Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atleticofan
tag
Sziasztok!
Olyan furcsasággal fordulnék hozzátok. Hogy megvolt a paypal regisztráció megkapta,beírtam a 4jegyű kódot de a pénz nincs rajta. Vagyis balance résznél nem látom,History-ba nem látom sehol. Mi lehet a gond? Most nem az a 400ft de azért érdekes mert forum olvasása alatt ilyennel nem találkoztam át eléggé átolvastam 1.2ezer hozzászolást mielőtt belekezdtem ebben a paypal-ebay dologban
-
randras
veterán
Royal Mail Airmail (Small Packets)-hez jár tracking alapból szerintetek?
-
Melack
veterán
Ehhez páromat is meg kell győznöm, de igyekezni fogok. Én tervezem, hogy lesz ilyen, aztán a többi alakul.
Most jött egy csomag, de levélnek van jelezve, de nem tudom, mi lehet az,mert a feladó neve sem rémlik rajta: Mr. Chow Ka Kit
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bul07
nagyúr
válasz Melack #21991 üzenetére
logout-ra egy írást majd tehetnél fel róla, anyaghasználat, teljesítmény, első tapasztalatok, és persze sok képpel(már a csomagbontás lépéseitől)
Ez persze igaz mindenkire aki tabletet rendel , nem kis segítség lenne azoknak akik csak terveznek venni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Winner_hun
titán
Közelítettem a 100-hoz a múlt héten, már "csak" 74
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
őstag
Na ma ket csomagom is megerkezett.
Az egyik, ingyenes standard international shippingel 1 he't alatt. Ami szerintem eleg jo Hong Kong-bol. (18.-an adta fel.)A masik viszont 8-an lett feladva, es most erkezett meg, de ez is teljesen elfogadhato szallitasi ido. Szinten Hong Kong-bol, 2$-os standard international shipping-el.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Vedro
tag
Sztem szerencse, én rendeltem egy Nexus One-t (ára olyan 40 párezer forint) giftnek adta illetve alacsonyabb összeget írt rá és átcsusszant a vámon.
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
akyyy
senior tag
üdv
nekem az lenne a kérdésem, hogy ha a rendelt árura kérek gift-et, illetve hogy kevesebb árat irjon oda, meg a számlára is, de a vámnál felbontják és azt mondják hogy ez biza drágább, megbüntethetnek-e érte? vagy etttől nem kell tartanom?
egy kb 200-300 dolcsis kamerához való adaptert rendelnék, de házi készitésü, szal honnan tudják a vámnál hogy nem csak egy 10000 ftos szutyok és nem 50ezer? -
TESCO-Zsömle
félisten
Nah, jól beleléptem...
Vettem ebay-en egy Corsair H100-ast, és úgy néz ki valami géz van a csomaggal. Leírom ide, hogy a nyomkövetés szerint milyen útvonalat járt ve eddig a cucc, mely városokat érintette.
Bréma->Feucht->Saulheim>Feucht->Saulheim>Feucht->Saulheim.
Eddig ennyit utazott, de ha jól sejtem, estére Feucht-ban lesz... Legkésőbb tegnap kellett volna megkapnom a csomagot, ezek meg labdáznak vele... Ráadásul minden alkalommal ugyanazt a procedúrát hajtják végre az adott városokban, úgyhogy nem értem... Egyrészt, hogy minek küldik vissza, másrészt, hogy ez senkinek sem tűnik fel...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Vedro
tag
2012.07.17 13:58 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.07.19 15:55 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.07.23 08:38 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.07.23 08:43 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.07.23 11:42 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Ez effektíve azt jelenti, hogy megúsztam a vámot, és elméletileg jön pár napon belül a csomag?
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Drbonci
aktív tag
Van egy 60 ezres csomagom usb kábelek vannak benne , mennyi vámot kell rá kb fizetnem ?
S:S -
őstag
Udv!
Ma nezegettem Ebay-en EZT az itemet. Belinkeltem masnak, irta, hogy nala azt irja 1$ a shipping, mig nalam azt irta FREE. Aztan mondta, hogy valtott egy masik orszagra, aztan vissza, es neki is FREE lett, rendelt is egyet.
Most viszont nekem lett FREE helyett 1$.
Ez most bug vagy mi?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
maláj
addikt
11-én feladva, 24.-én megérkezve a motyó Hong Kong-ból
nemrossz -
Melack
veterán
válasz atleticofan #21965 üzenetére
Zárolt összegből az ügyfélszolgálat tudja kiolvasni a kódot, ők már látják. Ha nem akarod őket felhívni, akkor még vársz egy kicsit.
-
atleticofan
tag
Sziasztok!
Mint leendő ebayes írok hozzátok. Megvolt a reg ebay-re megvolt a reg paypalra még péntek este. A 400ft-os kód ugye zárolás után jelenik meg 2-3nap után. OTP netbankban néztem még aznap akkor nem láttam sehol. Ma ezt látom: Zárolások összesen 634 HUF, ELŐJEGYZETT TRANZAKCIÓ ebből kettőt. ugye a 400ft és a 1USD. De a kód sehol. Várni kell még? vagy hogyan tudom előhozni? közleményt nem találtam azon a részen.
Üdv:atleticofan
-
bahni1990
csendes tag
ebayen én is látom, akkor várok pár napot, köszi a segítséget
-
bahni1990
csendes tag
refund pontosan hogy zajlik ebayen a kifizetett terknél mutatja hogy refundolva lett a kifizetett termék, paypal azt írja hogy elküldte a számlámra de ott még nem látom. Iyenkor több nap is lehet az átfutási idő mire konkrétan megérkezik? Please valaki világosítson fel
-
Melack
veterán
Én sem az eBay árakra gondoltam, hanem a hazaiakra. eBay kapcsán csak az segít, ha erősödik a forint, mert akkor olcsóbbak a dolgok
Én se tudok félévente újabbat berendelni, mert nem tellik rá. Párom gépe kapcsán kíváncsi leszek arra, hogy meddig bírja, hogy reagál dolgokra. Ha beválik, akkor olyat rendelek én is - ha nem, akkor vmi másikat.(#21958) TheWich: egyelőre semmi tapasztalat. Gondolom mennek egy bizonyos ideig, amíg bírja az összeszerelése. 3-10 $ között mozog az áruk, annyiért már tűrhető. Itthon még mindig haszonnal - nem naggyal - lehet túladni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TheWich #21958 üzenetére
Ez csak egyedi eset volt , bár nekem már volt hogy Angliából is 29 napra jött meg
De átlagban Kínából 25 napra érkezik meg hozzám falura
Hétvégét nem igen számolgatom a reptéren nincs olyan , a küldemények akkor is úton vannak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TheWich
tag
Akkor 57-10=47 nap a feladástól? két napos hétvégékkel számolva is az közel 7 hét (7x7=49nap)
Ha azt kivárom és utána rendelek akkor kb. karácsony lesz mire lesz valamim, addig átolvasom az összes tabletes leírást neten és memorizálom az összes specifikációt ...
Tényleg tabletekhez kapható tokok billentyűzettel, usb csatlakozóval azokról mi a hír, tapasztalat, javaslat? -
bul07
nagyúr
válasz Melack #21956 üzenetére
Ahogy olvastam a legfontosabb nekem a 4.1-be hogy a teljesítménye a rendszernek ugyanazon a hardveren sokkal jobb , tehát egy gyengécske tableten jobban fut mint az elődjei
Az árak lehet hogy nem fognak lemenni, hanem ugyanazon az áron 4.1-el lehet majd kapni
Bár ahogy az idő telik csak fejlesztenek ők is , és én nem álok olyan jól hogy félévente rendeljek akár az általad említett összegben hogy egy stabilabb gépem legyen így kivárok már ha itt van a küszöbön[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Engem ilyen téren nem hat meg a dolog, annyira nem fognak lemenni az árak, hogy jobb legyen. Láttam ugyanazt a tabletet - ICOO D50 - , amit páromnak rendeltem 29.000 Ft-ért, minden nélkül. Most számoltam össze, mindennel együtt - tok, memcard - álltam meg 21.000 FT-ban, 234FT/USD árfolyam mellett.
Én nem látom egyelőre a jelentős különbséget a 4.0.3. és a 4.1 között. 2.2-es és hasonlókkal szerelt tableteket már nem vennék, az fix.
-
bul07
nagyúr
válasz Melack #21954 üzenetére
Garancia kérdése nekem is a fő gondom , ha ezeket itthon 5-7e Ft-al drágában de mondjuk egy év garanciával lehetne megvenni akkor és rááldoznám azt a többletet
Én is akarok venni de én csak azután veszek hogy elterjed a 4.1 Android , sokat várnak tőle akik értenek ehez
Android 4.1 Jelly Bean – júliustól
Google I/O élő tudósítás - ilyen lesz az Android 4.1[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Én is idegeskedtem az első csomagomnál, azóta nem.
Én is olvastam őket, igen, 50-50% az esély, hogy milyet kapsz ki. Ez úgy gondolom mindenütt benne van a pakliban, itthon persze előny, hogy a gari miatt nem kell postázni vissza Kínába - vagy nem neked
-
bul07
nagyúr
válasz TheWich #21952 üzenetére
Jó hamar akarsz csomagot kapni , én tíz napja kaptam meg egy küldeményt 57napra a feladástól(jó ez szélsőségesen hosszú idő)
Amúgy a logout-on van két Kína tabletes írás olvasgasd addig, az egyik nem igazán nyerőket ír
Cube U30GT - az olcsó kínai táblagép
Kínaiak a kapuknál: LY F2S tablet[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
válasz Melack #21951 üzenetére
Olyan csomagra nem vágyom , olyanra senki sem
4 csomagot várok erre a hétre, jó van aminek csak holnap lesz a 11. napja szállításra adástól számítva. Így a héten tényleg akarok már ebay csomagot.
Nem merek addig semmit rendelni már amíg nem látok/fogok valami biztatót. Tudom hogy minden rendelés szinte más, és az eladó is, de akkor is. Pedig láttam jó kis aukciókat is...
Időben gyorsabban jön a Tabletetek, mint sima posta, (még az is lehet megelőzi az enyémet).
-
Melack
veterán
válasz TheWich #21950 üzenetére
Az idegeskedés nem segít. Volt olyan csomagom, ami megérkezett 1 hét alatt, volt, amelyik betartotta a 25 munkanapot :/ (akarsz csomagot? Parkolj tilosba, tuti megkapod 5 percen belül.... )
Úton igen. Párom várja is nagyon. Mondjuk én is. Ha minden összejön, szeptemberben újabb ilyen rendelés, de akkor már saját részre.[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
Én ma mint kis angyal vártam a postát, de nem hozott semmit. Pedig a 11 napon túlmúlt a rendelésem a hétvégén...
-
wmarci
senior tag
válasz Melack #21946 üzenetére
3 "drágább" pólót.
Más: a június 28-án feladott csomagom még nem érkezett meg. Priority Intl. Flate Rate-tel.
Az gáz? Írtam az eladónak/boltnak, és azt mondta, hogy nagyon lassú a vámügyintézés (50$ szállítással együtt szvsz nem kell), és az utolsó csomag amit M.o-ra küldött 38 nap alatt érkezett meg a címzetthez. Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz kennyke #21945 üzenetére
Ne csak oda. Ha úgy van, írásban - is - küldd el a panaszod. Annak ugye van nyoma, meg ha 2-3 helyről összefut, talán hatása is lesz. De a postásotokat is érdemes lenne megkérdezni, hogy mi a helyzet, ő mit tud a csomagjaidról.
(#21943) wmarci: egyébként mit szeretnél berendelni ámérikából?
[ Szerkesztve ]
-
kennyke
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítségért fordulok hozzátok.
lassan 3 éve rendelgetek apróságoakt ebay-ről, eddig a csomagok nagy része rendben meg is érkezett (65 rendelés), viszont most történt valami, mert az utóbbi 3 hónapban egy csomagom se jött meg, pedig ugyanarra a címre rendelek. A meg nem érkezett rendelések között van olyan, amit korábban már rendeltem, és két hét alat megjött, de már 2 hónapja semmi.Két emberkének írtam is, és elvileg újra fel is adták, de már azóta is több mint egy hónap telet el. ha jól számolom, 4 rendelés nem jött meg, de most nem is merek rendelni többet...Ilyenkor mit lehet tenni? Hol lehet a hiba? A postán lehet érdeklődni?
-
wmarci
senior tag
USPS parcel post az milyen szállítási mód? A csóka azzal akar küldeni és 30$ számolja.
[ Szerkesztve ]
-
Tetran
csendes tag
Hali!
Mennyi esély van rá, hogy ezt a csomagot kóreából megvámolják?
Eddig EMS postával kétszer rendeltem, mind a kettőt bent fogták és kellett 27% áfát fizetnem plusz kezelési költséget. Sima levélként feladottakkal (15-25 munkanapos) soha nem volt problémám.
Gondolatok?
-
Melack
veterán
válasz proradeon #21933 üzenetére
Ebben van igazság. A telóm helyrehozása anyagköltség - 55 %-ból kijött. Most a tabletre várok nagyon - illetve párom. Ha a vámon átjön, akkor az is - 25%. Így nézve tényleg nem sok, csak utólagosan szembesülni az összegekkel fura.
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #21931 üzenetére
Én meg fogom a fejem, hogy lassan 40.000 FT-ot hagytam ott, és le(jjebb) kellene állnom a vásárlással
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz flash- #21928 üzenetére
Nincs semmi teendőd. Ha kifizetted PayPal-on keresztül a termék árát, azt azonnal látja az eladó is.
Figyelheted a vásárlásoknál a termék mellett (ahol a kék dollárjel is van), hogy megjelenik-e a doboz ikon. Ez jelenti azt, hogy az eladó postázta a cuccodat.
(előfordulhat, hogy az eladó nem jelöli ezt be és ennek ellenére feladta időben)Dőlj hátra és várj.
⭐ Stella
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy miután ti leadtátok a rendeléseteket ebayen,akkor azután szoktatok valamit írni az eladónak,vagy screenshotot küldeni,vagy egyéb infót a megrednelésről,fizetésről? -
Tomate
veterán
válasz Winner_hun #21918 üzenetére
Egyszer egy éve csináltam akkor is valami milla fölötti összeg jött ki.
Most nem állok neki még egyszer számolgatni de kösz asz infót. -
superg
senior tag
"de lehet úgy is állítani hogy a bankodtól valutába kérje le és majd a bankod vált"
Bankártyás fizetésre gondolsz?
Mert akkor nem a bank hanem a kártyatársaság vált.
Átváltja forintba és azt vonja le a forintos számláról
pl a Visa [link]
A kártya árfolyamai egyébként nem rosszak mindenképp jobbak mint a paypal
Egy hülye bankot ismerek akinél nem így működik az Unicredit[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TheWich #21923 üzenetére
ebay nem vált semmit
paypal az vált , de lehet úgy is állítani hogy a bankodtól valutába kérje le és majd a bankod vált
paypal én úgy szoktam megnézni hogy épen menyin vált hogy, Send Money fül és beírok egy egyest az összeghez majd váltogatom a valutanemet és kiírja hogy ép menyiAzért nem gyenge hogy most ép 246Ft-on vált egy dollárt
[ Szerkesztve ]
-
TheWich
tag
válasz Tomate #21913 üzenetére
Purchase history bal oldala írja az elmúlt 60 napi összegedet $-ban, ha pl. fontban vásároltál akkor azt is átváltja arra, nekem legalábbis dollárban van összegezve. Ha több mint 60 nap összege kell akkor számla és számológép
Kérdés:
Hivatalos árfolyamot hol lehet/kell nézni? Mert ebay és paypal nem azonos értéken vált. Mikor érdemes az árfolyam változás előnyeit kihasználva vásárolni. Vagy kiszámíthatatlan ez is mint az időjárás -
bzsolt99
tag
válasz jegenye77 #21921 üzenetére
Nem ö törli ö csak kezdeményezi a törlését.Utána neked ezt meg kell még erősíteni indokolni se árt mert dönthet úgy,hogy nem törli ez esetben pedig fellép az nem fizettél és akkor utána az fiókodon meglátszik hogy nem fizettél a termékért.Egy bizonyos után letiltanak.
-
jegenye77
addikt
válasz randras #21920 üzenetére
Még nem fizettem ki.
Tehát az eladónak kell írnom,hogy meggondoltam magam?
Ő fogja majd törölni az üzletet?Ha elfogadja akkor nincs más dolgom?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hali!
Tudja valaki,hogy ha licitet megnyertem de meggondoltam magam akkor eltudok állni a vásárlástól valahogyan?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
faresz5
senior tag
válasz ricshard444 #21911 üzenetére
súlyát tekintve legalább még 50dollárt kell a szállításra fizetned,de kérdezd meg az eladót szállít-e ide egyáltalán.
-
Tomate
veterán
válasz Winner_hun #21907 üzenetére
Valahol meg tudom nézni, hogy összesen mennyi zsetont költöttem ebayen? Köszi!
-
bul07
nagyúr
válasz ricshard444 #21911 üzenetére
Az eladó alapból nem szállít hozzánk így írni kellene neki hogy megoldható lenne e, és ha igen akkor menyiért
Az angol ebay oldalon többen is árulják, de egy se szállít hozzánk, így írni kelne nekik és hátha az egyikkel meg lehet egyezni
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Ennek a háznak kb mennyi lenne a végösszege mire hozzámkerülne?KB
Vannak dolgok...
-
bzsolt99
tag
válasz mhmpista #21908 üzenetére
Érdemes az eladónak szólni lehet még nem adta fel a csomagot viszont ha útnak indítja akkor nem hiszem hogy örülni fog.
Kérdés kifizetted e a terméket mert ha nem akkor egyszerűen törli a rendelést.Ha kifizetted akkor kicsit hosszabb procedúra lesz.Mert akkor csak úgy lehet hogy kérsz refundot stb.Vagyis én így csináltam. -
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok!
Mi történik ha ebayen rendeltem valamit de mégsem kell?
Simán írok hogy sry? 1 vásárlása volt az accnak szoval nemgáz ha le minuszol vagy van semleges?
Full low vagyok hozzá ,nem is drága amit rendeltem pont teszt érdekében, de rájöttem, hogy jobb dologgal is tesztelhetném. -
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #21487 üzenetére
No a 207-es 60 napos tegnap 217-re feltornázva, ma már csak 188.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz FehérHolló #21895 üzenetére
Paypal ékezetes, Ebay pedig ékezet nélküli, unconfirmed vagyok, de senki sem szól (még azok sem, akiknek feltétel a confirmed), és minden csomagom eljutott hozzám.
-
őstag
Amit linkeltél a posta vámkezelése elég macerás, küldjek a vámoláshoz bankszámlakivonatot
stb. Vajon futárcégek is ennyit szarakodnak a vámolással? Ha igen akkor esetleg érdemesebb német v osztrák címre rendelni a cuccot hogy ott vámkezeljék, abban a reményben h esetleg ott gördülékenyebb az ügyintézés?Pentaxos Zenitar 16mm-es halszem obit akarok majd rendelni az oroszoktól. Gondolkodom hogy a rugift.com ról vagy ebayről vegyem e. A rugiften is lehet paypallal fizetni, a paypalos pénzvisszatérítés árunemküldés esetén csak ebayre vonatkozik vagy bármilyen oldalra ahol paypallal lehet fizetni?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #21900 üzenetére
Akkor nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok