Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

DJI FPV pár magyar csatornán:

1.) Magyarósi Csaba - B-terv: Bénázásunk az életveszélyes DJI FPV-vel!
    Csabától megszokott módon a videó cspongós, de tőle szokatlan módon teljesen felkészületlenül érte őket, hogy mi is ez. Ez nagyon érződik is végig a videóban, viszont azt jól mutatja, hogy ha valaki már drónozott, de még nem találkozott FPV-vel, akkor elsőre hogy reagál(hat)rá. Aki kihagyja, sokat nem veszít vele! :D
    2.) Horváth András - Egy Teslát is simán legyorsul a DJI FPV drón
    András videója már jobban bemutatja, hogy mire is jó ez a konkrét DJI, bár a katalógusadatok nem lettek igazából leellenőrizve. Inkább érződik rajta a marketing, de ez nem meglepő, ezért küldték neki, és nem is baj szerintem, mert az emberek arra (is) kíváncsiak, hogy mi mindenre jó ez! Nekem tetszett a videó, bár a megvalósítás elég gagyi azzal a "megy egyenesen a motor" résszel. Ott a drónos kitett magáért, de ezt egy kanyargós résszel sokkal királyabbul meg lehetett volna valósítani szerintem...
    3.) speedzone.hu - Speedzone műhely: DJI FPV drón teszt: Tényleg tudja, amit ígér?
    Itt a srácok sokkal alaposabban bemutatják, azonban mégis ők is felkészületlennek bizonyulnak többször is, és a videó során többször rácsodálkoznak a dolgokra. Tök jó dolgok hangzanak el, de az egész videót simán meg lehetett volna csinálni fele ilyen hosszúra, kicsit az érződik szerintem, hogy ki kellett tölteni a műsoridőt. Végül pedig a kocsiról nem is kerültek bele a videóba a felvételek, mert majd azt a kocsiról szólóba teszik. Hát köszi, az pont nem érdekel.

Miért írom mindezt? Mert kb. ennek a három videónak a végignézésével lehet kapni egy kb. korrekt képet szerintem magáról az új DJI FPV-ről. Nektek mi a véleményetek?

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák