- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Dragon3000 #108915 üzenetére
Szerintem ahogyan #108916Intruder2k5 is mondja, DOCSIS-nál volt váltás. Az (elvileg) - bár régebben mintha olvastam volna olyat, hogy koaxnál újabb, jobban árnyékolt kell hozzá - nem jár légkábel cserével. A CMTS-t, a fejállomást, és az EFI-nél lévő kábelmodemeket kell cserélni. Szóval elvileg ki sem kell mennie a szerelőnek az utcán szerelgetni.
Most pont emiatt reménykedhetne egyfajta rotációban a DIGI volt Invitel előfizetői, hogy az 2.0-s rendszereket lecserélik 3.0-ra, és a 3.0-t meg FTTB vagy inkább FTTH-ra. Már nem hiszem, hogy az FTTB-t erőltetnék.
Amúgy én az eközművek alapján jöttem rá erre, mert a Telekom oldalával már megjártam, amikor azt állította 4 évvel ezelőtt, hogy itt bizony optika van! Az viszont beszédes, hogy a társasháznál rákeresve két lépcsőháznak négy-négy lakással, azaz 8 ajtónak kellene lennie:
Hiányzik az 1. ajtó, aztán az első emeleten is több, de az a vicc, hogy nem is így vannak számozva az ajtókMinden lépcsőházban 1-től 4-ig van
Az enyém (sincs) köztük, és ez a lista évek óta így van! Sőt anno azt mondta az ügyintéző, hogy nincs szabad érpár... tehát foglalt az van#108917Dragon3000: Az azért attól is függ, hogy tényleg mennyire fontos az 1000/300, mert egyébként én is elvoltam tavalyig az 500/22-vel, és a Telekom Magenta 1 azért egy jó dolog. Annyira, hogy a DIGI-nél szerintem esélyes, hogy lekoppintják, megvan mindenük hozzá... A mobiltorony-hálózat is. Csak akarni kell.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest