Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
válasz Hegyirabló #88600 üzenetére
Szerintem ok is tudjak, lehet ugy vannak vele akinek nem tetszik valtson. Nalunk is haldoklik megint.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
válasz TeeJay #86806 üzenetére
Most megint hasznalhatatlan, azt gondolnam ilyen idoben mar javulna a helyzet.
Mint irtam nem valtok mar erre az 1-2 honapra, csak azert vagyok itt edesanyam kikoltoztessem az orszagbol.
Az lehet, nem vagyok rola meggyozodve, hogy teljesen oszinte velemenyt mond rola az illeto.
[ Szerkesztve ]
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
Koszi.
Megkerdeztem a szomszedot azt mondja a UPCvel nala nem volt baj.Bar most egy picit javult a digi 720P mar nezheto nem bufferel, de egyebkent egy lagfest.
Ott is hagynam oket de 1-2 honapra mar nem eri meg valtani.
-
Klikodesh
senior tag
Tenyleg egy jatek miatt hasznalhatatlan a digi halozata ?
-
Klikodesh
senior tag
Akkor megvan a problema oka.
Tegnap iphone installalas kozben alkalmazasok letoltese nagyon lassan ment megszakadt meg az appstore is elerhetetlent jelzett idonkent.
Gepnel nem volt idom ulni nem tunt fel, ma annal inkabb, szinte minden kulfoldi oldal akadozik, magyart nem szoktam nezni, speedtest pedig be se tolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KONZOL beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Minőségi Mid-Range gamer PC - i5-10400F/Gigabyte RTX 2070 8GB/ 16GB RAM/ 550W táp! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest