Hirdetés
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
robotkutya #1928 üzenetére
Üdv!
Hát igen, ilyen ez sajnos... Én is mikor először reptettem tágasabb helyen, kicsit feljebb vittem mint kellett volna, belekapott a szél, és kivitte hatótávolságon kívülre, és onnan már nem volt visszaút - kerékpárra pattantam, és 3 utcával arrébb egy földúton találtam meg ahogy fejjel lefele villogott... Azóta nem tévesztem szem elöl, és ahogy látom, hogy a széllel küzdve kicsit meginog, egyből hozom lejebb.1.: Lehet kapni, bár ahogy nézem a transzmitteres még olcsóbb...
2.: Ezt csak a saját igényed, és pénztárcád szabja meg. Esetleg ha belefér egy Cheerson CX-20, akkor megéri feljebb menned - bár ezzel hamarabb kapsz vérszemet lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest