Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
válasz Gargouille #19748 üzenetére
Vannak igényeid...
Pár gondolat:
A 6"-os képernyőméretnek szerintem nem lehet köze a szemedhez (szemüveges vagyok én is), mivel az Ebook formátumoknak éppen az a lényege, hogy a betűk mérete változtatható.
A készülék mérete ellenben a kezelhetőséggel szoros kapcsolatban van, egy nagyobb kijelzőset már (lehet hogy) kényelmetlen lesz tartani. Ezek elsősorban akkor kerülnek elő, amikor PDF vagy Comics könyveket akar nézni az ember.
Furcsa, hogy a Háttérvilágítást kizáró oknak írod. Láttál már élőben egy modern háttér világításos készüléket?
Ha nem, próbálj a vásárlás előtt egy ilyet megnézni.
A WiFi és a felhős megoldások mindig kikapcsolhatóak. Nem hinném hogy létezik olyan, amiben nem.
Sok sikert, ne kapkodd el a vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest