Hirdetés
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
koko 959 #55825 üzenetére
Vagy a távban merült le az elemszett, vagy az van, hogy a gyári töltőd egy halom szar. Nekem átlag 3-ból egy szar volt és hiába hitted azt, hogy feltöltötte 4 óra alatt, mégsem tolta fel annyira, hogy ne hisztizzen. Amint feltettem ballanszolt komoly töltésre, normális töltővel, ez a gondom megszűnt. Az első tippem nekem is a táv lenne. Aztán a gép akkuja. Ki tudod mérni cellánként. Amúgy a magyart google fordítóból nyomod?
Nem baj, csak érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Cyberpunk 2077
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest