- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
gondolom a 100-as switch-ről átdugtak ONT-re, nekem is 108/108 volt az 500/200-as net, míg a központban nem frissült a port, amire rá lettem kötve (délután kötötték, másnap délelőtt 9-10 közt már megvolt az előfizetett sebesség)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
__Keskin__
tag
Mivel gigabitre dugott ezért ha "100"-as is maradt a csomagod "ideiglenesen" akkor is 112 körül kellene tolnia.
Mivel marad a 90 így azt mondanám, hogy nem jön fel gigabitre a kapcsolat, lehet a 100-as switchben hagyott a szerelő, vagy nem tud feljönni gigabitre mert rossz minőségű és hosszú a kábel esetleg egyéb bajok, ha direkt a gépbe vagy dugva nézd meg hogy mit ír ki a kapcsolatra, ha a routerben vagy és meg tudod nézni akkor ott, ha meg routerben vagy esetleg akkor közvetlen dugd a gépbe és nézd meg mennyit ír ki a hálózati központban.
Mi egyszer jártunk úgy, hogy két ASR-t kötöttünk össze vészhelyzetben és meglepetésre nem akart feljönni a rézen a gigabit auton, de kézzel igen szar volt a kábel, de sietni kellett.
Esetleg a routered tudja kezelni (ha van routered), mert haverom is úgy járt, hogy TL-WR741ND-mellé köttette a 200-t és csodálkozott, hogy csak 100-al jön de hiába mondtam neki[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest