Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Nagyon szeretem a kütyüt, nem szívesen vinném szervizbe. Amilyen szerencsém van (erre nagyon háklis vagyok) valamilyen esztétikai sérüléssel kapnám vissza. Persze ez nem törvény szerű, csak én vagyok picit paranoid Lehet, hogy tényleg megejtek egy levélváltást a gyártóval, nem hülyeség.
(#17410) Jarod1
Az én esetemben viszont működik a "probléma megoldása" az automatikus kikapcsolással. Pontosat nem tudok írni, de hónapokban mérhető a teljes lemerülés kikapcsolva. Kb. másfél óra olvasással, úgy hogy a világítás is be van kapcsolva 1 százalékot merül.#17408) LittleBiG007
Zsiványok ezek mind
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest