-
IT café
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
koncsosakos #6781 üzenetére
Ügyes voltál.
Bár a tempó nem olyan nagy, de portugált még ezzel az autóval sem olyan könnyű hiba nélkül lehozni. Lassan gyere majd a görögre, [link] , ha jól látom nem vagy még a 'B'-be becsatlakozva.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6706 üzenetére
Lenne mit. A kettőt kellene összevegyíteni. Grafikát meg 1-2 dolgot ebből is át lehetne rakni abba, de a nagy része lehetne RBR.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6687 üzenetére
Még azon gondolkodtam, hogy szétszedni 3 napra, mint a valóságban.
Minden nap elején új autó. Viszont akkor marad az eredeti szerviz és még a hardcore damage is befigyelhet.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6682 üzenetére
Erőtlen autóval is nagyon jó időket tudtál menni.
Szerintem a dobogó megvan, mert nagy előnyt autóztál ki az elején.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6672 üzenetére
Én még nem vettem észre, mert nem volt időm elindulni.
Meg kell találni az középutat. Tempósan menni, de az autót kímélni. Az se jó, ha valaki csak végiggurul, mert többet veszít, mint amit egy erőtlen autóval pár szakasz alatt összeszed.
Váltót mindenképp csináld meg, nehogy úgy járj, mint múltkor![ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
fatal`
titán
válasz
koncsosakos #6672 üzenetére
Persze a hibrid rendszer somem megy tönkre.
Dehogynem, csak nem ütközöl eleget.
Nekem ment már tönkre valamikor a szezon elején, amikor még volt időm lenyomni egy VB távot (bár azt hiszem a közepén kiszálltam, mert a rozzant autóval nem maradt időm befejezni és utolsó nap volt talán).
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6495 üzenetére
Nagyon nehéz ez a helyszín is. Aki itt gyorsan megy, annak biztos becsúszik 1-2 hiba. Annyiból jobb, hogy itt nehezebb a TD-t összehozni, mint a görögön.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #6433 üzenetére
Gratulálok!
Belepörgettem, végig nézni nem volt kedvem.06-3o/9759I39
-
snecy20
nagyúr
válasz
koncsosakos #6293 üzenetére
Hát nem volt messze így sem, nagyon közeliek voltak a szektoridők is. Amiket eddig láttunk tőled, az S3-at, ami majd a '17-'21 WRC lesz, valószínű simán viszed majd (vagy akár Gomez). Az S4, ami Group B, az meg nagy lutri lesz. Móka, csak kacagás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Gomez86
őstag
válasz
koncsosakos #5999 üzenetére
úúú nagyon sajnálom!
Nekem az első VB helyszínünkön Monte Carlon volt ez ha jól emlékszem egyik utolsó szakaszon... Jól felhúzott, még panaszkodtam is itt hogy nem volt semmi jele előtte (kidobott fokozatok, recsegő váltó, ilyesmi).
Ma délután össszeszedem magam és lenyomom én is a Görögöt legalább mert itt lebeg fölöttem mint valami gombóc amit le kellene nyelni...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
snecy20
nagyúr
válasz
A fő felsorolásomból még ki is maradt pont ez, hogy a játékban az alkatrészek elhasználódása úgy lett megcsinálva, mintha egy 4 éves óvodásra lett volna rábízva.
Nem ám az van, hogy elvesztünk esetleg 1-2 fokozatot, ha döglődik a váltó...Amúgy hogyhogy ilyen Minecraft edition-ös grafikán nyomod? A PC nem bír többet, vagy inkább a terep és akadályok jobb láthatósága miatt veszed le low-ra?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
Sajnálom, hogy így alakult. Nagyon jól mentél a verseny nagy részében. A tempód biztos megvan még a futamgyőzelemhez is, csak egy kicsit vissza kell venni és beosztani az autót.
Én az első szakasz után szépen visszavettem. Az elsőből tudtam, hogy mennyi kell a mezőny elejéhez és abból egy kicsit visszavettem. A legtöbb versenyen nem kell ennyire, mert több hibát engednek a szakaszok, de itt elég 80-90%-on menni. Mondjuk akkor meg lehet úgy járhatsz, mint én, hogy elbambulsz a hosszabb szakaszokon, ha már elég fáradt vagy.
A következő majd jobban sikerül.
Neked is jár a gratuláció. Nagyon sok szakaszt megnyertél.06-3o/9759I39
-
jlaci74
aktív tag
válasz
Cél előtt 50m-re váltóhiba miatt TD ? Aztaqrva...
Tanulságos... -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #5846 üzenetére
Sajnálom, pedig ügyesen mentél. Ettől függetlenül még lehet jó eredmény.
RBR-ben igazából mindegyik online versenyen indulok, ami szimpatikus. Alulról szoktam felfelé menni, mert azok járnak le előbb és azokon mentek általában a legtöbben.06-3o/9759I39
-
snecy20
nagyúr
válasz
Kár érte, mert ügyesen mentél végig.
Amúgy meg kell védjelek, ennyitől a valóságban még szinte biztos hogy nem állna fejre az autó...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Bandit21
addikt
válasz
Gyere át a B VB -re!
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #5721 üzenetére
Szia!
Gratulálok! Nagyon jól mentél. Lehet, hogy ezt a futamot meg is nyerted.
Az első szakaszon vizes gumival mentél? Sokan mentünk ki az elsőre szárazzal és ezért is vannak akkora különbségek az 1. és a 2. szakaszon.06-3o/9759I39
-
jlaci74
aktív tag
válasz
koncsosakos #5490 üzenetére
Nem lehet rögtön nyerni... ,
tessék beállni a sorba, vagyunk előtted még páran ... -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #5490 üzenetére
Szia!
Örülünk, hogy csatlakoztál. A legtöbb szakaszon nagyon jó időt mentél.Így tovább! Sok sikert a továbbiakban!
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest