-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
az egyenetlenség nekem beleférős kompromisszum, nem akartam sokat költeni rá, mert számítottam a hideg fényes problémára. azzal meg még kísérletezek
(#4971) grosy és (#4973) ZooLee: valószínűleg ezekbe a kérdésekbe már egyéni preferenciák és alkati adottságok is beleszólnak. nekem elég egyértelműen a következő a preferenciasorrenden:
1. ambiens fény
2. meleg lokális fény (ie. csiptetős lámpa)
3-4. hideg lokális fény és hideg közvetlen megvilágítás (hideg csiptetősöm nincs, de vszleg valamivel jobb lenne, mint a közvetlen)
5. LCDnagy kérdés, hogy ha lenne meleg fényű közvetlen megvilágítás, akkor az hová lyukadna ki. asszem arra még kell egy kicsit várni
(#4972) koncsik: ülve olvasáshoz jó a felső LED, mert ott az olvasó felső kávája van a legközelebb a szemedhez, és az zavarna, ha alulról világítana. fekvésben többféle variáció is van, de jellemzően az alsó káva van közelebb.
nekem a kindle az epub hiánya miatt, ha nem is kizárt, de valószínűtlen. tudom, hogy calibre, én is azt használom, viszont a telefonon is epub megy (aldiko), és nem feltétlen akarok egy párhuzamos mobi fát is karbantartani. persze van az a pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest