Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csehe02
csendes tag
válasz baluka26 #28358 üzenetére
ma jött a levél, amiben hivatalosan elismerik. hogy elveszett.( november közepén adtam el az egyiket, október közepén pedig a másikat)
tracking annyit mutat, hogy elvileg elhagyta Magyarországot, USA-ba nem érkezett meg.
illetve még azt rendszeresen tapasztaltam, hogy simán összekeverik United Kingdom-ot United States-sel. Itt is az egyik csomagnál UK-s árat kellett fizetnem csak, annak ellenére hogy európán kívüli papírt töltöttem ki és United States-t írtam mindenhova (és ez egy megyeszékhely elég nagy postáján volt)lehet, hogy nem ártana szólnom a postának kérdezzék már meg az angol postát is hátha ott dekkol valahol a 2 csomagom?
-
csehe02
csendes tag
Sziasztok!
segítettem eladni ismerősöknek Ebay-en pár kerékpárt.kerékpár szállító karton dobozban lettek feladva, csomagként külön-külön. 2 bringa most már hivatalosan is elveszett. a 60 nap már rég lejárt.
van valakinek tapasztalata, hogy milyen kártérítésre lehet számítani, ha Usa-ba küldött csomagomat (alapból tracking numberrel van) elvesztette a magyar posta?
értéknyilvánítás nem volt
az üzletszabályzatban ezt találtam:"A Posta felelőssége nem terjed ki a közvetett kár vagy az elma-radt haszon összegére.
5.2.2.2. A nemzetközi postacsomagokra vállalt felelősség mértéke
b) Értéknyilvánítás nélkül feladott nemzetközi postacsomag, meg-semmisülése, teljes vagy részleges elveszése, illetve sérülése esetén a kártérítés összege a hiány, vagy a sérülés mértékével arányos, de legfeljebb a 40 DTS (SDR) és a kilogrammonként 4,50 DTS (SDR) díj együttes figyelembevételével kiszámított összeg." 1DTS= 350ft, tehát ez a kártérítés bakfitty.mi a helyzet a közvetlen kárral?
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest