Új hozzászólás Aktív témák

• Flashget

félisten

válasz =Thor= #45433 üzenetére

Igen mivel automatikusan nem csinálták meg azt, hogy 500A helyett 500 legyen..jó akkor feljebb váltok (hűség alatt ezt bármikor és bár meddig lehet ingyért, amíg nem éri el valaki az 1000-t) és új szerződést kötöttünk.

Mint írtam értem és tudom mi a problémád ezeket a köröket korábban már számtalanszor lefutottuk itt a topicban, leírtam azt is mi a megoldás amik eddig valóban megtörténtek mivel ahány üfsz annyiféle verziót tudnak, mivel egy nyomorult belső körlevelet sem voltak anno képesek kiadni..
    általában ezek a megoldások beváltak, ha nem akarták az A jelölést levenni:
    1. figyelmeztetni őket arra a jelenlegi ÁSZF mit tartalmaz és nem lehet már nem aktuálisra hivatkozni.
    2 nem lehet kétféle listaárat alkalmazni mert csak egy létezik vagy fogyi védelem, MNHH emlegetése.
    3. szerződés felmondása, 2 perc elteltével új megkötése, de már A nélkül.

Anno mikor kijöttek az alacsonyabb árak fb-on is és az ÁSZF módosításában is határozottan az új szerződésre hivatkoztak, hogy csak azoknak jár.

volt aki vitte mobilra letöltött ÁSZF-t és kérte az intézőt mutassa meg hol van benne az a listaár amire hivatkozik...és ez győzte meg.

Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák