de valami jobbféle ilyen 3e ft környékén ingyenpostás oldalról.
-
Winne
nagyúr
Változó, főleg oldala válogatja, de itt egy példa:
Date Place * Item information More information
2011.09.02 12:52 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted2011.09.04 10:52 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.09.07 00:46 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2011.09.07 00:53 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2011.09.08 09:48 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2011.09.13 12:00 Szombathely Kézbesítési Pont Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
-
Winne
nagyúr
válasz duffbeer #2645 üzenetére
Ez már nagyon kemény, egy dolgot furcsállok csak kicsit benne, az pedig a 100 óra gyári érték szerint, ami nekem azért furcsa, mert egy jóval kisebb egy ledes lámpára is ráírják ugyanezzel az akksival, de én nem értek hozzá.
Ha lesz sok pénzem és házam, akkor tuti beújítok egyet a ház körüli feladatokra.
-
Winne
nagyúr
Ezeknél a védett Trustfire akksiknál számít az, hogy le van-e merülve, amikor rádugja az ember a töltőre, vagy nem károsodik attól, ha rá van dugva fél töltöttségnél?
-
Winne
nagyúr
No offense: 24 darab Mátyás király egy ilyen, de jól gondolom, hogy ez ár/érték arányban nem jó? Amiket itt felvonultattatok már korábban a topicban többet tudnak kevesebb, mint fele ennyiért. Miért mérik ennyire magasan a Led Lensert?
-
Winne
nagyúr
Nekem hasznos lenne ez a fajta állítási lehetőség, többnyire nem egy pontba világítanék vele, inkább szórva a fényt. Egyelőre tárgytalan akkor, mert levették a palettáról, az ára és a fókuszálhatósága miatt gondoltam rá, de még a másik sem jött meg...
-
Winne
nagyúr
Az a focus nagyon tetszik, lehet, hogy én is rendelek egyet, ha elfogadja a kártyámat.
Szerk.: már nem rendelek...
"Oh no! Looks like the product you are looking for is no longer available."
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Konkrétan ha erről a töltőről beszélünk, akkor kb mennyi időt kell hagyni töltőn az akksikat? Lehet-e külön tölteni az egyiket, vagy csak együtt?
-
Winne
nagyúr
Nem apróztad el. Majd kíváncsi vagyok, hogy mik a tapasztalatok, majd írj róla egy szösszenetet.
Nekem amit linkeltetek töltőt még mindig nem került vissza a listára, remélem azért hamarosan újra kapható. Helyette olyan árban nincs alternatíva, ami szintén jó ár/érték arányú? 10 dodó alatti volt, ez: [link]
-
Winne
nagyúr
válasz macikos #2391 üzenetére
Erről jut eszembe, korábban írtátok, hogy lehet kérni tracking kódot, hogy ne keveredjen el a cucc, és ezzel nem is foglalkoztam, de automatikusan kaptam ilyet és az egyik terméknél már Shipped van.
Ha esetleg elkeveredne a cucc, a kkor ezalapján lehetne reklamálni, vagy akkor bukó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest