Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonMaster

addikt

válasz moli.hu #43928 üzenetére

a digionline koze a pppoe-hez: az digionline-t nezok kis resze pppoe-n keresztul hasznalja, tehat nem igaz, hogy nincs semmi koze.
    ez ugy bullshit ahogy van.
    Digionline -nak semmi köze a ppope-hez még akkor se ha zaon az internet tipuson keresztül nézi valaki
    , hogy miélrt?
    azért mert a Digionline mint a nevében is van online, azaz internet alapu stremelési szolgáltatás,
    sima t-mobile -telenor-vodafone mobil internetel is nézhetö, de még digi mobil internetel is(jo tudom az telenor.),
    és akkor még a kábelen t-home-mal is docsis kábel modem rendszeren is, söt adsl kapcsolaton keresztül is, de akár 56kbps modemü internet kapcsolaton is(bár akadna ) , jah meg dhcp fix ip, dynamic ip, stb.-n is.
    szoval ppope-hez ninc sköze,
    az más hogy a Digi adja a net+tv mellé , persze az jogos, hogy nem teljesen a tv-s topicba valo mivel interneten keresztül megy, viszont ezt a tulajdonságát leszámitva semmisem köti össze aval hogy a digilan topicba kerüljön, több köze van a tv hez föleg mivel arrol van szo , hogy csuszik egy stream szolgáltatás. mondjuk a dvb-c is 3-5secet csuszik az analoghoz képest, de szerintem ez inkább a tv-s topicba valo kod fejtés, mondjuk hiba jegy vagy digi face vagy felhiv öket, stb.-vel jobb és gyorsab megoldás születhet, hogy miért
    mert itt minden féle internetel kapcsolatos problémában tudunk segiteni, viszont a stream szolgáltatás csuszásában 0 zero semmit nem tudunk ajánlani javasolni amivel jobb lesz. tehát tök fölösleges telesirni rini a topicot evvel, mert nem, nem lesz jobb hiába irod itt mert 99,99999% hogy msánál se megy jol.és igy semmit nem érsz el, ezért is jobb telefont ragadni bejeelenteni vagy hibajegyet küldeni, ez utobbi lehetöségekel több siker lesz a javulásra , mint avval hogy itt kérdezel vele kapcolatban mert segiteni senki nem tud itt etéren, mivel ez mint szerver oldali dolog, amég itt a cliensz felöliben tudunk segiteni lásd , miért nem portol a gpon-om stb. ügyekben, ahogy a kérdésnél hogy hogy kell bridgebe tenni gpon területen instant irjuk, hogy küldj hiba jegyet ls átrakják mivel erre sincsen semi féle modszer. mert ez megint Digi belsös ügy.Szerintem most már téynleg OFF ez a sok DO.-os téma a lan topicban.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák