Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Dragon3000 #108915 üzenetére

Szerintem ahogyan #108916Intruder2k5 is mondja, DOCSIS-nál volt váltás. Az (elvileg) - bár régebben mintha olvastam volna olyat, hogy koaxnál újabb, jobban árnyékolt kell hozzá - nem jár légkábel cserével. A CMTS-t, a fejállomást, és az EFI-nél lévő kábelmodemeket kell cserélni. Szóval elvileg ki sem kell mennie a szerelőnek az utcán szerelgetni.

Most pont emiatt reménykedhetne egyfajta rotációban a DIGI volt Invitel előfizetői, hogy az 2.0-s rendszereket lecserélik 3.0-ra, és a 3.0-t meg FTTB vagy inkább FTTH-ra. Már nem hiszem, hogy az FTTB-t erőltetnék.

Amúgy én az eközművek alapján jöttem rá erre, mert a Telekom oldalával már megjártam, amikor azt állította 4 évvel ezelőtt, hogy itt bizony optika van! Az viszont beszédes, hogy a társasháznál rákeresve két lépcsőháznak négy-négy lakással, azaz 8 ajtónak kellene lennie:

Hiányzik az 1. ajtó, aztán az első emeleten is több, de az a vicc, hogy nem is így vannak számozva az ajtók :D Minden lépcsőházban 1-től 4-ig van :D
    Az enyém (sincs) köztük, és ez a lista évek óta így van! Sőt anno azt mondta az ügyintéző, hogy nincs szabad érpár... tehát foglalt az van :D

#108917Dragon3000: Az azért attól is függ, hogy tényleg mennyire fontos az 1000/300, mert egyébként én is elvoltam tavalyig az 500/22-vel, és a Telekom Magenta 1 azért egy jó dolog. Annyira, hogy a DIGI-nél szerintem esélyes, hogy lekoppintják, megvan mindenük hozzá... A mobiltorony-hálózat is. Csak akarni kell.

Aktív témák