Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz poli27 #54824 üzenetére

    Gondolom nem találkoztál a 14 év alatt pl. olyan ügyfelekkel, akinek kicsit extrémebb igényei vannak és nem mindegy, hogy mit hogy és hol kötsz be, vagy esetleg kérnek plusz dolgokat, illetve extréme körülményekkel, mikor nem olyan egyszerű pl. átfúrni egy falat, vagy hasonló, mert halvány lila fingod sincs, hogy hol megy cső, vagy vezeték a falban, szerintem pár év tapasztalatra még szükséged lenne.
    Találkoztam olyan szerelővel, aki kb. 2 napot volt egy ügyfélnél persze úgy, hogy vissza ment, mivel teljesen át kellett kábelezni a házat és nem csak úgy, hogy fogod azt kicseréled, hanem szépen átvezeted máshol, a falakban csövezésben és így tovább, már mindjárt nem olyan egyszerű és kb. 10 óráig csinálta, persze nem ingyen, meg ugye hozzájön az is, hogy általában nem mindig és nem végig kusban csinálja az ember, hanem elkezd beszélgetni, megkínálják egy kávéval és így tovább és már is lassabban megy a munka, nem mindenki egyforma.
    Amúgy abban is van igazság amit mondasz, hogy van aki szimplán kezdő, vagy éppen csak szerencsétlen, de ezt így előre nem tudhatod, mert nem minden előfizető, ház stb. egyforma, így mindig más a körülmény, persze ha mindenhol ilyen lassan halad, akkor tényleg béna, viszont akkor előbb-utóbb úgy is repül.
    Egyébként bekötés előtt nem kilincset látsz? Vagy ajtó helyett már teleportálsz (vagy esetleg a kéményen keresztül mint a mikulás)? Mondjuk 14 év alatt sokat fejlődik a világ.

    Bocs, muszáj volt :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák