Hirdetés
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Kérdés mindenki felé!!
Nos. Ti mit tennétek?Adott egy 4 foglalatos alap (k8qw) + 4 processzorral + a hűtők.
Az adott terméket szeptember 25-29 között eladtam Hollandiába egy csókának.
Tegnap jött egy üzenet, hogy nem bootol és az egyik procinak nincs meg a lába.
Ez azért már kicsit sok, nem?A termék természetesen tökéletesen működött, ezt teszteredményekkel és képekkel is alá tudom támasztani.
Azóta az ebayes felhasználó nevem nincs meg, számlaszám még meg van, de nincs rajta összeg.
Kérdés: az ebay vagy a srác csinálhat valamit? Szankció? Gondolom a pénzt nem veheti csak úgy vissza az ebay? Én igazából nem akarok nagyon ezzel foglalkozni, mert ki tudja, hogy mit csinált vele a megérkezéstől számított több mint 2 hónap alatt.
Az ebay felé szerintem nagyon reklamációval nem élhet, hogy megsérült a termék postázás közben.Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- APC Smart-UPS 1400 (SU1400INET) szinuszos szünetmentes tápegység
- GAMER PC GTX1660 Ti 6GB OC AMD Ryzen 5 2600 Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator
- GIGABYTE RTX 2060 6GB OC Pro White
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest