Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Jack Oneill #105488 üzenetére
Ezenkívül bármikor köthetek hűséget, akár jövő januárban is, akkor is a régi árat fogják érvényesíteni. Ennyit tudtam meg.
Mármint januárban kötsz hűséget a mostani 2022-es áron?
Te be is vetted? Mégis mire fel működne ez?
Január 1-jén a januári áron fogod kötni, ami az emelt lesz.
Most kell kötnöd, legkésőbb dec. 31-ig, és akkor a mostani árak maradnak 1 évig.
Nekem még a nyári emelés előtt lett így megkötve a hűség a nyári emelés előtti áron, én jövő nyárig még azon az áron fizetek, ami pl idén ápr-ban volt...ami amúgy már drágult nyáron, és még fog is jövőre ugye mint tudjuk.A problémám majd nyáron lesz, amikor nekem durván meg fog emelkedni, mert az idei nyári emelés is benne lesz, a január 1-től lévő is, és még ki tudja mennyi addig.
-
Kroni1
veterán
válasz Jack Oneill #105488 üzenetére
"Ezenkívül bármikor köthetek hűséget, akár jövő januárban is, akkor is a régi árat fogják érvényesíteni. "
Ez most akkor mit is jelenthet vajon?! Ha valaki köt hüséget az még a régi áron megkötheti, és ha lejár akkor jön neki 1000es ffth esetén mondjuk az 5900as ár?!
Kérdés hogy a jan 1 utáni 5900 árból az 500ft epack kedvezmény mehet-e azoknak is akiknek késöbb jár le a hüsegidejük. Mert a másik, határozott 1 évre szóló 500ft kedvezmény mely összesen 6000ft-ot fog jelenteni nem egy nagy etvasz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US (új)
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest