Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buildi

újonc

válasz V/ #74120 üzenetére

Valóban így van, ahogy írod pl. amikor 3 hete -a régi raiff-os bankkártyámmal- is vásároltam, ez történt. Pont emiatt is egy kicsit még tamáskodnék:-) mivel most az ebay-en kiírt ft összeg került zárolásra és elszámolásra is, (06.29-én vásároltam, a bank 07.03-án ugyanezt az összeget vonta le) Sőt legutóbb az történt, hogy 3 eladótól vásároltam (ugyanígy bankkártyával, ezzel a bankkártyával az ebay-en) és az egyik eladótól duplán látszott ugyanaz az összeg a gránitos netbankomban a vásárlás után. Az eladónál rákérdezve, kiderült, hogy ő egyszer kapta meg (dollárban), ezután felhívtam a bankot,az ügyintéző azt mondta, hogy vásárláskor a paypal hibaüzenetet küldött (paypal vmit bénázott, hiba volt, a csatolt képen ez az 1448 ft-os tétel, amivel gond volt). Emiatt a második 1448 ft továbbra is zárolt volt és a hívásom után a bank jóvá is írta a számlámon. Továbbá a képen az látszódik, hogy a jogosult nevénél a Paypal szerepel. Az eladó is azt írta, hogy hiába nem paypal-lal fizetek, hanem bankkártyával, a tranzakció a paypalon keresztül megy ("As eBay and Paypal are systematically related, All the fund transaction is made through Paypal") és a nekem megküldött képen, ahol látszódott, h az eladó egyszer kapta meg a pénzt, szintén paypal-os felületről volt csinálva a screenshot (ha gondolod azt is el tudom küldeni). Szóval én továbbra is kötöm az ebet a karóhoz, hogy a bankkártyás fizetésnek is van köze a paypal-hoz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák