Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz BrandonXXV #7695 üzenetére
Vajon ez az akksis flex mennyire lehet jó és használható a performance szériából?
Ezek a performance cuccok az akkus csavarozóból kiindulva abszolút ipari kategóriásak, árban is azt közelítve. Viszont a csavarozó-fúrót leszámítva én inkább rétegcuccnak tekinteném őket.
Hobbi szinten azért húzós a 40k azért a flexért, pláne, hogy a 4Ah-ás akuval 10-15 percig megy folyamatosan azaz lehet helyből második akkut venni hozzá ha biztosra akar vele menni az ember (azaz ~50k).
Egyébként ami dicséretes, hogy az akkus cuccként hozza a normálisabb 125mm-t és nem 115-ös mint a gyengébb akkus flexek.Ami nem tetszik a mostani csavarozóban az a nagy dobozza, amit hiába nagy mégsem lehet normálisan kihasználni.
Bal fölül talán biteknek vagy fúrószárnak van helye, tőle 1 picit jobbra a nagyobb akkunak (ami elég nehézzé teszi és kiegyensúlyozatlanná teszi a gépet,. viszont a kisebbik akku meg lötyög benne) középen meg van 1 hely a kisebb akkunak, viszont ahhoz, hogy így be lehessen csukni a táskát ki kell törni a kézikönyv rekeszét mert különben nem lehet bezárni.
Ezt a kézikönyv rekesz mániát már ipari cuccoknál is láttam, ott sem értettem, lehet valami idióta EU-s előírás amivel a gyártó áttolja felelősséget a felhasználóra, hogy ott volt a kézikönyv, miért nem olvastad el.
Ennek ellenére vsz. ez a cucc megéri az árát, még hobbi szintre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea utespelare asztal 160x80 íróasztal
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest